Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:Asia jak chcesz to Ci prześlę kuwete trningowa dla szczeniakow = płaska jest i na podklady - może to zalapie
tylko podaj mi adres na pw
Monostra pisze:Tak jeszcze przyszło mi do głowy z zamykaniem. Moje nie znoszą zamknięcia i jest awantura i stres, gdy przypadkiem zamknę jednego. Jeśli muszą iść na banicję (remont, mycie okien itd.), zamykam wszystkie razem. O dziwo wtedy jest spokój i się nie stresują. Tylko nie wiem, jakie są stosunki kocio-kocie u Ciebie.
Pieczarka pisze:dalia pisze:Asia jak chcesz to Ci prześlę kuwete trningowa dla szczeniakow = płaska jest i na podklady - może to zalapie
Myślisz że się przyda. A może taką kupię tylko mi linka podeślij jak to wygląda.
dalia pisze:Pieczarka pisze:dalia pisze:Asia jak chcesz to Ci prześlę kuwete trningowa dla szczeniakow = płaska jest i na podklady - może to zalapie
Myślisz że się przyda. A może taką kupię tylko mi linka podeślij jak to wygląda.
a po co masz kupować kiedy ja mam nie uzywaną
Pieczarka pisze:dalia pisze:Pieczarka pisze:dalia pisze:Asia jak chcesz to Ci prześlę kuwete trningowa dla szczeniakow = płaska jest i na podklady - może to zalapie
a po co masz kupować kiedy ja mam nie uzywaną
To wyślij proszę. Podam Ci na PW adres. Ja tam z wszystkiego skorzystam byle mu pomóc.
Pieczarka pisze:Ja dzisiaj byłam z Miśkiem u weta dwa razy. Tak się zawziął że nic moczu nie udało się złapać.
Śpi teraz pod biurkiem na grzbiecie i a wszystko gdzieś.
To może USG robić?
bbd2 pisze:Pieczarka pisze:Ja dzisiaj byłam z Miśkiem u weta dwa razy. Tak się zawziął że nic moczu nie udało się złapać.
To może USG robić?
Pieczarka nie strasz, że "scyzoryki"takie zawzięte som
wystawiłam w łazience klatkę- łapkę i czekam, ciekawa jestem, jak długo
![]()
kciuki są potrzebne plisssssss
Pieczarka pisze:Ja dzisiaj byłam z Miśkiem u weta dwa razy. Tak się zawziął że nic moczu nie udało się złapać.
To może USG robić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, mictrz i 79 gości