ksb pisze:Dołączam się do życzeń
Dziękuję bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:Dołączam się do życzeń
kinga-kinia pisze: Wszystkie zwierzaki mają się dobrzePysia największa łobuziara jak zwykle.
kinga-kinia pisze: Przepraszam was wszystkich że tak rzadko zaglądam starsza córka mi się rozchorowała a maleńka Madzia walczy z Atopowym Zapaleniem Skóry (ale chyba w końcu znalazłam lek oby zadziałało). Mi doskwiera ciągły brak snu jestem przemęczona bo malutka w nocy co 2 godz budzi się do cyca.Poza tym jest marudna bo skóra ją swędzi.
kinga-kinia pisze: Jedno jest pewne Madzia będzie mega kociarą teraz ma prawie 5 miesięcy i na widok kota buzia jej się śmieje bardzo.Mimo że Madzia jest mała już próbujemy ją uczyć delikatnie robić kotką CACY![]()
ksb pisze:kinga-kinia pisze: Jedno jest pewne Madzia będzie mega kociarą teraz ma prawie 5 miesięcy i na widok kota buzia jej się śmieje bardzo.Mimo że Madzia jest mała już próbujemy ją uczyć delikatnie robić kotką CACY![]()
Dobra robota - oby więcej takich rodziców było
RudyiSrebrnyKot pisze:Również pozdrawiamy i kciuki mocno trzymamy, żeby maleńka wyrosła jak najszybciej z alergii, dostała odpowiednie leki i by to nie były zwierzaki...
![]()
![]()
![]()
No i za Ciebie też![]()
![]()
![]()
![]()
i za Selenkę![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 758 gości