"Tak, proszę pana... Dialogi niedobre...bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wolontariusz pisze:Co za BABY.................
Wiesiu, Aro - trzymamy się razem i BAB nie słuchamy!!!!
The Szops pisze:ttp://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-
The Szops pisze:wolontariusz pisze:Co za BABY.................
Wiesiu, Aro - trzymamy się razem i BAB nie słuchamy!!!!
Faceci co najwyżej dali by sobie po m..... i póżniej zgodnie poszli na piwo obgadać sprawę ...
ech....... żenuła jak mówi znajoma nasza
ARO
The Szops pisze:Honoratka chyba musi jechac do weta jeszcze dzisiaj. Ona jest fantastyczna, jak sprzątałam jej boks, to przytuliła główkę do mojego czoła i tak siedziała i przysypiałaCo jej właściwie dolega? Przed tymi zabiegami miała normalny apetyt?
Dorota Wojciechowska pisze:NO MY bABY MOŻE NIE DAMY SE PO M...., ALE JUTRO TEŻ ZGODNIE IDZIEMY NA
jadziaII pisze:Dziobelki zarabiste![]()
JUTRO ZBIORKA O 17.00
terenia1 pisze:Mara dzięki za dyżur.
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 12.12.-18.12.2011 r.
19.12. pon. rano brak wie. Teresa
20.12. wt. rano brak wie. Mara
21.12. śr. rano brak wie brak
22.12. czw.rano brak wie. brak
23.12. piat rano brak wie. brak
24.12. sob. rano brak wie. brak
25.12. niedz. rano brak wie. brak
Dziewczyny bardzo proszę o w miarę szybkie określenie się co do dyżurów, bo wtedy bedziemy wiedzeli co i jak łatać. Szczególnie prośba do Dorotki i Iwonki co mają ranne dyzury w sobotę i Niedzielę bo jest to Wigilia i pierwszy dzień Świąt więc nie wiem czy będzie Wam pasowało.
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Mara dzięki za dyżur.
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 12.12.-18.12.2011 r.
19.12. pon. rano brak wie. Teresa
20.12. wt. rano brak wie. Mara
21.12. śr. rano brak wie brak
22.12. czw.rano brak wie. brak
23.12. piat rano brak wie. brak
24.12. sob. rano brak wie. brak
25.12. niedz. rano brak wie. brak
Dziewczyny bardzo proszę o w miarę szybkie określenie się co do dyżurów, bo wtedy bedziemy wiedzeli co i jak łatać. Szczególnie prośba do Dorotki i Iwonki co mają ranne dyzury w sobotę i Niedzielę bo jest to Wigilia i pierwszy dzień Świąt więc nie wiem czy będzie Wam pasowało.
Dla mnie Wigilia rano jest OK. Możesz mnie wpisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 103 gości