Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 21:39 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Bona44 pisze:
terenia1 pisze:
DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
02.08. PONIEDZIAŁEK rano brak wieczór Beatka
03.08. WTOREK rano brak wieczór Teresa
04.08. ŚRODA rano brak wieczór brak
05.08. CZWARTEK rano Alienor wieczór brak
06.08. PIĄTEK rano brak wieczór Teresa
07.08. SOBOTA rano brak wieczór brak
08.08. NIEDZIELA rano Baśka wieczór Dorotka

proszę o dopisanie mnie na dyżury 8, 11, 14, 17, 21, 30 na rano
9, 15, 19, 25, 31 wieczór.
W razie potrzeby mogę podjechać z kotami na sterylki.

Bona dzięki wielkie :1luvu: jutro mam wieczorny dyżur więc uzupełnię grafik :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 30, 2010 23:03 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Agnieszko dziękuję za prywatność. :?
MIKUŚ

Post » Pt lip 30, 2010 23:39 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

MIKUŚ pisze:Agnieszko dziękuję za prywatność. :?

Baśka Agnieszka niestety nie jest długo na forum :? i może nie wie jak się w tym gąszczu poruszczać, nie zna różnych niuansów :? ale sorki zaraz :? jakiegoś wkurwa dostanę bo gdyby do mnie napisano to co do niej to normalnie wzięłabym te klucze i rzuciłabym komuś na łeb :mrgreen: i więcej bym się w Kociej Chatce nie pojawiła :(
I powiem tak każdy z nas jako człowiek oczekuje jakiegoś szacunku i zrozumienia, to działa w obydwie strony, Agnieszka od :( dłuższego czasu jeździ do Kociej Chatki początkowo ze mną potem sama, swoje obowiązki, że tak powiem obowiązki bo dla niej to nie jest obowiązek tylko przyjemność wykonuje bardzo sumiennie i wcale tego nie musi robic, oprócz wysprzątania kociarni siedzi z kociakami bawi sie i mizia i jeśli chodzi o mnie to jest bardzo dużo :) bo ja sama czasami nie mam czasu na wymizianie kociaków wpadam robię co muszę zrobić i wypadam, Agnieszka nie... robi co ma zrobić i potem zajmuje się kociakami. Więc jeśli mamy jakoś normalnie funkcjonować to może szanujmy się wzajemnie, ja może też za jakiś miesiąc, dwa albo i więcej bo cholera wie co się może każdemu z nas w życiu zdarzyć nie będę mogła nic zrobić i co wtedy też mam klucze oddać i zamknąć się bo się nie udzielam... :? sorki ale ja nie kumam tego wszystkiego...

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lip 31, 2010 6:16 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Tereniu, wpisz mnie proszę na 04.08. środa -wieczór i 05.08.czwartek -wieczór. Dziękuję

terenia1 pisze:
Bona44 pisze:[quote="terenia1"
DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
02.08. PONIEDZIAŁEK rano brak wieczór Beatka
03.08. WTOREK rano brak wieczór Teresa
04.08. ŚRODA rano brak wieczór brak
05.08. CZWARTEK rano Alienor wieczór brak
06.08. PIĄTEK rano brak wieczór Teresa
07.08. SOBOTA rano brak wieczór brak
08.08. NIEDZIELA rano Baśka wieczór Dorotka

proszę o dopisanie mnie na dyżury 8, 11, 14, 17, 21, 30 na rano
9, 15, 19, 25, 31 wieczór.
W razie potrzeby mogę podjechać z kotami na sterylki.

Bona dzięki wielkie :1luvu: jutro mam wieczorny dyżur więc uzupełnię grafik :D[/quote]

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Sob lip 31, 2010 9:44 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

terenia1 pisze:

Baśka Agnieszka niestety nie jest długo na forum :? i może nie wie jak się w tym gąszczu poruszczać, nie zna różnych niuansów :? ale sorki zaraz :? jakiegoś wkurwa dostanę bo gdyby do mnie napisano to co do niej to normalnie wzięłabym te klucze i rzuciłabym komuś na łeb :mrgreen: i więcej bym się w Kociej Chatce nie pojawiła :(
I powiem tak każdy z nas jako człowiek oczekuje jakiegoś szacunku i zrozumienia, to działa w obydwie strony, Agnieszka od :( dłuższego czasu jeździ do Kociej Chatki początkowo ze mną potem sama, swoje obowiązki, że tak powiem obowiązki bo dla niej to nie jest obowiązek tylko przyjemność wykonuje bardzo sumiennie i wcale tego nie musi robic, oprócz wysprzątania kociarni siedzi z kociakami bawi sie i mizia i jeśli chodzi o mnie to jest bardzo dużo :) bo ja sama czasami nie mam czasu na wymizianie kociaków wpadam robię co muszę zrobić i wypadam, Agnieszka nie... robi co ma zrobić i potem zajmuje się kociakami. Więc jeśli mamy jakoś normalnie funkcjonować to może szanujmy się wzajemnie, ja może też za jakiś miesiąc, dwa albo i więcej bo cholera wie co się może każdemu z nas w życiu zdarzyć nie będę mogła nic zrobić i co wtedy też mam klucze oddać i zamknąć się bo się nie udzielam... :? sorki ale ja nie kumam tego wszystkiego...

Wiesz co Teresa weszłam teraz na forum i roześmiałam się .Że niby co?Agnieszka nie umie poruszać się na forum to ją tłumaczy żeby cytować prywatne wiadomości na publicznym forum.Proszę cię,śmiech na sali 8O
A druga część twojego posta to chyba do mnie jest kierowana?
Myślałam że wyjaśniłam ci telefonicznie co mną kierowało prosząc ją o odpowiedź ,czy ma zamiar nadal uczestniczyć w życiu kociarnianym :?Ale chyba nie do końca się zrozumiałyśmy :?
A przepraszam co ja takiego napisałam że mogłam ją obrazić?Poprosiłam ją o odpowiedź czy ma zamiar nadal się udzielać i tyle?Udzieliła takiej odpowiedzi i grzecznie podziękowałam.Zrozumiałam że ma chorą kotke chce ją zaszczepić i odczekać.Czy to brak szacunku do Pani Agnieszki?

To ja troche nie kumam twojego posta

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lip 31, 2010 9:58 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Iweta pisze:
Iweta pisze:

Proszę osoby, które wpłaciły już składkę a jest większa niż 10 zł o przysłanie mi wiadomości, czy jest to składka powiększona na jeden miesiąc czy tez kwote trzeba podzielić na poszczególne miesiące. Bardzo proszę o zaznaczanie tego w przelewie. Tylko Marta i Dorotka okresliły za jakie miesiące płaca składkę.
Mara S, Bubor, Nowa82, Balbina38

W moim przypadku uznajmy że jest to składka z zaległościami , od stycznia do sierpnia :oops: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 31, 2010 10:00 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

bubor pisze:
Iweta pisze:
Iweta pisze:

Proszę osoby, które wpłaciły już składkę a jest większa niż 10 zł o przysłanie mi wiadomości, czy jest to składka powiększona na jeden miesiąc czy tez kwote trzeba podzielić na poszczególne miesiące. Bardzo proszę o zaznaczanie tego w przelewie. Tylko Marta i Dorotka okresliły za jakie miesiące płaca składkę.
Balbina38

W moim przypadku uznajmy że jest to składka z zaległościami , od stycznia do sierpnia :oops: :wink:

No Pawełku nie spodziewałam sie innej odpowiedzi niż ta, która napisałeś, a mianowicie, ze to składka do sierpnia :lol: :ok:

To jeszcze została mi do wyjasnienia składka od Balbina38
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lip 31, 2010 10:05 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

moni_citroni pisze:Sluchajcie, a ja jestem na liscie czy nie ? Skleroze mam, wiem , ze cos podpisywalam ale nie wiem co :oops:
Skladke chetnie zaplace.

Moni-Citroni- zdradź mi proszę na pw swoje imię i nazwisko- większość nicków kojarzę już z konkretnymi osobami dzięki kociej imprezie , ale niestety jeszcze nie wszystkie :) Jeśli byłaś na kociej imprezie , to podpisałaś listę założycieli, zatem po zarejestrowaniu będziesz członkiem stowarzyszenia nadzieja na dom :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob lip 31, 2010 10:21 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:

Wiesz co Teresa weszłam teraz na forum i roześmiałam się .Że niby co?Agnieszka nie umie poruszać się na forum to ją tłumaczy żeby cytować prywatne wiadomości na publicznym forum.Proszę cię,śmiech na sali 8O
Myślałam że wyjaśniłam ci telefonicznie co mną kierowało prosząc ją o odpowiedź ,czy ma zamiar nadal uczestniczyć w życiu kociarnianym :?Ale chyba nie do końca się zrozumiałyśmy :?
A przepraszam co ja takiego napisałam że mogłam ją obrazić?Poprosiłam ją o odpowiedź czy ma zamiar nadal się udzielać i tyle?Udzieliła takiej odpowiedzi i grzecznie podziękowałam.Zrozumiałam że ma chorą kotke chce ją zaszczepić i odczekać.Czy to brak szacunku do Pani Agnieszki?

To ja troche nie kumam twojego posta

Marta wyjasnijcie to na pw, ja tez napiszę

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lip 31, 2010 10:41 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

I powiem tak każdy z nas jako człowiek oczekuje jakiegoś szacunku i zrozumienia, to działa w obydwie strony, Agnieszka od :( dłuższego czasu jeździ do Kociej Chatki początkowo ze mną potem sama, swoje obowiązki, że tak powiem obowiązki bo dla niej to nie jest obowiązek tylko przyjemność wykonuje bardzo sumiennie i wcale tego nie musi robic, oprócz wysprzątania kociarni siedzi z kociakami bawi sie i mizia i jeśli chodzi o mnie to jest bardzo dużo :) bo ja sama czasami nie mam czasu na wymizianie kociaków wpadam robię co muszę zrobić i wypadam, Agnieszka nie... robi co ma zrobić i potem zajmuje się kociakami. Więc jeśli mamy jakoś normalnie funkcjonować to może szanujmy się wzajemnie, ja może też za jakiś miesiąc, dwa albo i więcej bo cholera wie co się może każdemu z nas w życiu zdarzyć nie będę mogła nic zrobić i co wtedy też mam klucze oddać i zamknąć się bo się nie udzielam... :? sorki ale ja nie kumam tego wszystkiego...[/quote]

To ja troche nie kumam twojego posta[/quote]
Marta wyjasnijcie to na pw, ja tez napiszę[/quote]

Kilka postów wyżej też poprosiłam o nieroztrząsanie tego tematu i wyjasnienie go na pw:?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lip 31, 2010 11:42 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Czy ktoś chętny na transport sterylkowy w poniedziałek :?:
MIKUŚ

Post » Sob lip 31, 2010 12:48 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

dzień dobry sobotnio :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lip 31, 2010 12:55 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Franio -Buranio pieszczotliwie zwany Niuniaskiem waży.....440 gram. Wczoraj był obrażony bo nie dostał gerberka i głód go przymusił do zjedzenia paskudztwa pod tytułem whiskas z wołem :twisted: W odwecie- naszczane i narżnięte na podłogę za sedesem obok kuwety. Chciałam posprzątać i jak przyp...... główką o zawór od kaloryfera to az mi się gwiazdki pokazały. :evil: Dziura na czole 1x1 cm i tryskająca krew jak w rzeźni - a tu do pracy trza jechać. Na dokładkę Balbina wylazła na łózko żeby się ..zrzygać :evil: Co za dzień :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lip 31, 2010 13:46 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

majencja pisze:Franio -Buranio pieszczotliwie zwany Niuniaskiem waży.....440 gram. Wczoraj był obrażony bo nie dostał gerberka i głód go przymusił do zjedzenia paskudztwa pod tytułem whiskas z wołem :twisted: W odwecie- naszczane i narżnięte na podłogę za sedesem obok kuwety. Chciałam posprzątać i jak przyp...... główką o zawór od kaloryfera to az mi się gwiazdki pokazały. :evil: Dziura na czole 1x1 cm i tryskająca krew jak w rzeźni - a tu do pracy trza jechać. Na dokładkę Balbina wylazła na łózko żeby się ..zrzygać :evil: Co za dzień :evil:

ooooo ... wspólczuję :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lip 31, 2010 15:11 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Ojj......majencja :mrgreen: Współczujemy :ryk: Przepraszam że się śmieję, ale jak Ty coś napiszesz to z reguły z humorkiem :wink: Tak na poważnie to przykro mi z powodu dziury w czole :oops:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]