Tosza pisze:Czy ktoś używał karmy K-9? Przyzwoita jest?
Kocia czy psia ?
Psia jest do doopy przynajmniej moja obecna sunia tak twierdzi i sunia poprzednia (*) też tak uważała .
Moderator: Estraven
Tosza pisze:wistra pisze:Kto jest odpowiedzialny za interwencje w KRK?
Chodzi o to, że mam takiego jednego delikwenta (po jakimś strasznym urazie, miał połamaną żuchwę, jak taki wrócił do domu to nikt mu nie udzielił pomocy i tak rok już "chodzi", jakoś mu się buźka zrosła, ale nie domyka się, wystaje mu języczek, poza tym podobno ciągle powracają ropne wydzieliny).
Kocur ma 5-6 lat, jest jajeczny, wychodzący i super miziak.
Myślę, że nic by się nie stało, gdyby nagle "zniknął", bo to typowy dom ze świadomością, że koty wychodzą, a jak nie wracają, to trudno.
Jest NIEBIESKI.
Składając jego obraz do kupy, na dom długo by nie czekał.
Należy mu się.
Jakiej interwencji oczekujesz? Raczej nie oficjalnej, bo specjalnie nie ma podstaw ( nie ma kazazu posiadania pełnojajecznych, wychodzących kotów ze źle zrośniętą szczęką). Piszesz, że chodzi o to, by kot zniknał. Znaczy się złodzieja szukasz
![]()
Kilka kotów na tym forum ( nie mówię, że wtym wątku) już w ten sposób poprawiło swój komfort życia, ale zawsze pomysłodawca sam dokonywał niezbędnych czynności-tak jest chyba najuczciwiej, o ile można tu mówić o uczciwości.Chyba że szukasz pomocy lokalowej, gdy już kot będzie pod Twoją opieką-to już trzeba negocjować z Tweety.
Cammi pisze:Tosza pisze:Czy ktoś używał karmy K-9? Przyzwoita jest?
u karaluch pierwszy raz zobaczyłam tę karmę i chyba nawet dostałam próbkę od niej
moim futrzastym zasmakowała ale miałam ja tylko raz - bo potem zamawiłam inne - chyba nie było jej w sklepie w którym robiłam zamówienia
ale Aga chyba nadal ją stosuje i potrafi więcej o niej powiedzieć

Tweety pisze:
Mała Majeczka, 4-tygodniowa panniczka z Ruczaju, została wczoraj niespodziewanie obdarzona mlecznym rodzeństwem! Persica, w odstępie 3 dni od pierwszego porodu, urodziła jeszcze dwa zdrowiutkie maluszki wprawiając wszystkich w osłupienie. Pani Agnieszka dogląda towarzystwo, na razie wszystkie są bardzo dzielne i nie przeszkadzają sobie
lutra pisze:Toszu K-9 moim kotom dawno temu b. samkowało.teraz jedzą sanabelle, bo jest fajna promocja w zooplusie i też lubią.
lutra pisze:Tymka nas zaatakowała w czasie czyszczenia kuwety, więc darowałyśmy sobie zakrapianie oka. Małemu wypadł kieł, który został schowany dla Mieszliny, Niunia się mizia i w ogóle wszyscy oprócz rzeczonej Tymki.
Sake ma taki brzuch, że jeśli do sterylki nie urodzi to ... dobrze.
Toszu K-9 moim kotom dawno temu b. samkowało.teraz jedzą sanabelle, bo jest fajna promocja w zooplusie i też lubią.
lutra pisze:no, mizia, tak rzadko bywamy na kocismekiej, że nie uznałyśmy tego, za coś nadzwyczajnego... :p
głupie my. Szylkretka też się mizia, tylko biało-czarna nie, a olek, który wyglądał na armaturka
takowoż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 36 gości