Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nowy_dom_fufu pisze:Fufu miewa się dobrze i jak się okazuje jest kotem humorzastymtuli się wtedy kiedy się jej podoba, zwiedza cały dom (łącznie z pralką), wyleguje się na parapecie i bardzo lubi się bawić. zdarzyło się też, że obudziła mnie w nocy i tak zaczęła się tulić i mruczeć, że nie wiedziałam, czy czasem mi się to nie śni. wlazła mi pod głową, wtuliła się i pozwoliła na sobie leżeć. ale na co dzień Fufka paca łapką i pokazuje kto tu rządzi
trzeba sobie zasłużyć na kilka 'głaśnięć'.poza tym zawsze znajdzie sobie miejsce tam gdzie akurat jesteśmy, teraz towarzyszy mi w kuchni. je chętnie, a ponad wszystko uwielbia swoje kocie mleko
Korciaczki pisze:Dostałyśmy kolejnego mmstym razem Panna Fufu wylegująca się na stole i sms że zaczyna się robić coraz większym miziaczkiem
nowy_dom_fufu pisze:Potrzebuję też rady. Powoli robi się ciepło i czas otworzyć okna. W związku z tym czy zamontowanie zwykłych moskitier wystarczy? Z tego co wiem to są one mocowane na rzepach. Nie wiem czy to wystarczająca ochrona dla kota. Jest może jakiś inny sposób?
Podrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, jolabuk5 i 763 gości