kosma_shiva pisze:
matko jedyna!!
czy te oczy sa juz nie do uratowania?
To gorsze to już raczej tylko do amputacji...
Matko co za biedy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:
matko jedyna!!
czy te oczy sa juz nie do uratowania?
Tweety pisze:jeszcze nie usuwamy oczek, kilka dni będą leczone, zobaczymy jak zareaguje na leki. Drugie tez jest niefajne tylko tam się "wżarło" mu do środkaMusi to trwać już jakąś chwilę, bo chłopak nie ma problemów z trafieniem do jedzenia czy kuwetki, no i się mizia
Tweety pisze:wislackikot jedzie z Heleną do nowego domu, Robiś tez ma szansę na dom i koleżankęczekamy na wizytę
miszelina pisze:Czy ktoś ma może grafik Krakvetu na listopad albo wie, kto będzie w najbliższą sobotę rano?
Tosza, trzymam kciuki!
Tweety pisze:miszelina pisze:Czy ktoś ma może grafik Krakvetu na listopad albo wie, kto będzie w najbliższą sobotę rano?
Tosza, trzymam kciuki!
ja też
Miszelino, Adamska i Motyka. Będziesz kogoś odsikiwać?
milu pisze:Mam prośbę do kocimujących w weekendy:
Mam dyżur poranny w tę niedzielę czyli 6 listopada, ale również 2 dni szkoleń od 8 do 16 w sobotę i niedzielęCzy w związku z tym ktoś dałby radę zamienić się ze mną na jakiś inny termin? Np, niedziela 14 listopada rano - kasumi, dałabyś radę się machnąć?
kasumi pisze:milu pisze:Mam prośbę do kocimujących w weekendy:
Mam dyżur poranny w tę niedzielę czyli 6 listopada, ale również 2 dni szkoleń od 8 do 16 w sobotę i niedzielęCzy w związku z tym ktoś dałby radę zamienić się ze mną na jakiś inny termin? Np, niedziela 14 listopada rano - kasumi, dałabyś radę się machnąć?
Dałabym radęa niedziela to 7 nie 6
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, kasiek1510, Rudolfa i 49 gości