KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2010 22:11 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Ewa Nawalny pisze:
bianco nero pisze:Święte słowa Kingo, uprzejmie uprasza się osoby niezwiązane bezpośrednio ze sprawą, nie znające warunków i możliwości o nie plucie jadem i nie bicie piany, wątek dla wnerwionych jest na podforum KŁ, tutaj walczy się o życie kotów i wypowiadajmy się w sposób mogący wnieść coś do tematu.

O czym Ty mówisz?Jak miłosniczka kotów jaką jestem z pewnościa mogę nie byc bezpośrednio związana ze sprawą? O czym Ty piszesz wogóle? Mnie serce pęka, że umierają koteczki przez zwykłe niedbalstwo,rozumiesz? Podać szczepionke kazdemu kotkowi, którego mam pod opieką to tak wiele? Każdy opiekun kotów wie co to panleukopenia,a jesli Wam pieniędzy brakuje ,Łódzkie
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ,Wam pomoze, tylko, że teraz to zadne pieniądze nie zwróca zycia kotkom:(((

to może niech "Łódzkie
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami" pomoże w znalezieniu lepszego lokum ? bo to w którym funkcjonuje teraz KAN jak na moje oko nie daje możliwości izolacji, jest poprostu za małe.
a Panią Andrzelikę należy podziwiać za jej dzieło, troskę i siły bo z większością obowiązków jest sama.
W tej sytuacji należy wspierać KAN jak się da a nie szukać zaczepki i sposobu jak dokopać p. Andrzelice.
sorry nie chciałem się wtrącać, ale musiałem.
Obrazek
Obrazek

szymon29777

Od: Czw gru 10, 2009 19:36

Post » Nie sty 17, 2010 22:15 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Ewa Nawalny pisze:
bianco nero pisze:Święte słowa Kingo, uprzejmie uprasza się osoby niezwiązane bezpośrednio ze sprawą, nie znające warunków i możliwości o nie plucie jadem i nie bicie piany, wątek dla wnerwionych jest na podforum KŁ, tutaj walczy się o życie kotów i wypowiadajmy się w sposób mogący wnieść coś do tematu.

O czym Ty mówisz?Jak miłosniczka kotów jaką jestem z pewnościa mogę nie byc bezpośrednio związana ze sprawą? O czym Ty piszesz wogóle? Mnie serce pęka, że umierają koteczki przez zwykłe niedbalstwo,rozumiesz? Podać szczepionke kazdemu kotkowi, którego mam pod opieką to tak wiele? Każdy opiekun kotów wie co to panleukopenia,a jesli Wam pieniędzy brakuje ,Łódzkie
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ,Wam pomoze, tylko, że teraz to zadne pieniądze nie zwróca zycia kotkom:(((

O, czyzby LTOZ nie wiedzialo wczesniej o klopotach Radomska? Dziwne. Wszak Temida (chyba75), ktorej bardzo dziekujemy za ostatnia dodatkowa prace, dziala u Was, prawda?

Konczac ten niefortunny wpis Pani Ewo, po prostu pomozcie w opiece.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie sty 17, 2010 22:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Wszyscy podziwiamy i wspieramy P.Andzelikę. Na warunki które posiada dokonuje cudów!!!!W KAN nie ma warunków na izolatkę!
Poza tym choroby wirusowe są tak zaraźliwe, że czasami nawet izolacja nic nie da!
Kiedy moje dziecko zaraziło się w przedszkolu "jelitówką", niemal natychmiast zachorowało dwoje sąsiadów z którymi tylko rozmawiałam na klatce schodowej i cała ekipa TŻ w pracy!!!
Pomóżmy jak się da, parę złotych przecież każdy ma na koncie, ziarnko do ziarnka..
:kotek: :kotek: :kotek: Trzymajcie się nie dajcie się :kotek: :kotek: :kotek:
ka_towiczanka

Post » Nie sty 17, 2010 22:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Kochana, piekna Polu teraz jestes juz za TM. Nie moglam zabrac Cie do domu ale czekaj tam za mna i za Kicia. Jest nam bardzo smutno
Ostatnio edytowano Nie sty 17, 2010 22:30 przez kociamysza, łącznie edytowano 1 raz

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie sty 17, 2010 22:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

[*] :(
Obrazek
Obrazek

szymon29777

Od: Czw gru 10, 2009 19:36

Post » Nie sty 17, 2010 22:31 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Polu [*] może Tam spotkasz się z naszą Eison? Ona odeszła niecały miesiąc temu...Wyglądacie tak podobnie....żegnaj koteńko
ka_towiczanka

Post » Nie sty 17, 2010 22:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Pani Ewo skoro tak pani się zna na kotach to chyba pani wie ,że nie każdego kota można od razu zaszczepić . MUSI BYĆ CAŁKOWICIE ZDROWY. Ja jestem laikiem w tych sprawach ale to akurat wiem . Więc o czym ta dyskusja . Lepiej zorganizować pomoc Andżelice na przyszłość i tym trzeba się zająć jak najszybciej.

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Nie sty 17, 2010 22:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

szirra pisze:Pani Ewo skoro tak pani się zna na kotach to chyba pani wie ,że nie każdego kota można od razu zaszczepić . MUSI BYĆ CAŁKOWICIE ZDROWY. Ja jestem laikiem w tych sprawach ale to akurat wiem . Więc o czym ta dyskusja . Lepiej zorganizować pomoc Andżelice na przyszłość i tym trzeba się zająć jak najszybciej.

Rozmawiałam niedawno z Pania Andżeliką dość długo i uslyszała ode mnie, że zawsze może liczyc na wsparcie Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Jedna z naszych V-ce Prezesów mieszka akurat w Radomsku, więc w tej dramatycznej sytuacji, która zaistniala,wystarczyło zadzwonić i powiedzieć. Poza tym nie rozumiem,dlaczego Pani Andżelika w tej trudnej sytuacji jest sama? Gdzie sa członkowie radomszzcańskiego Tozu? Nie rozumiem :(
Obrazek

Ewa Nawalny

Od: Czw gru 07, 2006 11:35

Post » Nie sty 17, 2010 23:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Ja liczę więc na panią . Może pani coś zdziała w kwestii pomocy dla Andżeliki na przyszłość. :ok: Ona bardzo jej potrzebuje. A to co teraz się wydarzyło to było tak nagle ,że Andżelika zajęła się kociakami i trudno jej było skupić się na innych sprawach.

szirra

Post » Pon sty 18, 2010 5:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Nie ma sensu szukać winnych - zdarzyło się. Jeśli mówimy o braku ludzi w Radomsku to jest jak jest - nie każdy kto deklaruje pomoc faktycznie ją daje. Każdy kto deklaruje głośno czy po cichu jakąś sumę na koty upraszany jest o wpłatę - Andżelika zawsze wpisuje w wątku "kwotę otrzymaną". Myślę, że jak uda się opanować sytuację to przyjdzie czas na myślenie o związkach przyczynowo - skutkowych. I pomóżmy Andżelice, bo to jest teraz najważniejsze dla niej i dla kotów. W zdobyciu nowego lokalu też przydałaby się pomoc....

Andżeliko trzymaj się.
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon sty 18, 2010 8:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Polu[*] :( :( :( :(

zaraz napiszę, ale najpierw muszę ochłonąć...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 18, 2010 9:19 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Hanulka masz jakieś info od Andżeliki ??? :( :(

szirra

Post » Pon sty 18, 2010 9:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

szirra pisze:Hanulka masz jakieś info od Andżeliki ??? :( :(

próbuję się dodzwonić i nic...
bianco nero tez nie odpowiada...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 18, 2010 9:31 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Wczoraj rozmawiałam z Andzeliką koło 21.30, była jeszcze u kotów, dopiero miała iść do domu. Mam nadzieję że choć trochę udało sie jej usnąć. Znając ją od rana znowu w akcji :roll: Ale może dajcie jej jeszcze chwilę, co?

Mam nadzieję że Rysia przetrzymała tą noc... :(
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon sty 18, 2010 9:38 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Denerwuję się strasznie !! Boję się mysleć co może się tam dziać . Biedna Andżelika :( :(

szirra

[poprzednia][następna]