"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 19:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moja córka przyszła do mnie kiedys ze skargą na Plamka, że znowu jej wywlókł gdzieś skarpetkę...miał kiedyś fazę na skarpety...a ja jej na to: " no to co ja ci zrobię, przecież MÓWIŁAM MU, żeby tego nie robił! "
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie wrz 11, 2011 19:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

To prawda :mrgreen:

Moja wypowiedź do kota była absurdalna o tyle, że kot łażący po desce do krojenia raczej nie jest zbyt higienicznym i mile widzianym zjawiskiem... a ja tylko pomyślałam o tym, ze nadepnie na nóż :roll:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie wrz 11, 2011 20:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

koty dziś wyłączyły mi touchpada...zanim ja skumałam czemu mi komp nie działa....
dobrze, że mam myszkę zewnętrzną w zapasie bo bym się musiała namęczyć żeby to ustrojstwo załączyć bez...
ja i machiny wszelakie raczej się nie rozumiemy :oops:

cholery jedne i żeby w końcu przestały chorować :(
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie wrz 11, 2011 20:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ludzie maja chyba wiecej zarazkow na sobie niz te biedne koty :lol:
A deske sie wyszoruje, za to jak kot sie pokaleczy to sie jeszcze szyciem skonczy ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon wrz 12, 2011 18:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

moja czarna menda nie chce nawet saszetek animody :evil: :evil: :evil: za to rc zazera sie :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon wrz 12, 2011 18:09 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja przed chwilą posprzątałam mega kupsko Zosi :evil: .
Matko kochana, jak takie wielkie gó...o zmieściło sie w tej małej doopce 8O :?:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon wrz 12, 2011 18:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:A ja przed chwilą posprzątałam mega kupsko Zosi :evil: .
Matko kochana, jak takie wielkie gó...o zmieściło sie w tej małej doopce 8O :?:

a wiesz, ja się za kazdym razem nad tym zastanawiam...żeby pies...ale kot 8O
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto wrz 13, 2011 8:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Czy naprawdę kotu musi zbierać się na mega super energiczną i hałaśliwą zabawę w środku nocy? I jakby mało tego pies ma rozwolnienie i co godzinę sapie nad głową żeby z nim wyjśc :twisted: I dlaczego głupiemu TygRychowi nie pasuje żwirek kukurydziany i w związku z tym nalał na dywanik łazienkowy po czym ostentacyjnie zrobił qpala na nieosikaną część wyżej wzmiankowanego dywanika? :evil: Toż zamordować idzie chama tłustego :evil:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto wrz 13, 2011 8:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Przesadzasz, az tak tlusty to on nie jest

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto wrz 13, 2011 8:49 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze:Przesadzasz, az tak tlusty to on nie jest

hmmm 6,5kg na kota drobnej kości, długosci i wysokości :twisted: Powinien góra 4,5 kg ważyć. I je naprawdę małe, acz nie głodowe porcje a coraz więcej go. Jak ta cholera to robi?
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto wrz 13, 2011 9:14 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

urwiniu pisze:
Mary_Poole pisze:Przesadzasz, az tak tlusty to on nie jest

hmmm 6,5kg na kota drobnej kości, długosci i wysokości :twisted: Powinien góra 4,5 kg ważyć. I je naprawdę małe, acz nie głodowe porcje a coraz więcej go. Jak ta cholera to robi?

I to jest bardzo dobre pytanie :ok: .
Wiktor jest chudy jak szczapa, a je najwięcej.
Punio nie raz zostawi, jak mu cos nie pasuje to cedzi przez ząbki, a 7 kilosów sobie waży.

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 9:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moje koty notorycznie podpijają mi wodę z mojego kubka, który stoi przy łóżku. Czasem nie pamiętam o tym i dopijam do końca...

A teraz dygresja z opowieści rodzinnych:
Moja mama do taty: Juruś, zjedz jajecznicę, bo pies nie chciał...
Wogóle nie "załapała", co powiedziała.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto wrz 13, 2011 11:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

U mnie kubek by sto razy w ciagu nocy wyladowal na podlodze :twisted:
Moj kocur uwielbia jogurty serki itd i ile razy spuszcze oko z otwartego serka to mi go liznie skubaniec chociaz ochrzan dostal juz milion razy. Serek oczywiscie zjadam. Marnotrastwem by bylo wyrzucic.

Agor-ia

Post » Wto wrz 13, 2011 12:24 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

U mnie wczoraj wybitnie było widać, że jest pełnia.
Kotfory latały jak nakręcone i uprawiały wspinaczki po zasłonach.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 13, 2011 12:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moja kotka jest nieznosna jak jest spiaca, nigdy nie moze sobie od razu miejsca znalezc tylko chodzi i sie wierci i miauczy i do szafy sie dobija... No jak z dzieckiem (chyba- bo nie mam dzieci ani nie mam z nimi do czynienia :P)

Agor-ia

[poprzednia][następna]