Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 21:39 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Skopiuję samą siebie z innego wątku
Bianka 4 pisze:Misiu jest kochany :1luvu: Pamiętam jak trzymałam go do badania i później do RTG - on nie może skończyć na działkach, on potrzebuje ciepłego, cierpliwego domku :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 11, 2011 21:54 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Wychodzi na to, że zawaliłam sprawę opieki nad Misiem ................. Nie ten dom, nie ta opieka ............ Nie wiem kiedy będę mogła odebrać Misia z lecznicy ......... Przepraszam ......

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie wrz 11, 2011 22:01 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Olu, ale ja nie napisałam, że źle się nim opiekujesz. Tylko wydaje mi się, że Misiu potrzebuje normalnego domku. Trzeba mu zrobić ogłoszenia i znaleźć taki domek. Nie każdy marzy o miziaku, są tacy, którzy akceptują kota jakim jest i to im wystarcza :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 11, 2011 23:52 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Wychodzi na to, że zawaliłam sprawę opieki nad Misiem ................. Nie ten dom, nie ta opieka ............ Nie wiem kiedy będę mogła odebrać Misia z lecznicy ......... Przepraszam ......

Ale skąd takie myśli????
Mam nadzieję, ze wszystko w porządku i nic się u Ciebie złego nie wydarzyło, co? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 12, 2011 5:44 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Trochę nadrobiłam zaległości w śnie i jestem przytomniejsza.
Miś generalnie lepiej dużo jeśli chodzi o oswajanie i przerażenie. Wprawdzie na otwarcie klatki jego rekacja jest taka jak na zdjęciu, ale naprawdę wystarczy przestać zwracać na niego uwagę siedząc obok i po kilku minutach on się interesuje tym co się wokół niego dzieje. Oczywiście skoncentrowanie uwagi na nim dłuższej niż sekundę powoduje po kilku minutach znowu pozycję stojącą, ale dla mnie to jest i tak dobry znak, że jest lepiej. Myślę że pobyt, nawet krótki, u Oli dał dużo dobrego.
Miś już nie dostaje antybiotyku, ma jeszcze jakieś strupki przy nosie, ale to nic złego a kompletnie nie pamiętam skąd one są. Interesuje się szalejącą w klatce obok kociarnią, ma niezłe kino :D a naprawdę jest co oglądać.

Aleksandra59 - Auto jest śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: , Trikolorka szaleje okrutnie i ma domek :piwa: :piwa: :piwa: , więc zrobiłam fotki biało-czarnemu :ok: :ok: :ok: . Oczywiście kręcił się strasznie, ale ze trzy powinny się nadać do ogłoszeń. Wrzucić Ci na pw, emaila czy wstawić tu?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon wrz 12, 2011 7:52 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misiek :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 12, 2011 13:49 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Witaj Misiu :D Nie bój się, Kochany. TE ciotki nie jedzą kotków..

Ech, sama mam w domu dwa dzikusy i już zwątpiłam, że się naprowadzą na UfneDoGranicKoty, choć są ze mną od maleńkości.. :roll: Co tu dopiero mówić o Misiaku..

Przepraszam, ale pójdę na skróty: co się stało z tym malcem z pierwszego postu?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 12, 2011 14:01 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ma ds :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon wrz 12, 2011 14:43 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:Ma ds :D :ok: :ok: :ok:

Ma domek ?

to po ja banerki robiłam ? :wink: :lol:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h5bpn][IMG]http://i.imgur.com/71TlA.gif[/IMG][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h5bpn][IMG]http://i.imgur.com/lkBhK.gif[/IMG][/url]

:mrgreen:

to może coś więcej napiszesz ... :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 12, 2011 14:52 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

amyszko - to nie Miś ma domek tylko kociak z pierwszego postu od ktorego się zaczął wątek..
Gdy dziewczyny pojechały po malucha wypatrzyły w schronie Misia i Marcelka (*)... zabrałysmy ich do Warszawy do lecznicy, niestety Marcelek umarł, a Miś zdrowy szuka domku..

banerek jest cudowny, dziękuję..

Marzenia11

Post » Pon wrz 12, 2011 15:10 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:Ma ds :D :ok: :ok: :ok:

Lepszej wiadomości mi nie było trzeba :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 12, 2011 16:17 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

a to już rozumiem i trzymam kciuki za Misia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto wrz 13, 2011 6:50 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Dzien dobry! :wink:
Co u Misia? :1luvu:
Co u Aleksandra59? :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto wrz 13, 2011 7:09 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Wszystko gra i buczy :wink:
Misio właściwie zdrowy - tylko coś mu z lewego oczka cieknie :? Kropelki dostaje :ok:
Dzisiaj zabieram Misia z lecznicy.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto wrz 13, 2011 7:40 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Wszystko gra i buczy :wink:
Misio właściwie zdrowy - tylko coś mu z lewego oczka cieknie :? Kropelki dostaje :ok:
Dzisiaj zabieram Misia z lecznicy.

:D
jak go troszkę głasknęlam, gdy tak stał wcisnięty w róg klatki, to aż coś mu jęczało w środku ze strachu - ale ja trochę stosuję metodę jak u ludzi: holdingu, czyli lekkiego, w granicach dobra, oczywiście, a nie krzywdy, głaskania "na siłę" (czyli wbrew woli mimo chęci).
Misiu ma przepiekne, mięciutkie futerko, stąd wiem.

Kciukam za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

co z fotkami tej krowki? :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]