Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:miauczy (czasem wręcz rozdzierajaco), mało je albo wcale, jest superprzymilna, a głaskana przysiada na przednich łapach, unosząc pupę do góry i drepcząc łapkami w miejscu. czasem znaczy moczem teren.
gosiaa pisze:Sis pisze:miauczy (czasem wręcz rozdzierajaco), mało je albo wcale, jest superprzymilna, a głaskana przysiada na przednich łapach, unosząc pupę do góry i drepcząc łapkami w miejscu. czasem znaczy moczem teren.
i jeszcze: ciąga się po podłodze odpychając od sprzętów
gosiaa pisze:Sis pisze:miauczy (czasem wręcz rozdzierajaco), mało je albo wcale, jest superprzymilna, a głaskana przysiada na przednich łapach, unosząc pupę do góry i drepcząc łapkami w miejscu. czasem znaczy moczem teren.
i jeszcze: ciąga się po podłodze odpychając od sprzętów
Georg-inia pisze:potrzebuję nowy dom dla ok. 6 letniego kocurka, burasek ale bardziej stalowy niż brązowy, krótkowłosy, wykastrowany. Nigdy nie szczepiony
moja koleżanka z pracy znalazła se chłopa, chce się przeprowadzić do niego, a mieszkanie wynająć... zajefajnie, nie?![]()
ruru pisze:a nie może sie z kotem przeprowadzić?
co to w ogóle za powód![]()
ruru pisze:jak chłop taki wrażliwy na swoje mienie i stawia warunki
to ja bym jej sie radziła dobrze zastanowić
zgadza się! dzieci to chyba w klatce na kilka lat zamknie, bo najpierw kupkają i ulewają, więc tapicerka może ucierpierpieć a potem malują po wszystkim co kredki przyjmieruru pisze:jak chłop taki wrażliwy na swoje mienie i stawia warunki
to ja bym jej się radziła dobrze zastanowić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości