Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 8:11 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Czy ktoś wie co z tą kicią?

Obrazek

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt wrz 17, 2010 8:14 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

jhet pisze:Czy ktoś wie co z tą kicią?

Obrazek

biedny maly kurczaczek :cry: :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt wrz 17, 2010 10:26 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

jhet pisze:Czy ktoś wie co z tą kicią?

Obrazek

jaki jest jej numer?
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pt wrz 17, 2010 11:06 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Numer: 0546/10 Kotka, ponoć ok. 1 roczna, ale oni tak nawet ewidentne kociaki opisują, więc hmm...
Ostatnio edytowano Pt wrz 17, 2010 11:09 przez jhet, łącznie edytowano 1 raz

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt wrz 17, 2010 11:09 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

ojoj jak bieda... mozna by bylo zadzwonic do BA i zapytac o Nią
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pt wrz 17, 2010 22:16 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Przepraszam, że z obsuwą. To mieszkańcy PA z poniedziałku 13.

Stara gwardia:

HUGO CHAVEZ - cudowny! Ma dwa problemy - jest stary i czarny. Pierwszy wita w drzwiach, mruczy, pcha sie na kolana. Jak zabiera się kota do adopcji, to Chavez włazi do wszystkich transporterów, bo myśli, że to on... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

POSEŁ - trudny przypadek 18.05 lubi ludzi, jest miły, ale bojaźliwy
ObrazekObrazek

MOZAIKA - od ponad 3 miesięcy do adopcji :!: Nikt jej nie chce! 15.08 powoli się dogadujemy... to kotka , która z perspektywy DT znalazłaby dom ekspresowo...
ObrazekObrazek

ELTON - bardzo milutki, ale świeżo w PA więc wystraszony. W przyszłym tygodniu będę widziała coś więcej... 15.08 Wiem więcej... Elton jest bardzo miły dla ludzi, ale nie lubi kotów... Leje wszystkich jak leci :(
ObrazekObrazekObrazek

I nowinki:

DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu :oops:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

ANTONIO - ŚWIETNY FACET! :D Pierwszy do miziania, pierwszy do zabawy, żywiołowy i przyjacielski. Młodziutki, kastrowany... Liczę, że szybko pójdzie :ok: :ok:
ObrazekObrazek

JESZCZE BEZ IMIENIA... Bo liczę, że nie będzie go potrzebowała :roll: Urocza ślicznotka, Góra rok z kawałkiem. Milutka, bardzo garnie się do człowieka. Nie ma "łaty po sterylizacji, ale za to ma znaczone ucho V-ką, więc raczej po sterylce.
ObrazekObrazekObrazek

KAFKA - przemiły, rozmruczany miziator, ale ewidentnie nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego się tu znalazł :( Siedzi gdzieś w kącie, ale jak się na niego spojrzy, to leci od razu na kolana. MAm nadzieję, że szybko pójdzie. Kilkuletni, chyba kastrat :roll:
Obrazek

I na koniec GRAFIT... Czarno widzę jego przyszłość, jeśli szybko nie znajdzie domu. Nie byłam mu w stanie zrobić sensownego zdjęcia, bo... on ciągle siedzi w tej małej buce :( Jest potwornie wystraszony, czasami wychodzi na chwilę, złapie kilka chrupków, zrobi siku i zaraz leci do swojej nory. Prześliczny i kochany, jest oryginalnie umaszczony i ma puchaty ogon. Niestety kuleje... Uraz podobno stary, tak wyszło z RTG.
ObrazekObrazek

ADOPCJE WARUNKOWE

LALUNIA - OSTATNIA RECYDYWISTKA. W byłym boksie "recydywy" wariowała Lalunia. Pokazywałam ją już kilka razy w "najpilniejszych". Darła się, właziła na kraty, wyciągała łapki pod kratami... Lalunia ma 2 lata z kawałkiem i zaraz będzie w schronisku rok :( Miła wariatka. MA TERAZ MEGAGLUTA I GRZYBA :(
ObrazekObrazek

Do wzięcia jest też nadal biszkoptowa persiczka, która siedzi w schronisku od połowy lutego. Ma 12 lat. Arystokratka... Inne koty i psy są jej obojętne. Za ludzmi też nie szaleje, po prostu... jest i pięknie wygląda.
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt wrz 17, 2010 22:17 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt wrz 17, 2010 22:17 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

I ZAPRASZAM DO KSIĘGARNI DLA PUPY:

viewtopic.php?f=20&t=117321

alareipan

Post » Pt wrz 17, 2010 23:00 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

o rety, ile nowych kotów... :(

a Lalunia to nie Lala vel. Pupa, tylko inna kotka?

biedny Grafit... mógł już być w swoim domku, miał mega pecha... :( trzeba go ogłaszać poza miau!
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt wrz 17, 2010 23:19 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

qlenka pisze:o rety, ile nowych kotów... :(

a Lalunia to nie Lala vel. Pupa, tylko inna kotka?

biedny Grafit... mógł już być w swoim domku, miał mega pecha... :( trzeba go ogłaszać poza miau!

Nie, Lalunia to ostatnia z 2 lub 3 kotów z zeszłego roku i ostatnia recydywistka. Ciągle na nawrotach. Ma ok. 2 lat, cała czarna.

Jutro będzie z kotami Naline, ja w niedziele. Jeśli nie poszedł, to może się uda jakieś ładniejsze fotki Grafita zrobić :roll:

alareipan

Post » Sob wrz 18, 2010 13:05 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

alareipan pisze:Przepraszam, że z obsuwą. To mieszkańcy PA z poniedziałku 13.

Stara gwardia:

HUGO CHAVEZ - cudowny! Ma dwa problemy - jest stary i czarny. Pierwszy wita w drzwiach, mruczy, pcha sie na kolana. Jak zabiera się kota do adopcji, to Chavez włazi do wszystkich transporterów, bo myśli, że to on... :cry:
ObrazekObrazekObrazek

POSEŁ - trudny przypadek 18.05 lubi ludzi, jest miły, ale bojaźliwy
ObrazekObrazek

MOZAIKA - od ponad 3 miesięcy do adopcji :!: Nikt jej nie chce! 15.08 powoli się dogadujemy... to kotka , która z perspektywy DT znalazłaby dom ekspresowo...
ObrazekObrazek

ELTON - bardzo milutki, ale świeżo w PA więc wystraszony. W przyszłym tygodniu będę widziała coś więcej... 15.08 Wiem więcej... Elton jest bardzo miły dla ludzi, ale nie lubi kotów... Leje wszystkich jak leci :(
ObrazekObrazekObrazek

I nowinki:

DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu :oops:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

ANTONIO - ŚWIETNY FACET! :D Pierwszy do miziania, pierwszy do zabawy, żywiołowy i przyjacielski. Młodziutki, kastrowany... Liczę, że szybko pójdzie :ok: :ok:
ObrazekObrazek

JESZCZE BEZ IMIENIA... Bo liczę, że nie będzie go potrzebowała :roll: Urocza ślicznotka, Góra rok z kawałkiem. Milutka, bardzo garnie się do człowieka. Nie ma "łaty po sterylizacji, ale za to ma znaczone ucho V-ką, więc raczej po sterylce.
ObrazekObrazekObrazek

KAFKA - przemiły, rozmruczany miziator, ale ewidentnie nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego się tu znalazł :( Siedzi gdzieś w kącie, ale jak się na niego spojrzy, to leci od razu na kolana. MAm nadzieję, że szybko pójdzie. Kilkuletni, chyba kastrat :roll:
Obrazek

I na koniec GRAFIT... Czarno widzę jego przyszłość, jeśli szybko nie znajdzie domu. Nie byłam mu w stanie zrobić sensownego zdjęcia, bo... on ciągle siedzi w tej małej buce :( Jest potwornie wystraszony, czasami wychodzi na chwilę, złapie kilka chrupków, zrobi siku i zaraz leci do swojej nory. Prześliczny i kochany, jest oryginalnie umaszczony i ma puchaty ogon. Niestety kuleje... Uraz podobno stary, tak wyszło z RTG.
ObrazekObrazek

ADOPCJE WARUNKOWE

LALUNIA - OSTATNIA RECYDYWISTKA. W byłym boksie "recydywy" wariowała Lalunia. Pokazywałam ją już kilka razy w "najpilniejszych". Darła się, właziła na kraty, wyciągała łapki pod kratami... Lalunia ma 2 lata z kawałkiem i zaraz będzie w schronisku rok :( Miła wariatka. MA TERAZ MEGAGLUTA I GRZYBA :(
ObrazekObrazek

Do wzięcia jest też nadal biszkoptowa persiczka, która siedzi w schronisku od połowy lutego. Ma 12 lat. Arystokratka... Inne koty i psy są jej obojętne. Za ludzmi też nie szaleje, po prostu... jest i pięknie wygląda.
Obrazek

Podrzucę :ok:

alareipan

Post » Sob wrz 18, 2010 14:42 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

nie za bardzo moge pomoc, ale w zależnosci od tego, jak bedzie wygladac sytuacja Miziaka i Swiderka, mam osoby ktore bede gnębic o Lalę lub Mikę oraz o Grafita...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 19, 2010 18:17 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

piekne koty, oby szybko poszly do domow

:ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie wrz 19, 2010 18:23 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Mnie wczoraj jak byłam udało się Grafita wyciągnąć. Wystarczyło pomiziać go trochę w budce, aby go zachęcić. Później on zaraz wychodził i domagał się dalszej partii mizianek :)
Ciekawa jestem czy dziś ten sposób na niego zadziałał, bo miała być Alareipan :)
Poza tym jestem ciekawa ile kotów znalazło dziś domy.
Mam nadzieję, że Mika - ta mała tri i Micky ten biało-rudy kocur szybko znajdą domki, bo to też miziaki. Wczoraj 2 ręcę, a 3 kandydatów do miziania to za mało.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie wrz 19, 2010 21:02 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

dajcie znać jak po weekendzie, w razie czego ogłoszę kogo trzeba na facebooku chociaż.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon wrz 20, 2010 19:22 Re: Paluch3- dobre i zle wiesci,potrzebna pomoc finansowa s. 35!

Z tego co wiem to Grafit w domu, za to Mika chora, Lala dalej chora, i jeszcze jest maluch bez oczka, za to z przepukliną.... te kotki pilnie szukają dt!

Z rozliczen: tak jak wczesniej pisalam, 150 i 80 zł dostalam na kotka z pp, ktory umarl. Zaplacilam 85 zł za badanie 3 kotek, chyba 87 zł (paulinie dalam wydruki, wiec jeszcze musze sie upewnic) za badanie i RTG Gwiazdki, oraz 50 zł za Pupę. Wpłynęło też 100 zł od bekos - dziękuję :D oraz 50 zł od joluki na Pupę :D . Policzę wszystko na spokojnie, zapytam Meganę jak z rozliczeniami, zapytam też Paulinę, no i Pchełka choruje - nie wiem juz komu przelewac....dajcie chwilę do namysłu. 50 zł od joluki przelewam na Pupę.

Megana założyła za Pupę 550 zł, 100 zł zaoferowała Be, jeszcze muszę z Meganą skonsutowac ile zostalo dlugu..

Reasumując 330 zł wpłynęło na Paluszki + 50 na Pupę. 222 wydałam na Paluszki (jesli dobrze skalkulowalam), zostało 108 zł na Paluszki i 50 na Pupę.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]