BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 22, 2012 15:12 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

wczoraj rozmawiałam z dużą Muszki ,Musia to sunia z pseudo.
Taka najmniejsza yorusia ,największa bieda ,bez sierści ,cała w strupach waga z 1.60 z dziwnym chodem ,kto rozmnaża takie kruszyny :twisted:
Muszka trafiła do cudownego domu ,ale traci wzrok :cry: na jedno oczko już nie widzi ,na drugie przestaje widzieć...pocieszam się że psy mają super węch i malutka przy takich rodzicach :1luvu: będzie sobie świetnie radziła. :ok:

ja zdycham :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lut 22, 2012 19:45 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

miałam dziś w schronisku niewidomego Thomasa, świetnie sobie radzi, powyższa Muszka na pewno też :) grunt, że ma teraz dobry domek...
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Śro lut 22, 2012 20:51 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

domek jak domek- dobry jak dobry - :wink: ale napewno zwaaaariooowaaaany :mrgreen: na punkcie tej ociupinki !!! Fakt dr Gancarz nie miał dla nas dobrych wieści...ale Musia jest naszym skarbem i co ma być to będzie... już nosimy na rączkach po schodach (tak na wszelki wypadek) :ryk: ale po ogrodzie to chodzi bez asysty i wcale się nie ogląda za "przewodnikiem" :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw lut 23, 2012 8:43 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Mój 13 letni sznaucer ma zaćmę na 1 oku i drugie też już mu odmawia posłuszeństwa. Ciągle się gubi, uderza w słupki, nie widzi siatki więc niestety wyprowadzam go na smyczy ,żeby sie nic nie stało . Dziadzia zyje ma sie dobrze bez wzroku daje radę więc młoda kruszynka pewnie poradzi sobie jeszcze lepiej :ok: :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Czw lut 23, 2012 10:29 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Witam zdechła okropnie :cry:
jestem trup nieboszczyk tyle że jeszcze duch we mnie kołacze.
Jak dojade do dentysty ? sama nie wiem :cry:

Tytek zdecydowanie lepiej ,ja też już na antybiotyku .
Zap. oskrzeli .
wolnego nie dostanę bo nie ma nikogo kto by mnie zastąpił..usłyszałam że mam sobie mówić nic mi nie jest ,nic mnie nie boli itp.
Kaszpirowski poszukiwany. :twisted:

Musia ma cudowny domek ,poradzi sobie z niewidomą sunią,.
Ona ma tylko 5 lat...
to tak jak z ludzmi :cry:

http://www.joemonster.org/filmy/42167/Ej_poglaszcz_mnie
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 23, 2012 11:00 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

cóż za cenne porady mówić sobie 'nic mi nie jest, czuję się świetnie' :?
Obrazek

Ederlezi

Post » Czw lut 23, 2012 11:22 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

cenne i za darmo .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 23, 2012 15:34 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

czyli można je sobie wsadzić gdzieś. Dzisiaj to nawet chorować nie można :!:
Obrazek

Ederlezi

Post » Czw lut 23, 2012 16:16 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Coś mi sie nie podoba Kulikuli ,chodzi i popłakuje ,z oczka jednego cieknie ,a w dodatku ciągle podnosi tylną nóżke do góry ,az sie boje myśleć, :cry:
jeżeli nic sie nie zmieni trzeba do weta,swoją drogą wczoraj i rano było wszystko ok. :roll:

ja do bani .
spać bym poszła ,ale nie mogę
dziś postaram sie położyć przed północą.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 24, 2012 8:45 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

witam kochani ,.nadal zdycham :cry:
kaszel rozrywa mi wszystko :cry:
Kulikuli wróciła do formy :roll: nie wiem co to było ,wyciek z oa ale jej zachowanie było bardzo dziwne ,pewnie będe musiała zropbić jej badania ,.
Pamiętam ja kiedyś uszkodziła sobie oczko ,zadrpała? siedziała pod łózkiem ze spuszczona głową ,,potem pod stołem tak bardzo zrezygnwana i obolała no po prostu kot umierał.
Pognałam do wetki ,zadrapane oczko,czyżby taka wrażliwość?
Obserwujemy.

Tytek duża poprawa ,reszta ok.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 24, 2012 10:07 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Dorciu mam nadzieję,ze przez weekend będziesz mogła poleżeć. takie przeziębienia bardzo osłabiają organizm :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lut 24, 2012 12:01 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

mam taki kaszel że zapadam w nicoś ,ciemno i pusto..wczoraj był przy tym Bartek strasznie się wystraszył....teraz wydzwania ciągle do mnie ,to pewnie niedotlenienie .

Fajny ten mój chłopak 8)
tak sobie myslę że całkiem nieźle go wychowałam :mrgreen:
Zaraz będzie 3 lata jak Grześ odszedł :cry: a on zawsze ,kiedy tylko może czeka na mnie na dworcu ,żebym się nie bała sama iść..

a ostatnio jak byłam u dentysty zamknełam drzwi ,on był przede mną ..stukał pukał ,wołał i poleciał mnie szukać ....
nie znalazł mnie i wpadł w popłch.
Wróciłam ,była tak przerażony bo myślał że coś mi się stał a on nie może do domu wejść..przytuliłmnie tak mooooocno a potem dupsko zlał że nie powiedziałam gdzie jestem :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 24, 2012 12:56 Re: Tytek wciąż gila LUSIA CZEKA NA DS

Cześć Dorciu :) brzmi na dobrze wychowanego :) to na przyszłość już wiesz, że masz się meldować 8)
Obrazek

Ederlezi

Post » Pt lut 24, 2012 13:03 Re: Tytek wciąż gila LUSIA CZEKA NA DS

oj ,wiem ,już wiem..to wszystko przez tą traumę jaką ostatnie mieliśmy .. :cry:
kiedys to był dom tętniący życiem ,teraz została nas dwójka ,plus czworonogi które nas ,a już na pewno mnie zdominowały :wink:

gdzie przepis na krążki serowe :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 24, 2012 13:11 Re: Tytek wciąż gila LUSIA CZEKA NA DS

o, faktycznie chcesz przepis? to zaraz Ci wyślę ;)
u mnie w domu też było gwarno i kolorowo, gdy siostry jeszcze były.. ciągle głośno, wesoło... ale założyły rodziny i nie ma się z kim kłócić, snuć intryg :) ani wsparcia, żeby dodatkowego psa do domu ściągnąć :)
Obrazek

Ederlezi

[poprzednia][następna]