Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jhet pisze:Czy ktoś wie co z tą kicią?
qlenka pisze:o rety, ile nowych kotów...
a Lalunia to nie Lala vel. Pupa, tylko inna kotka?
biedny Grafit... mógł już być w swoim domku, miał mega pecha...trzeba go ogłaszać poza miau!
alareipan pisze:Przepraszam, że z obsuwą. To mieszkańcy PA z poniedziałku 13.
Stara gwardia:
HUGO CHAVEZ - cudowny! Ma dwa problemy - jest stary i czarny. Pierwszy wita w drzwiach, mruczy, pcha sie na kolana. Jak zabiera się kota do adopcji, to Chavez włazi do wszystkich transporterów, bo myśli, że to on...![]()
POSEŁ - trudny przypadek 18.05 lubi ludzi, jest miły, ale bojaźliwy
MOZAIKA - od ponad 3 miesięcy do adopcjiNikt jej nie chce! 15.08 powoli się dogadujemy... to kotka , która z perspektywy DT znalazłaby dom ekspresowo...
ELTON - bardzo milutki, ale świeżo w PA więc wystraszony. W przyszłym tygodniu będę widziała coś więcej... 15.08 Wiem więcej... Elton jest bardzo miły dla ludzi, ale nie lubi kotów... Leje wszystkich jak leci
I nowinki:
DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu![]()
ANTONIO - ŚWIETNY FACET!Pierwszy do miziania, pierwszy do zabawy, żywiołowy i przyjacielski. Młodziutki, kastrowany... Liczę, że szybko pójdzie
![]()
![]()
JESZCZE BEZ IMIENIA... Bo liczę, że nie będzie go potrzebowałaUrocza ślicznotka, Góra rok z kawałkiem. Milutka, bardzo garnie się do człowieka. Nie ma "łaty po sterylizacji, ale za to ma znaczone ucho V-ką, więc raczej po sterylce.
KAFKA - przemiły, rozmruczany miziator, ale ewidentnie nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego się tu znalazłSiedzi gdzieś w kącie, ale jak się na niego spojrzy, to leci od razu na kolana. MAm nadzieję, że szybko pójdzie. Kilkuletni, chyba kastrat
![]()
I na koniec GRAFIT... Czarno widzę jego przyszłość, jeśli szybko nie znajdzie domu. Nie byłam mu w stanie zrobić sensownego zdjęcia, bo... on ciągle siedzi w tej małej buceJest potwornie wystraszony, czasami wychodzi na chwilę, złapie kilka chrupków, zrobi siku i zaraz leci do swojej nory. Prześliczny i kochany, jest oryginalnie umaszczony i ma puchaty ogon. Niestety kuleje... Uraz podobno stary, tak wyszło z RTG.
ADOPCJE WARUNKOWE
LALUNIA - OSTATNIA RECYDYWISTKA. W byłym boksie "recydywy" wariowała Lalunia. Pokazywałam ją już kilka razy w "najpilniejszych". Darła się, właziła na kraty, wyciągała łapki pod kratami... Lalunia ma 2 lata z kawałkiem i zaraz będzie w schronisku rokMiła wariatka. MA TERAZ MEGAGLUTA I GRZYBA
![]()
Do wzięcia jest też nadal biszkoptowa persiczka, która siedzi w schronisku od połowy lutego. Ma 12 lat. Arystokratka... Inne koty i psy są jej obojętne. Za ludzmi też nie szaleje, po prostu... jest i pięknie wygląda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości