Tweety pisze:
o kurcze, jaki świeżo pastowany![]()
piękne kocisko.
słuchaj, czy ja wiem na kiedy mam umówić kastracje dla niego, bo przez ten cholerny prąd czy raczej jego brak to mnie się chyba przegrzały własne obwody
Nie wiem czy wiesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:
o kurcze, jaki świeżo pastowany![]()
piękne kocisko.
słuchaj, czy ja wiem na kiedy mam umówić kastracje dla niego, bo przez ten cholerny prąd czy raczej jego brak to mnie się chyba przegrzały własne obwody
cincian pisze:
Nie wiem czy wieszJa wiem, że mi pasuje po południu wtorek, czwartek i piątek oraz sobota.
Tweety pisze:Bast pisze:Ja jestem z Krakowa - może mogę jakoś pomóc. W okresie Świątecznym zostaję w mieście. Mogę podejść, nakarmić. Przyjąć do siebie raczej nie - ze względu na mój stan zdrowia, no i jeden maluch siedzi już w łazience.
Jeśli są potrzebne fundusze, dajcie znać na PW na jakie konto słać. Nie będzie tego wiele, ale zawsze coś uda mi się wyskrobać.
serdecznie witamy kolejną dobrą i pomocną duszę
Jeżeli masz jakieś nadwyżki finansowe albo też pieniądze nie mieszczą Ci się w portfelu i masz potrzebę je gdzieś umieścić to zapraszam na stronę www.afn.pl, tam są wszystkie dane do przelewu. Proszę tylko o dopisek w tytule "koty Krk"
Noemik, ja Ci nie napiszę ile masz kotów, bo ... już się zgubiłam![]()
Ale mam nadzieję, że Ty nigdzie nie wyjeżdżasz, bo to już byłaby katastrofa
kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
Wciąż nie mam Tommiego oraz kotków Miuti. Co do Dalii i Triady to nawet nie wiem czy do adopcji.
Noemik wysyłam moje aukcje z Allegro tam jest Mopik to wez sobie opis
http://www.allegro.pl/item501561762_koc ... _domu.html
Widzę po wyświetleniach biedna Mufka ma najmniejDlaczego, przecież jest urocza!
kastapra pisze:Moje dziady nie pawikują, za to koopkują dużo i w dość wolnej konsystencji jak zawszeZapach cudowny, zwłaszcza dla gości (ja się przyzwyczaiłam:) ).
Zdjęcia Cinciana robią furore, dziś ktos pytał mailowo o Tonie, ale ma potwierdzic do soboty, więc narazie nie wysyłam nic, nie zawracam głowy. Krzychu ja zapraszam Was do mnie na sesyjkę
Zaobserwowałam bardzo ciekawy i kurtuazyjny sposób spożywania pokarmu przez moje kochane tymczasy, mianowicie T&T wyciągają jedzonko łapką z miseczki i tak konsumują-prosto z łapeczkiSłodko!!!
noemik pisze:kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
Wciąż nie mam Tommiego oraz kotków Miuti. Co do Dalii i Triady to nawet nie wiem czy do adopcji.
kotki Miuti już ci wysyłam, i agalce też.
Na Tommiego musimy poczekać aż wyjdzie spod łózka czy szafy, nie pamietam>:)
kastapra pisze:noemik pisze:kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
Kasiu ale co mi wysłalas odnośnie kotków Miuti? Mi się kojarzą tylko jakieś zdjęcia z forum m.in. Dalmati, ale nie jestem w stanie tego ogarnąć. Na poczcie u siebie nic nie widze, tylko Malinka o którą prosiłam....
noemik pisze:kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
Tweety pisze:noemik pisze:kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
znaczy zabunkrował się
noemik pisze:kastapra pisze:noemik pisze:kastapra pisze:Jak ktoś wysyła jakieś foty do Noemik, to proszę za jednym zamachem do mnie na kastapra@gmail.com
Kasiu ale co mi wysłalas odnośnie kotków Miuti? Mi się kojarzą tylko jakieś zdjęcia z forum m.in. Dalmati, ale nie jestem w stanie tego ogarnąć. Na poczcie u siebie nic nie widze, tylko Malinka o którą prosiłam....
zaraz powinnaś dostać.
w mailu teksty od Miuti
w załaczniku zdjęcia od cinciana.
daj mi znać czy dostaniesz. (na googlemail)
kastapra pisze:Moje dziady nie pawikują, za to koopkują dużo i w dość wolnej konsystencji jak zawszeZapach cudowny, zwłaszcza dla gości (ja się przyzwyczaiłam:) ).
Zdjęcia Cinciana robią furore, dziś ktos pytał mailowo o Tonie, ale ma potwierdzic do soboty, więc narazie nie wysyłam nic, nie zawracam głowy. Krzychu ja zapraszam Was do mnie na sesyjkę
Zaobserwowałam bardzo ciekawy i kurtuazyjny sposób spożywania pokarmu przez moje kochane tymczasy, mianowicie T&T wyciągają jedzonko łapką z miseczki i tak konsumują-prosto z łapeczkiSłodko!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 117 gości