Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Czyli w razie w, miejsce będzie. A jak Tri? Wypuszczasz?
anna09 pisze:Mb, przekazała dla naszych kotów 17 kartoników Bozity, 9 puszeczek Gourmet Gold i 4 puszki Hill's - w sumie ponad 7 kg mokrej karmy! Bardzo dziękujemy w imieniu kotków i swoim![]()
![]()
![]()
Kilka sztuk wzięła Mariola dla Daszeńki. Co mam zrobić z resztą? Odstawić na Kocimską?
queen_ink pisze:lutra pisze:Czyli w razie w, miejsce będzie. A jak Tri? Wypuszczasz?
Tri wypuszczona.
A kiedy je przywozicie? Pędzle znaczy się?
Czy jedna klatka na Kocimskiej może od pon.-wt być wolna dla Rudaska (kastrowany, odrobaczany, szczepiony, zdrowy), na wypadek gdyby nie udało mi się sfinalizować pewnej sprawy przed weekendem?
Solangelica, gratuluję i zdejmuję chłopaków z Allegro
BTW dostałam pytanie o Hugo - czy jest możliwa adopcja do Płocka. Co mam odpisać?
noemik pisze:no to się wypowiadam ja pierwsza.
ale nie na temat Płocka, tylko Hugo. i Hani.
jeśli w ogłoszeniu jest ta treść, która kiedyś już wpadla mi w oko, to nie jest, według mnie, adekwatna do rzeczywistości.
Hugo i Hana maja już teraz ok. 5 miesięcy. Są to niezależne koty, Hugo faktycznie mruczy przy glaskaniu, czasem jest na kolanach. Hania trzyma się na stały, mniejszy lub większy, dystans. Złapana cudem, na kolanach nie mruczy, tylko sztywnieje ze strachu i baaardzo powoli się rozluźnia, ale nigdy całkowicie.
Pan, który adoptował Ninę, przyszedł z ogłoszenia H&H, ale one nawet nie wyściubiły nosa zza kanapy podczas jego wizyty, dlatego pokazałam mu Ninę, jak się okazało skutecznie.
Przepraszam, że się rozpisałam.
EDIT: nie wiem, jakie są oczekiwania osoby z Płocka.
Mam prośbę do ogłaszarek, jutro powysyłam maile. Proszę o zmianę treści, bo ta jest wysoce myląca.
queen_ink pisze:A kiedy je przywozicie? Pędzle znaczy się?
Czy jedna klatka na Kocimskiej może od pon.-wt być wolna dla Rudaska (kastrowany, odrobaczany, szczepiony, zdrowy), na wypadek gdyby nie udało mi się sfinalizować pewnej sprawy przed weekendem?
miszelina pisze:queen_ink pisze:A kiedy je przywozicie? Pędzle znaczy się?
Jeżeli ja przywiozę pędzle, to trafią na Kocimską, bo do Arwetu nie zdążę. I one muszą pójść do klatki, bo nieszczepione.
O ile mnie pamięć nie myli, to na Kocimskiej są dwie klatki, więc byłaby i dla rudego.
lutra pisze:ja mam wolną króliczą, jeśli Gracja nie ma nic przeciwko, to odstawię na kocimską.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 77 gości