K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 16:47 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
Tweety pisze:mieliśmy nic nie brać w najbliższym czasie, tak? no to trzeba było zostawić w piwnicy dwa malusie, czarne kociaki w wieku Wery, z których jeden ma już pęknięte oczy, jak to określiła wetka, a drugi jest na dobrej drodze ku temu ... jadą do szpitalika ...ehh

to jest Stefek :( :(
Obrazek

matko jedyna!!
czy te oczy sa juz nie do uratowania?

To gorsze to już raczej tylko do amputacji...

Matko co za biedy :-( :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lis 04, 2010 17:21 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

jeszcze nie usuwamy oczek, kilka dni będą leczone, zobaczymy jak zareaguje na leki. Drugie tez jest niefajne tylko tam się "wżarło" mu do środka :( Musi to trwać już jakąś chwilę, bo chłopak nie ma problemów z trafieniem do jedzenia czy kuwetki, no i się mizia :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 04, 2010 17:33 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:jeszcze nie usuwamy oczek, kilka dni będą leczone, zobaczymy jak zareaguje na leki. Drugie tez jest niefajne tylko tam się "wżarło" mu do środka :( Musi to trwać już jakąś chwilę, bo chłopak nie ma problemów z trafieniem do jedzenia czy kuwetki, no i się mizia :)

On raczej nie będzie widział na te biedne oczka

Dostaje leki przeciwbólowe i krople zmniejszające ciśnienie w gałce ocznej ? to go pewnie boli.

Kciuki za leczenie bez komplikacji...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lis 04, 2010 18:23 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

wislackikot jedzie z Heleną do nowego domu, Robiś tez ma szansę na dom i koleżankę :wink: czekamy na wizytę

Tweety

Post » Czw lis 04, 2010 18:28 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:wislackikot jedzie z Heleną do nowego domu, Robiś tez ma szansę na dom i koleżankę :wink: czekamy na wizytę

Robisiu, niech ci sie powiedzie, jesteś taki kochany :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lis 04, 2010 18:54 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Robson - przystojniaku, trzymam kciuki za ciebie Obrazek
I kciuki dla Bercika. Oby tym razem wszystko poszło dobrze.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw lis 04, 2010 20:24 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Mała Julka, która jest od miesiąca w dt u mojej koleżanki ( razem z kotami stajennymi) od tygodnia ma biegunkę i niknie w oczach. Od kilku dni ją nawadniam, od wczoraj dostaje antybiotyk i zrobiłam test na pp.Wyszedł ujemny. W nocy zadzwoniła pani wet, że bardzo przeprasza, ale pomyliła testy i mała Julka na pewno nie ma lamblii :mrgreen: . Dziś zrobiłam właściwy test, też wyszedł ujemny, ale noc miałam kiepską. Podejrzewam, że koty miały za bogatą dietę ( to taka przypadłośc mojej koleżanki). Od wczoraj całą czwórka jest na instestinalu ( mimo protestów koleżanki, że one takie biedne, głodne)i dziś u weta na potrzeby testu Julka zrobiła kupę;cudowną w porównaniu z tym, co widziałam wczoraj. Może będzie dobrze.

Jutro o 10.00 mam rozmowę w sprawie pracy-trzymajcie kciuki

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lis 04, 2010 20:25 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Oto Wera. Łapkę poskaldał Dr. Orzeł, ale mówi, że złamanie jest skomplikowane :-(

http://www.youtube.com/watch?v=EJEBd1bthiM

http://www.youtube.com/watch?v=7DCHz6zHxHw

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw lis 04, 2010 20:27 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Czy ktoś ma może grafik Krakvetu na listopad albo wie, kto będzie w najbliższą sobotę rano?

Tosza, trzymam kciuki!
Obrazek

miszelina

Post » Czw lis 04, 2010 20:28 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

jaka słodka stuk_kocina
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lis 04, 2010 21:17 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

miszelina pisze:Czy ktoś ma może grafik Krakvetu na listopad albo wie, kto będzie w najbliższą sobotę rano?

Tosza, trzymam kciuki!

ja też :ok:

Miszelino, Adamska i Motyka. Będziesz kogoś odsikiwać? :wink:

Tweety

Post » Czw lis 04, 2010 21:30 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
miszelina pisze:Czy ktoś ma może grafik Krakvetu na listopad albo wie, kto będzie w najbliższą sobotę rano?

Tosza, trzymam kciuki!

ja też :ok:

Miszelino, Adamska i Motyka. Będziesz kogoś odsikiwać? :wink:

Nie, krew pobierać.
Obrazek

miszelina

Post » Czw lis 04, 2010 22:58 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Mam prośbę do kocimujących w weekendy:

Mam dyżur poranny w tę niedzielę czyli 6 listopada, ale również 2 dni szkoleń od 8 do 16 w sobotę i niedzielę :roll: Czy w związku z tym ktoś dałby radę zamienić się ze mną na jakiś inny termin? Np, niedziela 14 listopada rano - kasumi, dałabyś radę się machnąć?

Skończyłam bazarek z biżuterią od Kingi W. :1luvu: , czekam na wpłaty i przelewam wszystko na konto AFNu. Biżuteria jeszcze została, wystawię za jakiś czas wraz z pięknymi rzeczami od wildhoney :1luvu:

Kolejny bazarek (w ten weekend jakoś, o ile nie padnę) będzie książkowy i "elegancki" 8) 8) 8)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw lis 04, 2010 23:12 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

milu pisze:Mam prośbę do kocimujących w weekendy:

Mam dyżur poranny w tę niedzielę czyli 6 listopada, ale również 2 dni szkoleń od 8 do 16 w sobotę i niedzielę :roll: Czy w związku z tym ktoś dałby radę zamienić się ze mną na jakiś inny termin? Np, niedziela 14 listopada rano - kasumi, dałabyś radę się machnąć?

Dałabym radę :) a niedziela to 7 nie 6 ;)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw lis 04, 2010 23:15 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

kasumi pisze:
milu pisze:Mam prośbę do kocimujących w weekendy:

Dałabym radę :) a niedziela to 7 nie 6 ;)

Dziękuję bardzo, a więc Twój jest dyżur 7 listopada rano (niedziela to 7, tak jest :oops:), a mój 14 listopada rano :1luvu:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

[poprzednia][następna]