http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z361567652
To może być ten?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Paula ja mam kuwetę, transporter mam ale trochę popsuty, do samochodu się nadaje (chyba że go na stałe zamknę i będzie można kota wyjmować tylko przez przednie drzwiczki). Ewelina chyba będzie miała jakiś transporter jakby co. Tyle że ja jestem jutro rano do 9:30 a potem dopiero po 18-tej.
Gibutkowa pisze:To jednak chodziło o kocurka
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z361567652
To może być ten?Mało podobny ale może na żywo wygląda inaczej...
sunicram pisze:Zobacz na moje zdjęcia, kocurek to ten pierwszy 137/12. Ale niestety to nie ten, zguba z ogłoszenia ma dużą białą skarpetkę, a ten w schronisku taka krótką. Niemniej jest podobny, może warto tym ludziom dać znać, że jest taki podobny kot w schronisku, jeśli nie znajdą swojego....
gabi.cezar pisze:JaEwka pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Hej. Czy znana jest historia Buni? Dzisiaj byłem u taty i zauważyłem, że ona ma taki wzdęty brzuszek. Niby wetka macała ją w sobotę i nic ale jakoś mnie niepokoi ten brzuch. Ma też wygoloną sierść i wygląda jakby usg miała czy coś. Czy wiadomo pod kątem czego była badana i dlaczego? Jakieś info dla weta by się przydało.
Może robaczki ma dlatego taki brzuszek?
Już nie pamiętam czy gabi coś o USG mówiła
Tak, w środę, miała robione usg, z którego ponoć wynika, że wszystkie narządy ma w porządku.
Niestety nie dostałam żadnego opisu/wydruku z tego badania.
Otrzymałam jedynie wyniki z krwi, które dostałeś.
Co do robaczków, to bardzo prawdopodobne, bo ostatnio była odrobaczana przy przyjęciu do schronu.
A jak się Bunieczka zachowuje w mieszkaniu? Polubili się z Twoim Tatą?
Aha, czy to prawda, że ona ma tylko jeden ząb i nadziąślaka w jamie ustnej?
sunicram pisze:Super Paulina! Jakbyś nie znalazła nigdzie kuwety/transporterka, to ja mam i mogę Ci pożyczyć. A mieszkam koło schroniska na Lipskiej, więc jutro po drodze możesz zajechać. Jeśli się zdecydujesz, napisz do mnie jutro PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 821 gości