cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 23:33 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:
kingusiak pisze:hmm nie ma to jak naćpać koty :D:D to jest cos takiego jak kocimietka w spreyu? moje to mają ze mną bide w domu nie znam takich wynalazków :D

Kinga jasne że jest. Jedyne 15 zł buteleczka :mrgreen:
Wiem że ruska heroina tańsza, ale My bogaci jesteśmy. Oni jak już ćpają to "mercedesa". :ryk:

Basik - Ty naprawdę za chwilę trafisz do kicia :D za tą ruską heroinę :P
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto lut 07, 2012 23:35 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Doszły mnie słuchy, że na forum mogę poszukać istotki, która zajmuje się wyrobem rzeczy z filcu :D
Potrzebuję, dwóch piłeczek wielkość ping-pong :D dla :kotek:

Cena do uzgodnienia.

Czekam na info.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro lut 08, 2012 0:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Zdaje sie że Sylwia K. (podcztująca Nas :mrgreen: ) potrafi to zrobić 8)

Ale myślę że filcowasova i Axa76 też chyba coś robią ??
Czy tak?
MIKUŚ

Post » Śro lut 08, 2012 9:32 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ja z filcem nie mam nic do czynienia... tylko szydełko.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro lut 08, 2012 12:15 Mrozik

Kochani! Pewna pani o pięknym imieniu Magdalena, jest zdecydowana na adopcję Mrozika :-) Wspaniała wiadomość, czyż nie?

Pani przyjedzie w piątek wieczorem, Victor przygotuj się! :-) Dałam jej Twój numer, żeby się umówiła na dokładną godzinę.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro lut 08, 2012 17:41 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kita kolor jakiś ? ale daj mi z tydzień bom zagoniona:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro lut 08, 2012 18:07 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kot mnie właśnie prawie wpędził do grobu nagłym zachorowaniem, nie ma to jak samotna jazda do weta taksówką prawie bez kasy przy -12 :|
Obrazek

Axa76

Post » Śro lut 08, 2012 18:10 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:Kot mnie właśnie prawie wpędził do grobu nagłym zachorowaniem, nie ma to jak samotna jazda do weta taksówką prawie bez kasy przy -12 :|

co mu???

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro lut 08, 2012 18:25 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Prawdopodobnie tylko się przeziębił, gardło czerwone, gorączka 39,8. Dostał zastrzyki, po witaminie C okropnie płakał i wygiął się w łuk.
Obrazek

Axa76

Post » Śro lut 08, 2012 18:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:Prawdopodobnie tylko się przeziębił, gardło czerwone, gorączka 39,8. Dostał zastrzyki, po witaminie C okropnie płakał i wygiął się w łuk.

:(

oby szybko wrócił do zdrowia

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro lut 08, 2012 19:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa, współczuję... trzymamy łapki za szybkie wyzdrowienie!

Dziewczyny i chłopaki,
szafka na leki ma teraz zamek na kluczyk. Kluczyk można wyciągać i wkładać do szuflady, żeby koty go nie strąciły w zabawie na podłogę, bo go nie znajdziemy.
Zamontowano magnesy w drugiej szafce. Tato zapomniał na śmierć o klameczkach do drzwiczek, ale przy okazji się zamontuje, to fajniej się będzie otwierało.
Przy okazji wywierciła się dziurka i wsadził się kołek rozporowy nad wejściem, bo gwóźdź tam ciągle wypada. I tyle. Tato pomyśli czym by tu obić ten filar-drapak, co go koty oskubały.

Kozak podczas prac pragnął siedzieć na głowie mego taty :D Powiem Wam że nudno będzie jak odejdzie z kociarni.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro lut 08, 2012 19:59 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

aha chciałm zameldować , że młoda zachwycona kalendarzem . znaczy dotarło:) znaczy dziękujemy:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro lut 08, 2012 20:42 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Axa, współczuję... trzymamy łapki za szybkie wyzdrowienie!

Dziewczyny i chłopaki,
szafka na leki ma teraz zamek na kluczyk. Kluczyk można wyciągać i wkładać do szuflady, żeby koty go nie strąciły w zabawie na podłogę, bo go nie znajdziemy.
Zamontowano magnesy w drugiej szafce. Tato zapomniał na śmierć o klameczkach do drzwiczek, ale przy okazji się zamontuje, to fajniej się będzie otwierało.
Przy okazji wywierciła się dziurka i wsadził się kołek rozporowy nad wejściem, bo gwóźdź tam ciągle wypada. I tyle. Tato pomyśli czym by tu obić ten filar-drapak, co go koty oskubały.

Kozak podczas prac pragnął siedzieć na głowie mego taty :D Powiem Wam że nudno będzie jak odejdzie z kociarni.

Świetna robota :ok:
Nie wiem czy Kozaczek tak szybko opuści naszą kociarnię .Rozmawialam dziś z domkiem który czeka na niego 2 tyg.Mają dziecko roczne raczkujące po domu.Kozak ma nowe zmiany grzybowe tym razem ogon mu łysieje :? Byłam z nim u weta .Z racji tego że alergicznie reaguje na funkiderm (dostaje ślinotoku)zalecono smarowanie ogona i uszka w roztworze nizoralu,prze ok tydzień i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jak ogon będzie dalej łysiał trzeba wziąć zeskrobiny i wysłać do labolatorium :?
Jutro dostarczę nizoral i zrobie roztwór ,uprasz się wszystkich dyżurujacych o smarowanie chłopaka tym specyfikiem.Zobaczę jak mi się weekend ułoży może wezmę go w sobotę i wykąpę w nizoralu.
Mówię może ponieważ nie wiem czy nie zeświruję .
Od jutra mam w domu Ksenię ,Mysiora,dwa moje koty ,Norka -psa ,dziecko i chłopa :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lut 08, 2012 20:46 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:aha chciałm zameldować , że młoda zachwycona kalendarzem . znaczy dotarło:) znaczy dziękujemy:)

Fajnie że kalendarz dotarł.Jest naprawde śliczny :)

mar_tika

Post » Śro lut 08, 2012 20:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

I jak jeszcze krótka relacja z ranka.

Mrozik mrymra i prosi o domek.
Boss nadal zakopany w kocyk choć je i kupka.
Bronek zjadł strzykawą całego gerberka.To cud ze ten kot w ogóle je.Ma mega nadżerkę na języku która krwawi i sprawia mu ból.Bronka trzeba koniecznie karmić rano i wieczorem .
Basia co z jego antybiotykiem jak wyjedziesz?Kto bedzie podawała?
Funia ok
Nowa wymiotuje

Woliera ok.Choc dzis Selena strzeliła przy mnie pawiem.Może zakupić im kociej trawki ?

mar_tika

[poprzednia][następna]