Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:ciekawe czy Amandziak dalej taki wnerwiony
zirrael pisze:a ja przypominam że zdjęcia pozbierała i skatalogowała Sabeena - i wystarczyło do niej napisac a dałaby wszystkie linki....
Sabeena_ pisze:co do moich tymczasow to czarna exo - Kawusia i Bella maja juz swoj dom wiec nie ma sensu zamieszczania ich zdjec....
Syjamka i Tonkijczyk zdjecia beda mialy jak ja sie pozbieram, sorry ale tez miewam co nieco na glowie, tez pracuje, tez mam zajecia i do tego dziecko...
sawanka1 pisze:załatwia się do wanny (choć miał to robić w kuwecie ) ,
sawanka1 pisze:nie pozwala moim futrom wejść do łazienki gdzie stoi ich kuweta ( niestety nie mam jej gdzie przestawić )
sawanka1 pisze:Zapomniałam dodać , że jest zakłaczony ale nie chce pasty
Edzina pisze:sawanka1 pisze:załatwia się do wanny (choć miał to robić w kuwecie ) ,
Probowalas starego sposobu z nalaniem wody na dno wanny?sawanka1 pisze:nie pozwala moim futrom wejść do łazienki gdzie stoi ich kuweta ( niestety nie mam jej gdzie przestawić )
Przed drzwiami?I co Twoje koty wtedy robia? Gdzie sie zalatwiaja?
sawanka1 pisze:Zapomniałam dodać , że jest zakłaczony ale nie chce pasty
Moze wcisnac mu paste do jakiegos dobrego jedzenia? Mi jak nie chcialy jesc, to smarowalam pyszczek.
Sabeena_ pisze:zirrael pisze:a ja przypominam że zdjęcia pozbierała i skatalogowała Sabeena - i wystarczyło do niej napisac a dałaby wszystkie linki....
dokladnie, podczas kiedy tworzylam liste adopcyjna i pisalam z prosba o informacje o posiadanych kotach do adopcji, stworzylam tez katalog ze zdjeciami tychze kotow... ktore dalej sa u mnie na komputerze - ok, nie uzupelniony o czesc ostatnich adopcyjnych, ale to z tego powodu ze pomysl zostal uznany za nietrafiony...
sawanka1 pisze:Zmieniając temat :
Duży tymczas przebywający w moim mieszkaniu sprawia nam "trochę " problemów![]()
załatwia się do wanny (choć miał to robić w kuwecie ) , tylko jedno sioo było trafionea reszta do wanny
![]()
bardzo zły jest o to mój TZ -mnie to też się nie widzi z racji higieny ( trójka małych dzieci , które na bieżąco muszą korzystać z łazienki )
syczy i warczy na wszystko co się rusza (łącznie z nami ), nad ranem dzisiaj awantura z wrzaskami obudziła wszystkich domowników![]()
nie pozwala moim futrom wejść do łazienki gdzie stoi ich kuweta ( niestety nie mam jej gdzie przestawić )
biorąc pod uwagę , że to była taka bidka na początku , teraz widzę , że to były tylko pozory![]()
Kot najwyraźniej czuje się niepewnie , ale się rozkręca![]()
dobrze , ze to tylko tydzień - jednak kobitki kotki są moim zdaniem grzeczniejsze - przynajmniej mi się tak trafiało
Zapomniałam dodać , że jest zakłaczony ale nie chce pasty - więc dochodzą do tego wymiocinki pod łóżkiem , na podłodze w łazience i w innych miejscach
aamms pisze:
Chyba czas na zmianę prezesa funduszu puchatkowego..
Sabeena_ pisze:
co do moich tymczasow to czarna exo - Kawusia i Bella maja juz swoj dom wiec nie ma sensu zamieszczania ich zdjec....
batumi pisze:Sabeena_ pisze:
co do moich tymczasow to czarna exo - Kawusia i Bella maja juz swoj dom wiec nie ma sensu zamieszczania ich zdjec....
Popieram całkowicie, nie będę się bić o te piękności![]()
Zdjecia będą w nowym wątku.
estre pisze:no to się narobiło![]()
dobrze, że już jesteście w połowie męczarni.
ze swojej strony mogę zapewnić, że pan obiecał, że jak tylko będzie wychodził od razu zadzwoni i kot będzie jechał do domu. mam nadzieję, że w piątek już wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, elmas, Google [Bot] i 104 gości