Ale jest z letka niezrównoważony

Sam już przyłazi, ociera o nogi, barankuje, daje głaskać...
a w pewnym momencie bach łapą

Wczoraj zrobił mi trzy gustowne dziurki w łokciu.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Cudny jesta charakter - no cóż - MA go
Wyjątek pisze:Wielbłądzio - oby się udało... Trzymam kciuki mocno.
Ja 16ego z samego rana mam samolot, więc Sambuka musi opuścić moje mieszkanko NAJDALEJ 15ego. Pisze najdalej bo prawdę mówiąc 14-15 chciałabym pojechac do rodziców na weekend i też jakieś zakupy porobic i przygotować się do wyjazdu. Więc najlepiej do 13ego wieczorem, ale jak by treba było to zostane w domu:)
Aha, czy mogłabym się dowiedziec, gdzie dokładnie Sambuka ma ogłoszenia? I dostac tekst do ogłoszeń?
tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Czekam na info, pozdrawiam
Migota pisze:tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasnąi najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.
Czekam na info, pozdrawiam
Mamy dwie trikolorki, Pusia - rok i Rukia - dwa ( przybliżeniu), przytulaste, po sterylkach. Wątek Pelcusiów, zajrzyj tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86 ... &start=150
Gdybyś była zainteresowana to pisz do mnie na pw. Opowiem całą historię koteczek. Chciałabym którąś stamtąd wybrać. Niech Cię nie przestraszą zdjęcia. Na żywo prezentują się teraz znacznie lepiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 563 gości