Baśka Agnieszka niestety nie jest długo na forum

i może nie wie jak się w tym gąszczu poruszczać, nie zna różnych niuansów

ale sorki zaraz

jakiegoś wkurwa dostanę bo gdyby do mnie napisano to co do niej to normalnie wzięłabym te klucze i rzuciłabym komuś na łeb

i więcej bym się w Kociej Chatce nie pojawiła
I powiem tak każdy z nas jako człowiek oczekuje jakiegoś szacunku i zrozumienia, to działa w obydwie strony, Agnieszka od

dłuższego czasu jeździ do Kociej Chatki początkowo ze mną potem sama, swoje obowiązki, że tak powiem obowiązki bo dla niej to nie jest obowiązek tylko przyjemność wykonuje bardzo sumiennie i wcale tego nie musi robic, oprócz wysprzątania kociarni siedzi z kociakami bawi sie i mizia i jeśli chodzi o mnie to jest bardzo dużo

bo ja sama czasami nie mam czasu na wymizianie kociaków wpadam robię co muszę zrobić i wypadam, Agnieszka nie... robi co ma zrobić i potem zajmuje się kociakami. Więc jeśli mamy jakoś normalnie funkcjonować to może szanujmy się wzajemnie, ja może też za jakiś miesiąc, dwa albo i więcej bo cholera wie co się może każdemu z nas w życiu zdarzyć nie będę mogła nic zrobić i co wtedy też mam klucze oddać i zamknąć się bo się nie udzielam...

sorki ale ja nie kumam tego wszystkiego...[/quote]
Wiesz co Teresa weszłam teraz na forum i roześmiałam się .Że niby co?Agnieszka nie umie poruszać się na forum to ją tłumaczy żeby cytować prywatne wiadomości na publicznym forum.Proszę cię,śmiech na sali
A druga część twojego posta to chyba do mnie jest kierowana?
Myślałam że wyjaśniłam ci telefonicznie co mną kierowało prosząc ją o odpowiedź ,czy ma zamiar nadal uczestniczyć w życiu kociarnianym

Ale chyba nie do końca się zrozumiałyśmy
A przepraszam co ja takiego napisałam że mogłam ją obrazić?Poprosiłam ją o odpowiedź czy ma zamiar nadal się udzielać i tyle?Udzieliła takiej odpowiedzi i grzecznie podziękowałam.Zrozumiałam że ma chorą kotke chce ją zaszczepić i odczekać.Czy to brak szacunku do Pani Agnieszki?
To ja troche nie kumam twojego posta[/quote]
Marta wyjasnijcie to na pw, ja tez napiszę[/quote]
Kilka postów wyżej też poprosiłam o nieroztrząsanie tego tematu i wyjasnienie go na pw:?