Kupić, kupić Skuteczność takich naświetlań w rehabilitacji pourazowej sprawdziłam empirycznie, co prawda na sobie a nie na Hermenegildzie, ale faktycznie działa, więc warto
W pobliskich sklepach znalazłam takie lampy,ale najtańsza kosztuje ok.150zł,ale syn dziś zajrzał do jednego ze sklepów na obrzeżach miasta i znalazł za 69zł,dzwonił,czytał mi instrukcje ale informacje tam zawarte są tak skromne że nadal nie mam pewności czy będzie odpowiednia,zwrotów w tym sklepie nie uznają więc Rafał skseruje instrukcję,jutro pokażę ją lekarzowi i jeśli będzie ok.to pojedzie i dopiero wtedy kupi.
Lampeczka dla Lilu jest. Doszły też kolejne wpłaty,zamówienie dla dzieciaczków będzie,może i rozpoczniemy szczepienia pomaleńku. Ogarnę wszystko w weekend,dzisiaj jeszcze popracuję z Lilu. Mały poślizg czasowy dziś mamy,ale chyba wybaczy mi te nocne nękanie.
Może odwiedzić nas możesz? Nic tak w trudniejszych czasach nie pomaga jak rozmowa z kimś kto wie o czym mówimy Jakbyś kiedyś dysponowała chwilką,to ja wciąż pod tym samym adresem jestem