Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 19:30 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu Kapitanie :1luvu:

Dziś zakupione zostało Twoje żarełko.
Przy pomyślnych wiatrach dostarczymy...

Trzymajmy za siebie nawzajem kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie cze 05, 2011 19:37 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Uwaga, uwaga...

tak jem :)

Obrazek

Obrazek

tak później wygląda miseczka :)

Obrazek

tu ja Bryś w całej okazałości

Obrazek

popatrz w moje oczy

Obrazek

tu dobrze widać moje klapnięte uszko ;)

Obrazek

gdzie ten domek .... :roll:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie cze 05, 2011 20:07 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryś jest przepiękny! I jaki ma niezwykły kolor futerka.
Brysiu, jesteś taki, że wiesz... za mundurem domki sznurem :ok: (najlepiej jeden, ale najlepszy)
:1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 05, 2011 21:13 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ale śliczny Uszatek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon cze 06, 2011 8:01 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kapitanie jesteś wspaniały.

Wierzę w Twoją magiczną moc.
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 06, 2011 8:23 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ale on cudny!!!!!!
Basiu, jak to dobrze, że trafił na Ciebie, ja mam cały czas w głowie jego widok w klatce w schronisku jak siedział w tej kanciapie i przez kraty sie do Ciebie łasił:( aż strach pomysleć, co by z nim się teraz działo, jakby tam został...
duże ścisk dla Brysia i Basi :1luvu:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon cze 06, 2011 9:38 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Cieszę się ,ze chłopak się podoba i ,że czuje się dobrze. :ok: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 06, 2011 16:09 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu nie spadamy ,pokazuj się. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon cze 06, 2011 16:48 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Tak, Bryniu, tylko uszko może być troszkę klapnięte :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon cze 06, 2011 20:23 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Przeczytałam i niestety wiem ,że taka jest rzeczywistość.Martwi mnie ,że tak mało osób jest w stanie poświęcić chociaż część swojego życia braciom mniejszym.Zdaję sobie sprawę jakie poglądy na naszą działalność ma większość ludzi i niestety nie wiem jak przekonać ludzi by nie liczyli tylko kasy lecz po prostu byli wrażliwi bo tylko tyle potrzeba by pomóc.Niestety dla wielu to tylko kot lub pies.Dla nas to są istoty które kochamy. :cry:

horacy 7

Post » Pon cze 06, 2011 21:03 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Melduję się na pokładzie :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pon cze 06, 2011 21:15 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dzień dobry!

Też przeczytałem. Ładny, smutny tekst :(

Zajrzałem na Allegro i inne portale i Bryś ma 82 odsłony po 3 dniach. Nieźle, zważywszy że to okres w którym oglądalność ogłoszeń praktycznie zamarła. Teraz jest sezon na sprzęt sportowy a nie na koty. Jak wystawiłem rower na Allegro to po tygodniu miałem 500 odsłon i 10 obserwatorów. Koty jakoś mniej popularne niż rowery. Może jakąś promocję zrobimy, typu weź kota, drugi gratis :wink:

Ja cały czas czytam wątki szczycieńskie (wszystkie) nawet jeżeli to jest tylko między 1 a 2 w nocy kilkaset km od domu albo gdzieś w podróży (niestety nie urlopowo-wypoczynkowej) i kibicuję bardzo :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pon cze 06, 2011 21:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dziękuję Adamie i rozumiem ,że nie zawsze się pisze ale czyta często.Ja tez czytam wszystkie lecz nie zawsze piszę .Brysiu szorujemy pokład.W sobotę wybiorę się chyba do Olsztyna po karmę bo końcówka jest i porozmawiać z wetami co jeszcze mu włączyć. :)

horacy 7

Post » Pon cze 06, 2011 21:46 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja się melduję w przelocie, chwilowo jestem zarobiona ale pamiętam o Brysiu :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]