Szalony Kot pisze:Marzenia11 pisze:Mojito w donku i jest super!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Będzie dobrze
Dostanę na Walentynkową noc jakiegoś innego kota do ogłoszenia? :> Czy dziś opijamy szczęście Mojita?
Kocie

ta p.Hania z którą piszesz na fb to nasza od dziecka Hania R.

ale nie znałam Hanki z tej str.zawsze widziałam u niej wilczury,jej brat a przyjaciel z ławki mojego Tż-ta hoduje kury rasowe

a wracając do naszych spraw..
do ogł jest Trisia-nie widzę dla niej nadziei-ma do swojej dysp 4 kuwety,każdą z innym żwirkiem,feng shui jak najbardziej zastosowane a i tak wali dorodne kooooopy na środek pokoju..
jeszcze jutro spróbuję z silikonowym(był na samym pocz.) i to jej ostatnia szansa.no i jeszcze benek mieszany z ziemią ogrodowa-taka radę dostałam ale w mrozy trudno o ziemię ogr.

Jak nie pomoże to pojutrze sesja i ogł.o domek wychodzący..no chyba że zdjęć Ci więcej nie potrzeba..
Bąbel spodobał się przyjaciółce Ozymandias-czekamy na przemyślenia...
Lada dzień można też ogłaszać Devi-jest słodka,pełna chęci życia,miziasta i żarłoczna.Odrasta w wyjątkowym tempie.
Promyś czeka na testy i wtedy zdecydujemy,Carlito czeka na wyniki-w najgorszym razie będzie wymagał kroplówek regularnie.
Fionka prawie zdrowa i coraz mniej płochliwa a Edisia harcze jak smok , ale zarasta futerkiem,nie drapie się i jak się wyjaśni co z kupą i zdejmie na dobre kołnież to odpasać i potem możemy na poważnie szukać domku.
i to by było na tyle...

aaa Melcia czeka na decyzję-podobno 99,9% na tak ale ciii