Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:Myślę nad imieniem. Ona wygląda jak jakiś ufok, ale żadne żeńskie imię nie przychodzi mi do głowy
Ania_EN pisze:Takie karmicielki przyprawiają mnie o gęsią skórkę. Ta z mojego bloku trzymała martwego kota w lodówce, bo ciężko jej było się z nim rozstać..
Poddasze pisze:A... no i u naszej Aferki też z 6 lat wiek spadł na 4-5![]()
weci = wróg publiczny nr jeden![]()
15pietro pisze:num_lock
200zł (+) za wczesną kastrację kotki, która prawdopodobnie wróci do piwnicy, niestety nie bardzo to widzę.[ciach!]
Slonko_Łódź pisze:Poddasze pisze:A... no i u naszej Aferki też z 6 lat wiek spadł na 4-5![]()
weci = wróg publiczny nr jeden![]()
To ja ich trochę pobronię.... Jeżeli nie mamy doczynienia z kociakiem, gdzie można sobie pooglądać mleczne ząbki itp. to określenie wieku kota jest trudne jeżeli nie bezsensowne- zależnie od tego jak żył, co jadł, gdzie spał i na co chorował dwulatek może wyglądać jak 10-latek i odwrotnie..... Wam się trafiły te z drugiej grupy, które po: lepszym jedzeniu, czesaniu, myciu, głaskaniu, leczeniu, pojeniu itp- nagle młodnieją.... Wybaczcie zatem wetom i traktujcie "młodnienie" jako komplement dla Waszej opieki
15pietro pisze:domki tymczasowe mogłyby zrobić jakieś fotki...
Poddasze pisze:Chodziło raczej o to, że bardzo często są niekompetentni w leczeniu / badaniu.
A że dziąseł i uszu nie zauważają to też wiem.
Oby... A już w ogóle idealnie by było jakby podczas takiego metodycznego, skrupulatnego testu nic nie znajdował.... No to sobie pomarzyłam na wieczórAnielkaG pisze:mnie tam się wydaje że to powinno być standardem
gdzieś z 6 razy czarnego Grzybka, który już grzybkiem nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1822 gości