Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 02, 2010 5:30 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Wymieniłam banerek - ostatnie co zrobiłam na forum przed wielkim dniem.

Pakowania ciąg dalszy - dla wtajemniczonych...

O 9 zaczynamy :!: :!: :!: !!!!

Egoistycznie i robiąc OT proszę o wsparcie myślami.

Będę odzywała się na forum jak będzie skąd neta wziąć...

Jak mówiłam, kaskę symbolicznie przeleję "na czas", albo TŻ zlecę przelewanie...

Strasznie się cieszę, że Soniom się udał, to kolejny forumowy cud!!!

Tymczasem... znikam.
najszczesliwsza

Post » Sob paź 02, 2010 19:06 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Temat wątku zmieniony :) dziękuję.
magdajedral

Post » Sob paź 02, 2010 19:16 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Podbijam - jak w temacie proszę o pomoc!
magdajedral

Post » Sob paź 02, 2010 19:35 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

magdajedral pisze:Temat wątku zmieniony :) dziękuję.

To dlatego nie mogłam znaleźć wątku :twisted: :D :P

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 02, 2010 19:59 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

własnie,niełatwo teraz wątek znależc..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 02, 2010 20:04 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Nie wiem czy było gdzieś pisane ale ile potrzeba na transport bądź ile brakuje ? Chciałabym coś dorzucić :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob paź 02, 2010 20:14 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

skąd dokąd one mają jechać?
może to gdzies na mojej trasie?
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Sob paź 02, 2010 20:21 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

z warszawy do krosna
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 20:22 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

zaznaczam - moze ktos choc czesciowo kotki podwiezie, trzeba jeszcze sie rozejrzec za jakims transportem...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob paź 02, 2010 20:26 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

a na wątku transporotwym jest ogł?
bo to podstawa

smarti

Post » Sob paź 02, 2010 20:32 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Przed chwilą rozmawiałam z przyszłym DS Soń i przekładamy przeprowadzkę na niedzielę 10.10.2010. Umówiamy się na połowę drogi - ja zaproponowałam Kielce, tam mogę dojechać i jeszcze o sensownej porze wrócić do domu. Jeśli ktoś ma lepsze pomysły to proszę pisać. Dla mnie to dopiero drugie przekazania kotków które były u mnie na tymczasie i doświadczenia w transporcie nie posiadam.
Kasy to jak na razie nie mam wcale, bo spłukałam się wczoraj na szczepienia, chciałam konicznie aby były zaszczepione zanim pojadą do DS. Nie wiem ile będzie potrzeba, zapytam TŻ-a bo to on będzie kierowcą, ja siadam z tyłu i niańczę koteńki. Samochód mamy na gaz a z Mszczonowa do Kielc to jakieś 160-170 km będzie.
magdajedral

Post » Sob paź 02, 2010 20:49 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Włączę się do rozmowy ;)

Jeżeli będziecie Sonie transportować 10.10.10 (fajna data) przez Kielce, to mogę Je u siebie przez jakiś czas gościć ;) Zaproszenie, oczywiście, dotyczy też magdajedral i TŻ :) Niestety z braku miejsca nocleg odpada :(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob paź 02, 2010 21:08 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Cała czwórka dziękuje za zaproszenie :) Poproszę na priva nr kontaktowy lub do mnie smsa 606352274. Jeśli zajdzie potrzeba to będę dzwonić.
Ja mam nadzieję, że ta data 10.10.10 przyniesie Soniom dużo szczęścia. Oraz mnie i Tżowi co byśmy się nie zgubili gdzieś po drodze.....
magdajedral

Post » Sob paź 02, 2010 21:11 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

I jeszcze raz przypominam, że potrzebny mi jest drugi transporter. Mam nadzieję, że tylko awaryjnie i koteczki daczą radę w tym moim małym, ale jednak wolę coś mieć na wszelki wypadek. Smarti pisała, że ma tylko jeden i wolę nie zabierać jej go, bo różnie to bywa jednak.
Ma ktoś dwa i mógłby poyczyć na tydzień-dwa? Jutro będę w stolicy w okolicach okęcia i mogłabym ewentualnie go odebrać.
magdajedral

Post » Nie paź 03, 2010 22:16 Re: Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Z transporterkiem jakoś sobie dam radę. Znalazłam pewną znajomą i ją poproszę o pożyczkę.... Niestety z kasą krucho nadal.
magdajedral

[poprzednia][następna]