chętnie poznam biała zarazę gratuluje odnalezienia koteckzi...prosze o fotkę w dogodnej chwili.......ale nie zgadzam sie ,ze ma maly rozumek....ona jest piekielnie inteligentna tak sie cudnie zakamuflowac.....powinna dostać imie Cwaniaczka
sama raz malo zawalu nie dostALAM JAK MI PO ZAMKNIECIU DRZWI OD MIESZKANIA OKAZALO SIE PO ODWROCENIU ,ze Smakusia w balkonie probowala sie juz na klatke schodowa wydostac ....( mam wyjscie z mieskznaia przez balkon) ...............mimo ,ze bardoz uwazam....w ogole nie zauwazylam czmychniecie......i dlatego uwazam, ze koty maja zdolnosc dematerializacji choc mnie z tego powodu przybyl juz niejeden siwy wlos na glowie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Sun the Second, jak napisała Agn Tylko ta nasza jakaś taka 'niechowliwa' - zawsze jest tam, gdzie akurat chcę usiąść Sliczna jest.To jest drugi ładny biały kot na świecie.
Ja mam pierwszego
nie widziałam, ale mogę się pokajać Mogę uznać, ze na świecie są 3 najpiękniejsze koty białe Natomiast jestem prawie pewna, ze Sun jest białasem najzrzędliwszym I najpiękniejszym dla mnie (a tak się zapierałam, że białego mieć nie będę...i co ...gdybym tylko miała możliwość, to chybabym się do Mirki_t uśmiechnęła po tego Białaska... ) Piękności Bialutkie
pokazcie swoje białaski, a sprawiedliwie ocenie , która najurodziwsza )) , bo która najzrzędliwsza to nie dam rady przez net )
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.