Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 26, 2009 17:56

A my dzisiaj pokłuliśmy kocie dupki i jesteśmy wszyscy promocyjnie zaszczepieni :D Potfory mogą szukać domków :D
A to Borówa :D Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 26, 2009 18:18

majencja pisze:A my dzisiaj pokłuliśmy kocie dupki i jesteśmy wszyscy promocyjnie zaszczepieni :D Potfory mogą szukać domków :D
A to Borówa :D Obrazek

Ale śliczna mala kosmitka :love:

Iwetko jutro podeślę ogloszenia:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 26, 2009 18:20

Kosmitka to będzie jak straci wzrok :( Niestety ma powikłania po kocim katarze- jest leczona w tej chwili konwencjonalnie . No cóż widocznie moja wiara w homeopatie była i jest za mała :evil:
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 26, 2009 18:35

kotki, nie chorujcie :!: zakaz :!: :evil:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto maja 26, 2009 18:35

majencja pisze:Kosmitka to będzie jak straci wzrok :( Niestety ma powikłania po kocim katarze- jest leczona w tej chwili konwencjonalnie . No cóż widocznie moja wiara w homeopatie była i jest za mała :evil:

Nochal do góry.Bedzie dobrze,trafiła w odpowiednim czasie w odpowiednie ręce :wink:

Dzis na konsultacji wet była czarna Laki.Kotka którą znalazlam w sobote na parkingu.Mała była zasmarkana i w kleszczach :roll:
Obrazek

Guz na brzuszku na szczęście okazała się przepukliną .Laki przy zabiegu sterylizacji ,przy jednej narkozie bedzie miała usuniętą przepuklinę.
Trzymajcie kciuki:)

mar_tika

Post » Wto maja 26, 2009 19:12

Zapraszam na bazarek z podarowanymi przez Dorotke fantami :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93902

mar_tika

Post » Wto maja 26, 2009 19:37

Siedzę na papierówkami i powiem szczerze zakręciłam się :roll:
Pod opieka mamy i szukamy domów dla:
DOROSLE:
-Liroy,-Feliks-Bibi-Laki-Tunis-Etien-Elza-Sisi-mamuśka u Cleo-Adela-Flip-Kondziu-Córunia-mamuska -mamuska pręguska dziczka
15 dorosłych
MLUCHY:
2 PREGUSKI-7 SZT Gang Mikusia-2 maluchy jadzia i wiesiu-Nutka u sylwii-3 szt maja(+1 zaklepany)-Norek u Nesci-Bateryjka u mnie-Cleo 3 maluchy na wydaniu+4 na cycku-mamuśka karmi 2 maluchy -mamuska dziczka karmi 4 maluchy
W SUMIE 30 MALUCHÓW :roll:

JAK SIE RYPŁAM POPRAWCIE MNIE :wink:

mar_tika

Post » Wto maja 26, 2009 20:58

ło matko, ale tego jest, wysypały się jak grzyby po deszczu:) ludziska zbierajcie koteczki na domeczki, potrzebne stałe domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Wto maja 26, 2009 21:06

A Rozalka ?
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 26, 2009 21:53

Bożeszzzz..........Ty mój czasu brak kompletny. Do tego mój Gang zaczyna się coś"sypać" :roll: Nie panuję chwilowo nad tym co się dzieje........Jakby ktoś coś chciał to dzwonić, sms-ować do upadłego. Tyłek przetrzepać jak trza będzie.......Kurde zakręcony ten świat. Mówię tu w szczególności o bazarkach, lekach, i tp. przypominać, przypominać i jeszcze raz przypominać BŁAGAM 8O

Może zacznę zażywać jakieś środki uspakajające, bo i ostatnio ADHD daje się we znaki........dekoncentracja maksymalna :?
MIKUŚ

Post » Wto maja 26, 2009 21:56

Faktycznie spore stadko... 8O
A do tego sezon wakacyjny się zbliża, ale trzymam kciuki by kociaki znalazły DS.

Domki zgłaszajcie się!

Mikuś dasz radę. Innego wyjścia nie ma :)

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Wto maja 26, 2009 22:26

Hop na górę!

I przy okazji organizacyjnie: proszę o spełnienie tego, co pisałem na PW. Jak do tej pory to tylko 3 osoby to spełniły. Zróbcie to, dla KOTÓW! ;>D

Pozdrówki :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto maja 26, 2009 22:35

Kolejna "boska" wiadomość.
Jestem zmuszona podzielić stado na 2 części.
Sektor I: pokój: Gacuś, Nietoperek i Gwiazdunia.
Sektor II: klata: Alfa, Delta, Gama i Omega / grupa rzygających, srających i do tego grzybo - świerzbowców/

sytuacja się komplikuje :cry:

Kurde bele..................kto może mnie jutro zastąpić wieczorem. :?:

JESTEM ZMUSZONA ZREZYGNOWAĆ Z DYŻURÓW.

Marta - jeśli pójdziesz z Omegą to wzięłabyś też resztę towarzystwa z sektoru II. Plisss...................musza mieć antybiotyk - KONIECZNIE :!:
MIKUŚ

Post » Wto maja 26, 2009 22:40

Kilka słów o Kondziu Wspaniałym - ma się dobrze, właśnie biega za myszką, walczy z drapakiem i kombinuje jak może aby zabawa była przednia hehehe:) Bardzo mu się podoba domek, bardzo chciałby zostać:(, ale ja muszę mieć miejsce na jakieś kaleki, które będą miały prawie zerowe szanse na znalezienie stałego domku:( Kondziu jest kochanym kotem, bardzo miziasty, jeszcze trochę płochliwy ale się przełamuje. Jest bardzo grzeczny! Załatwia się do kuwetki i od czasu do czasu puszcza przesmrodliwe bąki:) Bastet nie jest szczęśliwa z jego obecności, ale nie bije go, czasem tylko syknie albo "pogoni mu kota" hehe. Jestem z niej bardzo zadowolona, że go w miarę akceptuje. Jest bardzo kochana i wyrozumiała na swój koci sposób:) Dzięki Bastet!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Wto maja 26, 2009 22:41

Dziewczyny, przepraszam za OT :oops: ale czy mozecie kogoś na cito z Waszych okolic polecić: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93817 kotek nie dochodzi do siebie po narkozie, potrzebny porządny wet :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]