Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-część 14.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 1:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon sty 31, 2011 2:00 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

No, Czesio jest bardzo fotogeniczny. Super przystojnie wygląda zwłaszcza na zdjęciu, gdzie ma tajemnicze spojrzenie lekko zmrużonych, zielonych oczu. Prawdziwy łamacz serc, wygląda jak młody Leonardo DiCaprio albo James Dean :)

Być może na żywo przystojniejszy jest Agat, jednak tą jedną fotą wygrywa Czesio.

A swoja drogą bardzo ładne zdjęcia :D

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Pon sty 31, 2011 9:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czesio na TYCH zdjęciach wygląda INTERESUJĄCO
a AGAT jak przeciętny (może i ładny) krówek.. może jakby ziewał , albo CÓŚ
i mówicie, że Agat duży ???
Obrazek

Jamagda

Od: Wto cze 09, 2009 8:06

Post » Pon sty 31, 2011 9:36 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Witam. Wracam sobie po zagrypieniu, zaglądam na wątek a tu weszło kilkanaście stron. Po przeczytaniu dwóch czy trzech odpuszczam sobie resztę. I każdemu kto przez 2 dni nie zaglądał na wątek doradzam tak postąpić.
Ale od 38 strony zobaczymy, może warto dalej czytać.

A kotów u Mirki UBYWA!
Adopcje trwają. I dlatego warto czytać wątek mirki_t
I mimo wszystko dopuszczam myśl, że przybędzie czasem jakaś nowa kocia sierota, bo widać efekt w postaci adopcji.
Czego Mirce gratuluję.

alfabia

Od: Pon lis 24, 2008 20:31

Post » Pon sty 31, 2011 10:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jamagda pisze:Czesio na TYCH zdjęciach wygląda INTERESUJĄCO
a AGAT jak przeciętny (może i ładny) krówek.. może jakby ziewał , albo CÓŚ
i mówicie, że Agat duży ???

duzy... hmmm, powiedzialabym baaardzo duzy, ale nie mięśniak, nie, nie :lol:
on jest wysoki, szczupły blondyn-taki koci Kusznierewicz :lol:

Co do poprzednich stron wątku, to uwazam, ze poziom wypowiedzi atakujacych jest tak niski, że nawet komentowac nie warto, bo to beton jest i już...
nie ma sensu dyskusja na niskim poziomie atakującego
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pon sty 31, 2011 10:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agat jest przeciętny :?: :evil:
Wypraszam sobie. To pięknie zbudowany, biały w czarne plamy kawaler. Nie żaden krówek.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon sty 31, 2011 10:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

agatka84 pisze:Agat jest przeciętny :?: :evil:
Wypraszam sobie. To pięknie zbudowany, biały w czarne plamy kawaler. Nie żaden krówek.

Agat ma grafitowe wpadające w błękit plamy na białym futrze :wink:
jest wysoki i bardzo miły
czyli na pewno nie jest przecietny
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Pon sty 31, 2011 10:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

andrzej780 pisze:pozwolę sobie bo potrzebne wsparcie :
500 psów i kotów przegrywa z 13 goldenami swoją walkę o karmę za 10000zł. Jak to możliwe? Przecież Szczecinek został poparty przez zjednoczone siły Miau i Dogomanii!!!... Czy już głosowałeś? Zagłosuj!

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... &start=915

Kochani!! Szczecinek potrzebuje naszej pomocy!! To zajmie tylko kilka minut, a pozwoli nakarmić psie i kocie brzuszki!!! Dzieki Ankiecie Krakvetu Szczecinek ma szanse na wygraną...BŁAGAM POMÓŻCIE!! Bez Waszej pomocy nam sie nie uda...;(
Wygrana karma , to w pewnym stopniu być albo nie być naszych zwierząt.

Dzięki takim miejscom , jak Schronisko w Szczecinku skrzywdzone przez ludzi zwierzęta dostają szansę na dobre życie , na fachową pomoc, leczenie i opiekę.
Mimo wielu starań i zabiegów w znajdowaniu funduszy nie udaje nam się zebrać dostatecznej kwoty potrzebnej na leczenie psów chorych, potrzebujących dobrej, weterynaryjnej karmy.
Pomóżcie nam pomagać nadal tym skrzywdzonym psom i kotom.
Nie prosimy o wiele , TYLKO albo aż TYLKO o głosowanie na schronisko w Szczecinku na KRAKVECIE.
Wygrana karma , to w pewnym stopniu być albo nie być naszych zwierząt. POMOCY!!!!!
Link do wątku schroniska (strona jest w przebudowie):
http://www.dogomania.pl/threads/179750- ... iedzin!-Może-znajdziesz-tu-przyjaciela

INSTRUKCJA głosowania w Krakvecie:
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko,które otrzyma pomoc - styczeń -2011
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz schronisko Szczecinek> > i klikasz pod ankietą „wyślij”.

RATUJ!!! Wygrana karma , to w pewnym stopniu być albo nie być naszych zwierząt.

Szczecineckie Stowarzyszenie Przyjaciół Psa , Kota i nie tylko
ul.1-go Maja 4/1
78-400 Szczecinek
Nr konta 08 1020 2791 00007602 0141 9365

Pamietajcie- 1 uzytkownik z jednego adresu IP moze zaglosowac tylko 1 raz!!
Prosimy o glosy, wiele psow z naszej galerii wyleczono wlasnie w Szczecinku...nie badz obojetny!

Popraw tego linka, bo otwiera się error.

Zagłosowałam. Szczecinkowi brakuje 129 głosów żeby zremisować z WG. Tyle, że dzisiaj 31 stycznia...Qrcze!!!

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 31, 2011 11:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kameo pisze:Agat ma grafitowe wpadające w błękit plamy na białym futrze

Ha, słusznie uważałam, że to o fotogeniczność chodzi :!:
Tego grafitu wpadającego w błękit na zdjęciach nie widać.
Czesio szczęściarz, urodził się na gwiazdora filmowego. A Agatka trzeba poznać osobiście, żeby przekonac się o jego urodzie i wdzięku.
Agat, kot o rozmarzonym spojrzeniu, z grafitowymi, wpadającymi w błękit plamami na futrze i z przepięknym, puchatym ogonkiem :D

sky_fifi

Post » Pon sty 31, 2011 17:39 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agat - piekna, miła, duża i reprezentacyjna kota!
wyjątkowy kot dla dobrego opiekuna!
ps. dobrze ze u mirka_t jest "ruch w interesie" oby tak dalej. mocne kciuki!
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon sty 31, 2011 18:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

WIDZIALAM NA ZYWO AGATA I CZESIA OBYDWA LADNE KOTY ALE CHYBA JEDNAK AGAT LADNIEJSZY MIRKA MA RACJE JEST ELEGANCKI :)

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Pon sty 31, 2011 19:06 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

panda5 pisze:WIDZIALAM NA ZYWO AGATA I CZESIA OBYDWA LADNE KOTY ALE CHYBA JEDNAK AGAT LADNIEJSZY MIRKA MA RACJE JEST ELEGANCKI :)

A wstydźcie się, Wy wyrodne Ciotki!!! :oops: :oops: :oops: Każdy kot ma w sobie mnóstwo piękna. Jeżeli uważacie, że któryś jest ładniejszy od drugiego, znaczy nie potraficie docenić piękna w tym drugim!!! Ooo!!!

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 31, 2011 19:11 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

PIEKNO JEST W KOCHAJACYM OKU... :wink: NAJPIEKNIEJSZY JEST OCZYWISCIE MOJ GUCIO ALE AGAT I CZESIO TO TAKZE SLICZNI CHLOPCY JAK NAPISALAM WCZESNIEJ AGAT WYDAJE SIE BARDZIEJ ELEGANCKI JAK...LEONARDO A CZESIO JAK...PIOTR ADAMCZYK :wink:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Wto lut 01, 2011 11:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A jak tam Szpecia w nowym domku? Są jakieś nowe wieści?

sky_fifi

Post » Wto lut 01, 2011 11:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

NO i co ze złotym Chad-em słodzikiem ???

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

[poprzednia][następna]