K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 19:16 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Tweety pisze:Miszelina zawozi właśnie Atisa do domu, bo to on wpakował się pani na kolana a nie Mea czy Rakija. Lolek wypuszczony, bo nie ma atakującej go Niuni. Bawili się z Atisem, kot wyraźnie odżył, bo ile można siedzieć w klatce.

Pierwsze spotkanie Atisa z Tygryskiem przebiegło pokojowo. Koty się dokładnie obwąchały, a potem Atis pozwiedzal mieszkanie, a Tygysio za nim krok w krok. Łapoczynów ani nawet syczenia nie było :)
Lolek szaleje z radości, nikogo nie bije, pogonił trochę czarnuszki, oberwał od Rakiji po nosie, więc mam nadzieję, że nadal tak pozostanie. Proszę nie reagować na tupoty dochodzące z cat-roomu. :wink: No chyba, żeby był wrzask. Klatka Lolka i jego kuweta czyste, w koszyku nowy ręcznik.
Aha, odkaziłam też klatkę i kuwetę Jantara.
Koty dostały mięso, Gluś jadł mi z ręki :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob cze 11, 2011 20:50 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Hej

mam do oddania za darmo po Opryszkowo :( piankę do czyszczenia sierści, Przydaje się zwłaszcza po operacjach itd. Ja używałam po operacji usuwania śledziony Opryszka. Kotów tym czyścić nie będę bo nie ma potrzeby.

http://www.planetavet.pl/LENIDERM_SPUMA-34.html

Użyta kilkakrotnie, termin ważności 10.2011, może się komuś przyda??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob cze 11, 2011 21:02 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Obrazek

No......
Na poprawę humoru.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob cze 11, 2011 21:03 Re: K-ów,RATUNKU!! 5 MALUCHÓW 4-TYG. - zajęty ostatni tymczas:(

się przypomnę:
kasumi pisze:W niedalekim sklepie znalazłam aż 2 gerberki indycze. Kupiłam, komu?
Przypomniało mi się, że mam też resztkę Enterogastu i parę saszetek Dicofloru do oddania w dobre ręce, gdyż moje futra na szczęście już nie biegunkują od dawna.

W Lewiatanie na os. Zgody na rogu al. Przyjaźni i Andersa są gerberki indycze też :)
Dzięki za życzenia :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob cze 11, 2011 21:49 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

ja za gerberki już dziękuję. Gotuję kurzęce nogi i siekam, bo moje myszy już gryzące.

Wiecie, że yenika przymierzała się do Atisa? ;) To już trzeci kot, który miął iść do niej na tymczas. Kogo typujemy teraz?

A może naszej fundacyjnej Pani Doktor złożymy tu jeszcze życzenia i obdarujemy koszykiem kociątek? Nawet dwoma, jednym urodzinowym a drugim w związku z rychłym rozwiązaniem:)
Koniec laby, Ogocha, w jednej ręce będziesz piastować synusia, w drugiej niańczyć kociaczki. Czas ochronny się zakończył, Glusia by się zapłakała gdyby wiedziała, że tak zostałaś w tyle w maluchowym sezonie :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob cze 11, 2011 22:17 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Niech już będzie poniedziałek ... :(

Ogocha kasumi Wszystkiego naj naj ....... :balony: :torte: :partygirl:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob cze 11, 2011 23:33 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Znalazłam malucha. Wpadł za deski w zasyfionym garażu.
Przez godzinę obczajaliśmy teren, potem szukaliśmy kogoś, kto ten garaż może otworzyć, potem rozwalaliśmy ze starszym mocno księdzem kłódkę, wyciągaliśmy syf z garażu. Do 22 żadna matka się nie pokazała, kręciły się tylko 2 kocury (na pewno kocury, bo są charakterystyczne), zaintrygowane wrzaskiem.
Krasnal (szylka, ok. 4 tygodni) śpi teraz u mnie w łazience. Baliśmy się, że może nie przeżyć nocy. Nie wiem, co z nią zrobię jutro i pojutrze i w ogóle.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob cze 11, 2011 23:39 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

queen_ink pisze:Znalazłam malucha. Wpadł za deski w zasyfionym garażu.
Przez godzinę obczajaliśmy teren, potem szukaliśmy kogoś, kto ten garaż może otworzyć, potem rozwalaliśmy ze starszym mocno księdzem kłódkę, wyciągaliśmy syf z garażu. Do 22 żadna matka się nie pokazała, kręciły się tylko 2 kocury (na pewno kocury, bo są charakterystyczne), zaintrygowane wrzaskiem.
Krasnal (szylka, ok. 4 tygodni) śpi teraz u mnie w łazience. Baliśmy się, że może nie przeżyć nocy. Nie wiem, co z nią zrobię jutro i pojutrze i w ogóle.

Czy ta mała mysa już coś je samodzielnie?
Od środy mogę ofiarować Jej DT, ale u mnie nie ma "różowo" pracuje i jakieś 15h jestem poza domem więc nie wiem czy na DT takiego malucha się nadaję?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Nie cze 12, 2011 0:58 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Poszło pw.
Na parę dni mogę wziąć kicię.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie cze 12, 2011 7:06 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Nadal poszukiwane zastępstwa w czerwcu:

22 czerwca wieczór - ?
26 czerwca wieczór - ?
Obrazek

miszelina

Post » Nie cze 12, 2011 7:32 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Mogę być 22 czerwca wieczorem
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie cze 12, 2011 7:48 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Kinga Warmijska pisze:Mogę być 22 czerwca wieczorem

Dzięki!!!
Obrazek

miszelina

Post » Nie cze 12, 2011 8:34 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

queen_ink pisze:Znalazłam malucha. Wpadł za deski w zasyfionym garażu.

to już nawet nie horror z tymi maluchami tylko pieprzona, czarna rozpacz w czarnej d... :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 12, 2011 10:56 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:Nadal poszukiwane zastępstwa w czerwcu:

22 czerwca wieczór - ?
26 czerwca wieczór - ?

mogę 26

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie cze 12, 2011 11:09 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

gdzie znajdę zdjęcia
1. KOCIARNI zalanej
2. maluchów

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]