Biedne maleństwa.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Odkaża się virkonem. Lub lampą.
horacy 7 pisze:Niestety to ,ze być może za późno przyszła pomoc,że lekarze nie dopatrzyli wszystkiego,ze może miały wady ,ze może tak miało być nie przynosi mi ulgi,nadal ciężko pogodzić mi się z ich odejściem.
gerardbutler pisze:przepraszam was najmocniej ale dlaczego w schronisku koty sa w tak zlym stanie? czy to n ie jest instytucja do pomagania zwierzetom?
przeciez powinni jakos naglosnic ze potrzebuja wolontariuszy czy cos ze potrzebuja pomocy
na pewno ktos by pomogl.....
Zofia&Sasza pisze:gerardbutler pisze:przepraszam was najmocniej ale dlaczego w schronisku koty sa w tak zlym stanie? czy to n ie jest instytucja do pomagania zwierzetom?
przeciez powinni jakos naglosnic ze potrzebuja wolontariuszy czy cos ze potrzebuja pomocy
Przepraszam... Skąd Ty się urwałaś?Z choinki? Helllouuu - Ziemia wzywa gerardbutler! To jest POLSKIE SCHRONISKO. Takie są polskie schroniska. W sezonie kociakowym pojawia się pp. Nawet na Paluchu.
gerardbutler pisze:Zofia&Sasza pisze:gerardbutler pisze:przepraszam was najmocniej ale dlaczego w schronisku koty sa w tak zlym stanie? czy to n ie jest instytucja do pomagania zwierzetom?
Przepraszam... Skąd Ty się urwałaś?Z choinki? Helllouuu - Ziemia wzywa gerardbutler! To jest POLSKIE SCHRONISKO. Takie są polskie schroniska. W sezonie kociakowym pojawia się pp. Nawet na Paluchu.
tzn nie chodzi mi akurat o pp tylko ogólnie, na zdjeciach widac koty z zaropialymi oczkami z ranami dlaczego tych podstaw nawet nie lecza?
wiem ze z pp to ciezko wygrac![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości