Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Może ta mała czarna z wody będzie miała domek i to u mnie na halembie.Justyna z Tychów dała namiary na babke.Wszystko okaże sie.Musze P.Czypionke przekonać,że musi ją oddać.Głupio mi jej powiedzieć,że kotka ją przeżyje.Lepiej teraz szukać domu,niż po paru latach.
W schronisku są 3 puchate kotki i to od 1,5 tygodnia.Bardzo charczą i kichają.Pilnie szukają DT.Na pewno szybko znalazłyby dom po wyleczeniu.
cypisek pisze:justyna8585 pisze:Może ta mała czarna z wody będzie miała domek i to u mnie na halembie.Justyna z Tychów dała namiary na babke.Wszystko okaże sie.Musze P.Czypionke przekonać,że musi ją oddać.Głupio mi jej powiedzieć,że kotka ją przeżyje.Lepiej teraz szukać domu,niż po paru latach.
W schronisku są 3 puchate kotki i to od 1,5 tygodnia.Bardzo charczą i kichają.Pilnie szukają DT.Na pewno szybko znalazłyby dom po wyleczeniu.
jedynie mogę podnieść.Fotki potrzebne może kogoś za serce ujmą biedactwa.
justyna8585 pisze:Pimgwnki nie majak wróci na kociarnie,to złapią, tak samo jak z dymnym
Liwia_ pisze:justyna8585 pisze:Pimgwnki nie majak wróci na kociarnie,to złapią, tak samo jak z dymnym
Mam wielką nadzieję, że wrócą, odnajdą sięTak często koty znikają, gdy już jest dla nich dt, ratunek
justyna8585 pisze:Może ta mała czarna z wody będzie miała domek i to u mnie na halembie.Justyna z Tychów dała namiary na babke.Wszystko okaże sie.Musze P.Czypionke przekonać,że musi ją oddać.Głupio mi jej powiedzieć,że kotka ją przeżyje.Lepiej teraz szukać domu,niż po paru latach.
mawin pisze:justyna8585 pisze:Może ta mała czarna z wody będzie miała domek i to u mnie na halembie.Justyna z Tychów dała namiary na babke.Wszystko okaże sie.Musze P.Czypionke przekonać,że musi ją oddać.Głupio mi jej powiedzieć,że kotka ją przeżyje.Lepiej teraz szukać domu,niż po paru latach.
kto może dać im DT? DT to dla nich życie !!!!
justyna8585 pisze:Dzisiaj z piwnicy muszą znikać te 3 małe.Myślałam,że dopiero w poniedziałek zaczną malować,bo zaczęli od 1. klatki.dzisiaj powiedzieli,że jutro,mimo święta wyniosą wszystko z piwnicy i przygotują wszystko.Małe nigdy nie były na dworze,są 100 % uzaleznione od człowieka,matka nie zagląda nawet do nich.
Co mam robić? w schronisku to powolna śmierć,na dworze albo powolna albo szybka.zastanawiałam sie nad uśpieniem ,ale pojawiła sie wtedy opcja wypuszczenia w piwnicy u Lidki,teraz już tej opcji nie ma,bo koty jej chorują.małe są dzikie,ale nawet nie próbowały nigdy wyjść.jeśli dodjzie do administracji,że tam są koty,to tak jak administracja obiecała-klucze zostaną zabrane.I co wtedy? to jedyna otwarta piwnica,gdzie koty mogą sie ogrzać
wątek
viewtopic.php?f=1&t=119840
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 402 gości