Mała Dzikuska pisze:A Te już drugi dzień o kotletach gadają!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzikuska, nie wiesz, ze to jest tak jak z gadaniem o zwirku - kazdy ma tysiac rzeczy do dodania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:A Te już drugi dzień o kotletach gadają!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:Rakea pisze:
on jest taki niby sceptyczny i niechętny w temacie..a potem hyc i już kotek jest jego.
Przywłaszczyłby Brendę Ewar, a teraz przywłaszczył sobie Szejka który miał być tylko na przechowalni u nas.
drżę trochę o Shy'a ()
Cud, że maluchy grudniowe udało się wyadoptować (po szczepieniach, też chciał je już ładować do naszych kotów..)
skaranie boskie z tym chłopem..![]()
nie będę dt bo jestem boidupa (o rezydentów) a z drugiej strony zaraz miałabym 20 kotów..bo ten żadnego by nie oddał..
Muszę mojemu Tż powiedzieć, że są inni!Ucieszy się, bo już chyba zaczął dochodzić do wniosku, ze "coś z nim nie tak jest"...
OKI pisze:Ze specjalną dedykacją dla Ewar i Siostry![]()
![]()
![]()
Jak widać, zadowolona nie byłaMusiała się schować ze wstydu pod łóżko
![]()
![]()
No masz, tu też mi spokoju nie da![]()
![]()
Dobrze, że sobie chociaż o chrupach przypomniałaTo nawet w tym wynalazku mogę
![]()
Od razu uprzedzam - szelki nie są za ciasno zapięte! Ale jeśli ktoś jeszcze miał pytania, jakie Tacia ma futro, to chyba niezła ilustracja![]()
![]()
I jeszcze jedno, b. kiepskiej jakości, ale wyszła ta jej słodko-prosząca mina manipulancka![]()
ewar pisze:Naprawdę tak wygląda praca przy spotach reklamowych? Nigdy się tym nie interesowałam.Jasne,że w takim wypadku nie wolno kota męczyć.Ale jakieś zdjęcia do kalendarza?
ewar pisze:No tak, Tacia ma taką minę "odczep się,dobrze?",ale ja nie znam kota ,którego bałabym się pogłaskać.Pewno teraz zapeszyłam i jakiś mi podrapie ręce,ale co tam.Byłam kiedyś u koleżanki,ona ma takiego taciopodobnego grubasa.Zobaczyłam,przytuliłam ,wygłaskałam.Opowiedziała mężowi o tym,kiedy wrócił z pracy i było " ON JEJ NIE PODRAPAŁ????".Ponoć nienawidzi głaskania,ja o tym nie wiedziałam.
tillibulek pisze:kocurzyca41 pisze:Moim indyk nie wchodzi,kaczuchy nie próbowałam.Kupiłam tylko nową złota szebę z kaczką i niestety blee.Została jeszcze cielęcinka do wypróbowania.
moim nie wchodzi gulaszowe z indyka, kaczuchy nie probowalam (tego kupra bym nie zniosla), a cielecinka... jak ostatnio chcialam ja zamowic w sklepie, to mi powiedzieli, ze nie przywiozą, bo jest za droga (to sie kotki moga obejsc smakiem)
w ogole w moich stronach, zeby kupic mieso trzeba wsiasc w samochod, bo pod domem tylko cycki kurze, ewentualnie podudzia, wątrobka...
a jak piszesz "kurczak", OKI, to masz na mysli piers z kuraka? moje nawet na podudzia wybrzydzaja - chrzastki im sie nie podobaja, no i ta skora... bleee...
tillibulek pisze:piekne foty Taci![]()
![]()
![]()
![]()
choc na ostatniej ma taką mine jak Misiooo Rakea'i tuż przed zalaniem podlogi
ewar pisze:Wiesz co,OKI, bardzo się cieszę,że ona ma taką minę i że to ludzi jakoś odstraszało,bo jest u Ciebie dzięki temu.![]()
OKI pisze:tillibulek pisze:piekne foty Taci![]()
![]()
![]()
![]()
choc na ostatniej ma taką mine jak Misiooo Rakea'i tuż przed zalaniem podlogi
No wiesz?! Xiężna i takie porównania?![]()
Ona ma minę Zdejmij mi natychmiast to cholerstwo z grzbietu i daj chrupa, bo cię dziabnęNo, szybciej, naprawdę ładnie proszę!
![]()
tillibulek pisze:wydaje mi sie, ze Tać schudla!!
ewar pisze:tillibulek pisze:wydaje mi sie, ze Tać schudla!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tillibulek pisze:moje to tak jak pancia - tylko najchudsze miesko
ale jesli mowisz, ze u Ciebie tez na poczatku byl bunt na chrzastki, to moze faktycznie mialam za malo samozaparcia
te skrzydelka tniesz? moje cholery na bank by tego nie zjadly, jeszcze z kostkami...![]()
tillibulek pisze:ale wez pod uwage, ze ja jestem skrzywiona na punkcie sikania poza kuweta - moje kotki mi taka traume zafundowaly![]()
tillibulek pisze:ewar pisze:tillibulek pisze:wydaje mi sie, ze Tać schudla!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nie?
OKI pisze:tillibulek pisze:ale wez pod uwage, ze ja jestem skrzywiona na punkcie sikania poza kuweta - moje kotki mi taka traume zafundowaly![]()
Ale rzucać TAKIE podejrzenia na JWXiężną?!![]()
OKI pisze:A nie, niestety nie tak szybkoWszystko zależy od ujęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], moniczka102 i 420 gości