Basiu, jak wrócisz daj znać co z Twisterem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Jadę do Olsztyna nie mam wyjścia boję się już czekac do soboty jest coraz gorzej nadal zero jedzenia i poruszania się.Kciuki potrzebne bo będzie test na białaczkę między innymi.![]()
Agor-ia pisze:To jest takie dobijajace, ta tri dorosla jest taka piekna i dostojna, wyglada na zadbanego kota, jak ona sie tam odnajdzie ?
Ja nie wiem czy ludzie nie widza tej milosci i przywiazania swoich kotow do siebie, czy sa takimi potworami ze nie robi to na nich wrazenia ?
Tez mam tricolorke i kocurka i tym bardziej wyc mi sie chce, kazdego kota chorego czy bez domu jest bardzo zal , ale to mi tak strasznie dziala na wyobraznie, taka parka jak moje i ktos sobie je oddaje z durnego powodu
becia_73 pisze:Kurde ..trzymam kciukasy za Twista..szkoda że nie zrobili badań krwi , może coś by wyszło ..
Maluch nie je , nie pije i wogóle nic tak?
Myślę,że jeśli by było coś w jelitach to by był wielki brzuszek i próby wymiotów ..
Małe podsumowanie wczorajszego dni![]()
W sprawie adopcji szylki ze schronu-czyli ona zostaje w Szczytnie tak?
Nadla szuka domu duża szylka i mix maluchów?
Jagoda deklaruje dt dla dwóch maluchów ze schronu ?
horacy 7 pisze:becia_73 pisze:Kurde ..trzymam kciukasy za Twista..szkoda że nie zrobili badań krwi , może coś by wyszło ..
Maluch nie je , nie pije i wogóle nic tak?
Myślę,że jeśli by było coś w jelitach to by był wielki brzuszek i próby wymiotów ..
Małe podsumowanie wczorajszego dni![]()
W sprawie adopcji szylki ze schronu-czyli ona zostaje w Szczytnie tak?
Nadla szuka domu duża szylka i mix maluchów?
Jagoda deklaruje dt dla dwóch maluchów ze schronu ?
Beciu szylka jechałaby do ds do Warszawy .Reszta się zgadza czyli ew.dt u Jagody.Twister nadal nie je i nie pije jedyny efekt jest taki ,że wyszedł z koszyka i popatrzył na jedzenie w miseczce.Nie wymiotuje ,biegunka chyba też ustała ale jest taki "nieobecny"
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 503 gości