Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Acha, czyli mamy pod Wrocławiem istny cud80 kotów, a wszystkie nieadopcyjne... Gratulacje i najlepsze życzenia na dalszej drodze wspierania zbieractwa.
MaryLux pisze:Zofia&Sasza pisze:Acha, czyli mamy pod Wrocławiem istny cud80 kotów, a wszystkie nieadopcyjne... Gratulacje i najlepsze życzenia na dalszej drodze wspierania zbieractwa.
Zofio, proszę, przynajmniej tu się nie wyzłośliwiaj. Sama przyznałaś, że NIC nie wiesz o tej konkretnej osobie, to, co niby wiesz, to tylko oderwane strzępki informacji, zebrane dość wybiórczo. Myślę, że możemy Ci już podziękować za dalszy udział w wątku...
Zofia&Sasza pisze:Acha, czyli mamy pod Wrocławiem istny cud80 kotów, a wszystkie nieadopcyjne... Gratulacje i najlepsze życzenia na dalszej drodze wspierania zbieractwa.
mukki pisze:Zofia&Sasza pisze:Acha, czyli mamy pod Wrocławiem istny cud80 kotów, a wszystkie nieadopcyjne... Gratulacje i najlepsze życzenia na dalszej drodze wspierania zbieractwa.
Czyli miałam jakieś omamy, gdy pani Hanka prosiła mnie - i nie tylko mnie - o poszukanie domów dla maluchów? Ciekawe. Zdaje się, że nawet na forum były apele. Zofio - a co Ty zrobiłaś w tym kierunku, poza krytykowaniem?
MaryLux pisze:mukki pisze:Zofia&Sasza pisze:Acha, czyli mamy pod Wrocławiem istny cud80 kotów, a wszystkie nieadopcyjne... Gratulacje i najlepsze życzenia na dalszej drodze wspierania zbieractwa.
Czyli miałam jakieś omamy, gdy pani Hanka prosiła mnie - i nie tylko mnie - o poszukanie domów dla maluchów? Ciekawe. Zdaje się, że nawet na forum były apele. Zofio - a co Ty zrobiłaś w tym kierunku, poza krytykowaniem?
Zofia poza tym do upadłego ściga urojonych zbieraczy z całej Polski...
Zofia&Sasza pisze:MaryLux pisze:mukki pisze:
Zofia poza tym do upadłego ściga urojonych zbieraczy z całej Polski...
Bardzo bym chciała, żeby to były urojenia. Niestety, to rzeczywistość. Ponawiam pytanie - czemu ta osoba nie wydaje kotów do adopcji?
AAAAAAA pisze:CZAS UCIĄĆ TĘ DYSKUSJĘ. A NAJLEPSZY SPOSÓB TO STWIERDZENIE FAKTÓW.
Pierwszy fakt:
Pytanie do dziewczyn, które znają panią Chombakow?
Ile pani Chombakow w tym roku wyadoptowała kotów?
MaryLux pisze:AAAAAAA pisze:CZAS UCIĄĆ TĘ DYSKUSJĘ. A NAJLEPSZY SPOSÓB TO STWIERDZENIE FAKTÓW.
Pierwszy fakt:
Pytanie inne: skąd nowy forumowicz wie, gdzie wejść? Chyba że to ktoś stary w przebraniu
pucio79 pisze:MaryLux pisze:AAAAAAA pisze:CZAS UCIĄĆ TĘ DYSKUSJĘ. A NAJLEPSZY SPOSÓB TO STWIERDZENIE FAKTÓW.
Pierwszy fakt:
Pytanie inne: skąd nowy forumowicz wie, gdzie wejść? Chyba że to ktoś stary w przebraniu
Nowa osoba na forum i od razu tutaj trafiła![]()
Jestem pod wrażeniem.
pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.
MaryLux pisze:pucio79 pisze:To jest oczywiste. Nie mam co do tego wątpliwości.
Dla mnie dość oczywiste jest też, kto to jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 84 gości