Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Chce ktoś przytulić kocie przysmaki nazębne gimpeta o smaku ryby okres trwałości 12.2010? Bo kurde się okazało że miałam schowane jeszcze jedno pudełko z tyłu szafki a moje tego nie przejedzą do końca rokuTego jest 100g w sumie na 3 koty na miesiąc myślę.
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:Chce ktoś przytulić kocie przysmaki nazębne gimpeta o smaku ryby okres trwałości 12.2010? Bo kurde się okazało że miałam schowane jeszcze jedno pudełko z tyłu szafki a moje tego nie przejedzą do końca rokuTego jest 100g w sumie na 3 koty na miesiąc myślę.
kotki u Beatki pewnie by się bardzo ucieszyły![]()
jeśli masz ochotę przekazać , to moze zostawisz u Natalii, ja albo natasza przekażemy Beacie
Gibutkowa pisze:Dziś nie dałam rady bo miałam z rana odkurzanie kuchni gratis (wcześniej zbieranie większych resztek szkła przy czynnej "pomocy"kociastych - jedno na plecach drugie co chwilę chciało włazić na szkło) - Sibel się nudziło rano i postanowiła zrzucić szklankę z blatu
![]()
Jutro podrzucę
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:Dziś nie dałam rady bo miałam z rana odkurzanie kuchni gratis (wcześniej zbieranie większych resztek szkła przy czynnej "pomocy"kociastych - jedno na plecach drugie co chwilę chciało włazić na szkło) - Sibel się nudziło rano i postanowiła zrzucić szklankę z blatu
![]()
Jutro podrzucę
nic nie szkodzija też jutro podejdę do nataszy, zostawię fanty na bazarek - turkaweczko, odbierzesz je przy okazji ?
feryenne pisze:Mam zapytanie o kotka do domku z dzieckiem.
Zaproponowałam dorosłego, bo z kociakiem łatwiej o np. przypadkowe zadrapanie.
Popozycja wstępnie przeszła, jeśli ktoś ma spokojnego dorosłego (ale nie seniora) miziaka w DT, to proszę linka na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: osspdg, Silverblue i 77 gości