Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:queen_ink pisze:A jak Agłaja? U niej rano były tylko śladowe ilości sika i przez noc zjadła niewiele, ale przy mnie poprawiła.
U burej był w kuwecie komplet rano.
a kto to Agłaj ?
niezniszczalna pisze:Dobra nowina: moja mama zakochała się w Rysii zabierze ją do siebie. Nigdzie nie będzie miała lepiej. Będzie tam jedynym kotem, a znając moją mamę to ten kot będzie jadał lepiej od taty
queen_ink pisze:A jak Agłaja? U niej rano były tylko śladowe ilości sika i przez noc zjadła niewiele, ale przy mnie poprawiła.
U burej był w kuwecie komplet rano.
queen_ink pisze:Aha, założyłam w segregatorze przekładkę identyfikacyjną dla kotów (tzn kto i kiedy jest w której klatce), bo teraz będzie duża rotacja w związku ze sterylkami. Jeżeli będziecie mieli chwile, to rzućcie okiem i dajcie znać, co myślicie, bo może robię niepotrzebne zamieszanie.
noemik pisze:Z innej beczki, do kogo należy komputer i monitor, które leżą już długo na szafie na Kocimskiej?
Myślę, że potrzebujemy odgracić pierwsze pomieszczenie - i pomyśleć nad dodatkowymi klatkami na sterylki.
Potrzebujemy miejsca.
Patka_ pisze:A propo Liska, zpaomnialam niestety transportera i tweety i mojego wiec nie mam go jak dzsiaj zabrac po pracy, chyba ze ktos mi powierzy transporter, jesli nie to moglabym podjechac w czwartek po niego ok 21
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertPrade, puszatek i 115 gości