A to mój Krzysiu

Samotny szary Miś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:I na koniec przeliczyłam skarbonkę - dokładnie uzbierało się 555zł. W części są to pieniądze za bazarki od Majki, Lidzi, Iwetki - a reszta wrzutki ze sprzedaży magnesików i przypinek. Dziękujemy bardzo serdecznie![]()
Jutro te pieniądze wpłacę na konto Stowarzyszenia + jeszcze 62zł które było w skarbonce na kociarni
terenia1 pisze:Przypominam jeszcze o dyżurach![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 04.07.-10.07.2011
04.07. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Teresa
05.07. wt. rano Beatka wie.MaraS.
06.07. śr. rano Beatka wie. MaraS.
07.07. czw.rano brak wie. Cookie
08.07. piat rano Alienor wie. Cookie
09.07. sob. rano brak wie. Teresa
10.07. niedz. Dorotka wie. brak
terenia1 pisze:Dziewczyny sprawa INES![]()
Ines ma szansę na domek i to całkiem realną natomiast są dwie sprawy do załatwienie, patrzyłam dziś w kociarni nie ma książeczki zdrowia Ines, a książeczka zadrowia na 100% była ponieważ Ines u nas była szczepiona - Pani twierdzi, że kotka została wydana bez książeczki zdrowia, więc nie wiem co się stało![]()
Następna sprawa Ines niestety leje - rozmawiałam dziś z Panią Monika trzeba jej zrobić badanie moczu i wtym celu należy złąpać siuśki Ines - w tym celu muesimy ją przenieść do boksu - no i tu pytanie co dalej ma ktoś doświadczenie w łapaniu siusków, jest specjalny żwirek w tym celu, ale kosztuje 26złjeśli nie da sie inaczej trezba ten żwirek zakupić, mocz musi być złapany do czystej wydezynfekowanej kuwety i też nie może stać całą noc
![]()
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę.
Ines też trzeba zrobić badanie krwi - w kierunku kreatyniny i mocznika jeśli nic nie pomyliłam, gdyby się dało jutro zabrać Ines z Nelką i pobrać krew na badanie jeden problem byłby z głowy
UPRZEJMIE DONOSZĘ ŻE NASZA BOGUSIA ZAWODOWO ZAJMUJE SIĘ MASAŻAMI - na pewno nas nauczy jak pomóc MiodkowiFilomen pisze:Miodek rozchodzi łapkę, trzeba mu ją masować, mozna by podjechać do pani Halinki w Katowicach, która sie zajmuje rehabilitacją, zeby pokazała jak to robić ale kto pojedzie ?
mar_tika pisze:Ja Jutro jadę na kontrolkę z Leą i ewentualne szczepienie.Jeżeli nikt się nie zgłosi to wezmę te dwie damy na badanie krwi,tylko...Czy one do tego badanie nie muszą być na czczo?
gosiakot pisze:UPRZEJMIE DONOSZĘ ŻE NASZA BOGUSIA ZAWODOWO ZAJMUJE SIĘ MASAŻAMI - na pewno nas nauczy jak pomóc MiodkowiFilomen pisze:Miodek rozchodzi łapkę, trzeba mu ją masować, mozna by podjechać do pani Halinki w Katowicach, która sie zajmuje rehabilitacją, zeby pokazała jak to robić ale kto pojedzie ?
Tereniu dziękuję za możliwość uczestnictwa w imprezie -cieszę się że mogłam poznać osobiście Majencję i Lidkę bo innych znałam już wcześniej i z przyjemnością spotkałam szkoda tylko że tylko raz w roku -a czy by się nie godziło żebyśmy urządzili w kch opłatek albo coś -oczywiście po wyczyszczeniu kuwetek albo w jakiejś pobliskiej knajpie
Iweta pisze:Gosiu a może zakończenie lata? zawsze to troche wczesniej niz wigilia
wiesiak pisze:W sprawie badań krwi- kot powinien być na czczo inaczej wyniki będa nieprawidłowe i szkoda go niepotrzebnie kłuć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 119 gości