ruru pisze:Iwciu, czy masz więcej jej zdjęć?
Niestety nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Iwciu, czy masz więcej jej zdjęć?
_bubu_ pisze:Śnieżek trafił do lecznicy ze schroniska z paskudnym , zaawansowanym wrzodem na oku.
Był bardzo słaby, miał problemy z oddychaniem , biegunkę, katar.
Obecnie czuje się dużo lepiej, objawy ustały ale oczko niestety jest w bardzo złym stanie. Mimio ciągłych prób leczenia , prawdopodobnie będzie trzeba je usunąć.
A jeśli uda się je uratować to nie będzie i tak na nie widział.
Śnieżek przebywa w lecznicy w Bielsku-Białej, doba jego pobytu to koszt 10zł. Do tego leczenie, badania.
W lecznicy przebywa od 4 września, na koniec miesiąca otrzymamy rachunek do zapłacenia
Szukamy dla maluszka troskliwego domku tymczasowego lub stałego ! Śnieżek ma dopiero 2 miesiące
konto dla Śnieżka
Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
tytułem : Dla Śnieżka od ( Twój nick )
tak wyglądał kiedy trafił do lecznicy
obecnie:
kontakt 515242723 adopcje.bielsko@interia.pl
Bazyliszkowa pisze:Przejrzałam wrześniowe posty i okazuje się, że potrzebujących pomocy jest bardzo dużo:
Zezik
Kotek u p. Wiesi (przeniesiony z sierpnia)
Kubuś
Minutka (choć Selenga chyba opanowała sytuację)
Piratek
Krecik z Kotkowa
Kaperek
Śnieżek
Piotruś
a i na operację Srebrnego przydałby się jakiś grosik
Pominęłam kogoś?
Skąd wziąć tyle pieniędzy????????![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:"maluch u Akimy" nie jest maluchem i ma na imię Piratek
"białostocki krecik" to Krecik z Kotkowa
Gohag pisze:U Dokoty mamy kolejną bidulkę. Maluszek ma ok 5-7 tygodni. Jest przesłodki, przytulasty, przymilny. Trafił do gabinetu z bardzo chorym oczkiem. Nie ma też jednej stópki - tylnej. Kociaczek jednak jakby zupełnie tego nie zauważał.
Doskwiera mu tylko jeden problem - SAMOTNOŚĆ. Przeszedł operację i siedzi bidaczek w pustej klatce. Bardzo potrzebuje osoby, która go pokocha i zaopiekuje się doświadczonym przez los maluszkiem. Ma cudnie ciepło - burą mordkę i bialutkie skarpeteczki i aż chce się go tulić bez przerwy. Generalnie jest zdrowy.
Fotki jeszcze sprzed operacji. Uwaga - niezbyt miłe dla oka. Ludziom bardzo wrażliwym odradzam powiększanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 86 gości