Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Tylko że te wszystkie zdjęcia są zmniejszane i odchudzane pod picasę (rozmiar, rozdzielczość, profil kolorów), więc mogą się średnio nadawać do wydruków. Lepsze wersje mam na dysku, ale mogę je wysłać dopiero w sobotę wieczorem, bo dopiero wtedy wrócę do Krakowa i będę miała dostęp do swojego komputera.
lutra pisze:Mnie się b. podoba.
Może Andrzej miał będzie coś ładniejszego i w dobrym rozmiarze.
As I know, to jest nam to potrzebne do przyszłego piątku, potem mamy wystawę.
A może można to wydrukować w kolorze, ale nie jako zdjęcie? Nie znam się w ogóle nic. Panikota, wiesz najlepiej.
A może można to wydrukować w kolorze, ale nie jako zdjęcie? Nie znam się w ogóle nic. Panikota, wiesz najlepiej.
Patka_ pisze:Aha, TWEETY zglaszam sie na targi jakbym byla potrzebna, ale w sobote mnie nie bedzie.
Tweety pisze:to ma być w formie pocztówek. A te przykłady superbardzofajne, Milka po prostu miażdży
Tweety pisze:a mam jeszcze pytanie. zy ten napis nie powinien brzmieć: dziękuję - (imię kota) czyli np: Dziękuję - Milka
lutra pisze:Aha i Franka odebrałam. Pan Kot pełną gębą, waży 450 gram. Bardzo dziękuję Karaluchowi Mrr![]()
Mam nadzieję, że ogryzek OK.
Słuchajcie, nie dajcie się prosić, wielopolanie są super i potrzebują naszych wizyt.
Marek, czy możesz obstawić jakiś dzień, lub dwa?
Kastapra, czy możesz wziąć jeden dyżur na stałę, rozumiem, że wieczorny lepszy dla Ciebie, nie?
Edit_f, wygospodarujesz dwie godziny raz w tygdoniu?
Patka, pracujesz na Lubicz, to dwa kroki, weź jeden dyżur.
Queen_ink, wybierz dzień dla siebie.
Ja wezmę z tego, co zostanie.
MJS też pewnie coś dopasuje do swoich godzin pracy.
Przypominam, że wszyscy mamy pracę, wszyscy musimy zarabiać, ale Te koty nas potrzebują.
Tweety pisze:Patka_ pisze:Aha, TWEETY zglaszam sie na targi jakbym byla potrzebna, ale w sobote mnie nie bedzie.
będziesz, będziesz potrzebna, bo tam trzeba latać między ludźmi, ładnie się uśmiechać i podstawiać puszeczkę pod nos, wręczać ulotki uświadamiające itp. Mozliwe, że będzie trzeba tez parę osób o silnym darze przekonywania (może TŻ- tej Pani od bejsbola), bo zazwyczaj pod wystawą ustawiają się Ci co przy okazji chcą przehandlować kota. Po pierwsze możemy sprawdzić warunki w jakich kot jest przetrzymywany w danym momencie (BTW PAMIĘTAJCIE O ZDJĘCIACH DO IDENTYFIKATORA, A WOLONTARIUSZE DODATKOWO O LEGITYMACJACH!) a po drugie można im trochę informacji uświadamiających, może uda się kogoś namówić na sterylkę za pół ceny. Także ludzi potrzeba sporo
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 70 gości