JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 21:37 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Super, że się koteczce szczęści :) Teraz tylko trochę kilometrów przed nią i już będzie w swoim domku.
Julcia :1luvu:
magdajedral

Post » Wto paź 26, 2010 21:59 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

smarti pisze:Agness może dopisz w tytule że szukamy transportu,pliz :D

zrobione :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto paź 26, 2010 22:11 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

To takie szczęśliwe :1luvu: że aż smutne :cry:

:ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 26, 2010 22:21 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

dzięki Agness :D

CatAngel-dlaczego smutne :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 27, 2010 20:23 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

jest bardzo możliwe ze Julcia będzie potrzebowała Waszej pomocy w dowiezieniu do swojego wymarzonego DS :kotek:
otóz,pojawia się szansa (ale jeszcze nie 100%-pytam na wszelki wypadek) że w piątek lub w sobotę będzie jechał nasz znajomy,(a właściwie wspólpracownik mojego męża) do Wroclawia pociągiem...
jutro będę dokladnie wiedziała czy na pewno,kiedy i o ktorej,bo dziś już nie odbiera telefonu(bralo go przeziębienie-miał sie połozyć)
czy byłaby możl aby ktoraś z Was,dziewczyny zabrała Julię z dworca i przekazała panu Maciejowi?
poprosiłabym aby pan Maciej podjechał w okolice dworca,tyle ze ja się o tej mozl. dowiedzialam w tej chwili i :
pan Maciej nie zdaży pewnie wybrać transporterka a jak zdązy wybrać to i tak nie przywiozą mi go nawet kurierem przed wyjazdem znajpomego,dlatego wysłałabym Juleńkę w swoim transporterku -czyli trzeba by Julcię wypakować w jej budce u pana w domu.(ona i tak nienawidzi transporterka :mrgreen: a jak będzie w swojej budce to myślę ze to jej zupelnie wystarczy :D :ok: .)
Transporterek by do mnie wrocił z Jadzią ale nie wiem kiedy-pewnie powrót znajomego będzie ok wtorku.

uczepiłam się tej szansy bo jak widać z transportem bardzo krucho-szukam ponad tydzien-piszę do wszystkich i nic..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro paź 27, 2010 21:31 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

Jeśli dziewczyny (Agness, Kruszyna) nie będą mogły to ja ja odbiorę - tylko że w piątek jestem wolna od ok. 18-tej, w sobotę o każdej porze i... jestem kompletnie niezmotoryzowana (choć mieszkam blisko dworca - nie wiem gdzie mieszka Pan Maciej ale jak w obrębie Wrocławia to jakoś bym się dotarabaniała komunikacją miejską). Choć mam nadzieję że któraś z dziewczyn będzie miała możliwość jako że są bardziej mobilne i pewnie w piątek wcześniej niż ja "dostępne". Ale na pewno coś się zorganizuje, o to się nie martw, jak nie my to ktoś znajomy. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 27, 2010 21:49 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

to super że jak by co to jest możliwość...
jak pisałam jutro będę wiedziala czy i na ile jest ta szansa.
skorzystam z niej tylko jakby jechal bezpośrednio-(on czasem jezdzi z kilkugodzinną przerwą w Poznaniu ale na to Julci nie narażę)
moj mąż coś mowi że wracalby chyba we srode.

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 7:51 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

W piatek kończę pracę o 16. Później jakby co mogę być do dyspozycji :ok:
Niestety gorzej z sobotą :( Do 16 jestem w zasadzie niedostępna.
Później już też mogłabym pomóc w przewiezieniu Julci.
Smarti rozumiem, że jutro bedziemy wiedzieć czy wogóle transport będzie i kiedy Julcia byłaby na dworcu?

Agness78

Post » Czw paź 28, 2010 9:11 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

tak,
ale na razie jeszcze nic nie wiem,bo on sam nie wie-zależy to od kogoś trzeciego..
wiem tylko że jeśli on dziś wyjedzie to pociągiem o 18-tej ale ma sie chyba zatrzymywać w Poznaniu na 3 godz i ja wtedy Julci nie dam bo to bylby dla niej za duzy stres.
jak tylko będę coś wiedziała to natychmiast pisze.

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 14:43 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

nie odbiera na razie...
czyli na pewno dziś już nic z tego,nawet gdyby jechał... :(
ale pewnie dziś nie jedzie skoro nie dzwoni,no nie??

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 14:57 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

smarti pisze:nie odbiera na razie...
czyli na pewno dziś już nic z tego,nawet gdyby jechał... :(
ale pewnie dziś nie jedzie skoro nie dzwoni,no nie??

no raczej masz rację ... :(

Agness78

Post » Czw paź 28, 2010 15:07 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

Yyyy... ale dziś czwartek jest przecież a pisałaś, że ma jechać w piątek albo w sobotę :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 28, 2010 15:33 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komuś gdzieś jeden dzień tygodnia się zagubił

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 28, 2010 15:45 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

o kurcze,bo zapomniałam ze moj mąż wczoraj mi powiedział ze on jedzie dziś albo jutro :oops:

ale to już pewnie jutro,bo dzisz cisza :roll:

smarti

Post » Czw paź 28, 2010 15:49 Re: JULKA u smarti - szukamy PILNIE transportu W-wa => WRO !!!

To dowiedz się o której, bo jak będzie przed 16-tą to trzeba będzie kogoś do odbioru "zatrudnić", bo Agness dopiero po 16-tej, a ja po 18-tej.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]