Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOENA pisze:szamanka pisze:Możemy wziąć Koko na tymczas.
![]()
![]()
![]()
szamanka kochana ma złote serce,w Jej przytulisku wszystkie koty są zadbane,piękne i szczęśliwe.Koko miałaby wspaniałą opiekę.
Zgłaszam chęć adopcji wirtualnej Koko
Mruczeńka1981 pisze:BOENA pisze:szamanka pisze:Możemy wziąć Koko na tymczas.
![]()
![]()
![]()
szamanka kochana ma złote serce,w Jej przytulisku wszystkie koty są zadbane,piękne i szczęśliwe.Koko miałaby wspaniałą opiekę.
Zgłaszam chęć adopcji wirtualnej Koko
Mruczeńka1981 pisze:Nikt się do mnie nie odezwał
Mruczeńka1981 pisze:Już mamy kontakt!!Koko jedzie w sobotę do Opola!!Jego stan jest bardzo ciężki,ponieważ istnieje podejrzenie obrażeń wewnętrznych...
szamanka pisze:Mam chorą mamę stąd luki w kontaktach. Czekam na Koko, myślę, że dodatkowo zrobimy mu USG i że wszystko będzie dobrze. Kici dziękuję za propozycję adopcji wirtualnej.
Kicia_ pisze:Dziś widziałam Koko, nie wyglądał dobrze. Zaczepiał mnie przez kratkę, wodził główką, wyciągał łapkę i był bardzo kontaktowy. Jednak reszta ciałka leżała z posklejanym futerkiem i wycieka z niego dziwny płyn. Podobno oprócz miednicy ma jakieś większe obrażenia i jest na silnych środkach przeciwbólowych. Kciuki jak najbardziej potrzebne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości