Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 8:28 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Jasdor, rozumiem Cię. Ja też myślę o Pumie, której kiedyś znalazłam dom.
Ale dobrze zrobiłaś i wiesz o tym, prawda? A Pippi jest szczęśliwa i to najważniejsze.
:1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 12, 2010 8:31 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Zaprosiłam dzisiaj nową rodzinkę Pipi na forum, mam nadzieję, że wkrótce się pojawią pierwsze posty
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt mar 12, 2010 8:47 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

W takim razie czekamy :)

Erin

Post » Pt mar 12, 2010 11:40 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Będzie nam bardzo miło :D

Jasdor, ja myślę, że koty pamiętają ... kiedyś słyszałam jak w trakcie odwiedzin po roku dziewczyny, która miała w DT maleńką kicię i w charakterystyczny sposób się z nią bawiła. W DS nikt się tak z nią nie bawił. Dziewczyna wyciagała rękę jak do "przybij piątkę" i ta kicia wspięła się i ... przybiła. Po roku, jako dorosła juz niunia :1luvu: Był płacz i radość.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt mar 12, 2010 13:38 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Akima pisze:Zaprosiłam dzisiaj nową rodzinkę Pipi na forum, mam nadzieję, że wkrótce się pojawią pierwsze posty

Ale by było super, jakby ktoś od czasu do czasu napisał o niej parę słówek :1luvu:
A jeszcze jakby jakaś nowa fotka :1luvu: :1luvu: Zobaczyć jeszcze raz tą cudna morrrdeczkę - bezcenne !!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 12, 2010 15:24 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

A teraz jeszcze kilka fotek, jak Pipinka przyjechała Do kRakowa i była bardzo zmęczona. Tam właśnie czekała na swój wymarzony domek.
(Fotograf, jaki jest każdy widzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

jasdor

Post » Sob mar 13, 2010 2:31 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ślicznotka:)
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob mar 13, 2010 7:57 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Kota - ślicznota :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Nie mar 14, 2010 17:46 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Akima pisze:Zaprosiłam dzisiaj nową rodzinkę Pipi na forum, mam nadzieję, że wkrótce się pojawią pierwsze posty

pipi zostala juz adoptowana jest w krakowie i jest jej bardzo dobrze

kmadyda@op.pl

Od: Nie mar 14, 2010 8:54

Post » Nie mar 14, 2010 17:52 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

I Bardzo, bardzo się wszyscy cieszymy :D
Mam nadzieję, że nie sprawia kłopotów. Zawsze była bardzo miłym i wdzięcznym kotkiem, i pewnie tak zostało.
Dużo :ok: :ok: :ok: za kiciunię, jej nowy domek i opiekunów :ok: :ok:

jasdor

Post » Nie mar 14, 2010 17:53 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

psiama pisze:Cześć Pipi, myszeńko :1luvu:

Mam nadzieję, że nie jest Ci zimno, że gdziejesz się wsłoneczku, że brzuszek pełny .... tam na dworze ... :(

Porosiłam pewne dziewczyny o banerek, może się uda :ok: :D

Ciotki, która ma dryg ogłoszeniowy ??? Prosimy o pomoc w ogłoszeniu Pipi.

Ona nie ma domu, nie ma swoich kolan, ma jasdor, któa ją karmi w samochodzie, mizia. Ale idzie wiosna, w planach sterylka, tylko problem, gdzie ją przetrzymać na czas po sterylkowy ...

juz sie udalo znalazla bardzo doby dom

kmadyda@op.pl

Post » Nie mar 14, 2010 18:00 Re: Białowąsa Pipi-chciałabym,chciała...Krosno i okolice,możeKRK

Korciaczki pisze:Banerki dla Pipi :kotek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hmn24][img]http://img294.imageshack.us/img294/5512/biala.gif[/img][/url]

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hmn24][img]http://img341.imageshack.us/img341/9832/biala1.gif[/img][/url]

Mamy nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto weźmie Małą, śliczna jest

juz zostala adoptowana jest jej u nas bardzo dobrze

kmadyda@op.pl

Post » Nie mar 14, 2010 18:25 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Cieszymy sie ogoromnie, ze jest jej u Was dobrze :dance: :dance2: A czy ma nowe imie - czy tez nazywacie ja Pipi?

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie mar 14, 2010 18:32 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Cindy pisze:Cieszymy sie ogoromnie, ze jest jej u Was dobrze :dance: :dance2: A czy ma nowe imie - czy tez nazywacie ja Pipi?

tak teraz ma na imie Kicia

kmadyda@op.pl

Post » Nie mar 14, 2010 18:53 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Tyz piknie :1luvu: no bo jest przeciez sliczna kicia :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]