KOTY z ŁOMIANEK - Sambuka ma dom. Podsumowanie s.47

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2009 8:10

Biały jest piękny :) Zwłaszcza jak stanie z wyprężonym, napuszonym ogonem :)
Ale jest z letka niezrównoważony :twisted:
Sam już przyłazi, ociera o nogi, barankuje, daje głaskać...
a w pewnym momencie bach łapą :twisted:
Wczoraj zrobił mi trzy gustowne dziurki w łokciu.
Obrazek

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Wto lut 03, 2009 11:38

Cudny jest :) a charakter - no cóż - MA go :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lut 03, 2009 22:03

Czytelnikom tego wątku przypominam, że Sambuka ma tymczas tylko do niecałej połowy lutego!!! zostało jej niewiele ponad tydzień!
Obrazek

jopop

Post » Śro lut 04, 2009 0:18

w czwartek okaże się, co u mnie, ale marnie to widzę :roll: :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lut 04, 2009 9:59

up!

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro lut 04, 2009 19:27

Wielbłądzio - oby się udało... Trzymam kciuki mocno.
Ja 16ego z samego rana mam samolot, więc Sambuka musi opuścić moje mieszkanko NAJDALEJ 15ego. Pisze najdalej bo prawdę mówiąc 14-15 chciałabym pojechac do rodziców na weekend i też jakieś zakupy porobic i przygotować się do wyjazdu. Więc najlepiej do 13ego wieczorem, ale jak by treba było to zostane w domu:)

Aha, czy mogłabym się dowiedziec, gdzie dokładnie Sambuka ma ogłoszenia? I dostac tekst do ogłoszeń?
Monika & Gama

Wyjątek

Od: Pon wrz 22, 2008 13:55

Post » Śro lut 04, 2009 23:23

jopop pisze:Cudny jest :) a charakter - no cóż - MA go :)

Ano ma (patrz ostatnie zdjęcie 8)).
Udało mi się go sfotografować, jak go teraz widzę (inni go widzą jak zwiewa za wersalkę ;) )
A ja składam reklamację! Jopop, to nie tak miało być! Miał być miły. A usiłuje mnie zabić: ledwo wejdę do pokoju, przyłazi i robi wszystko, żebym się o niego potknęła :twisted:
Obrazek

Próby uchwycenia białej puchatej kuli z czarnym puchatym ogonem bez patrzenia w obiektyw :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

"Dasz wreszcie żryć, czy nie?!"
Obrazek

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Czw lut 05, 2009 8:36

Hop!
Obrazek

marta79

Od: Czw sty 17, 2008 12:27

Post » Czw lut 05, 2009 9:47

Apsa pisze:
"Dasz wreszcie żryć, czy nie?!"
Obrazek

Głodzisz kota, chudzina taka z niego. :wink: :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 05, 2009 11:48

AAAALLLEE ma ogon! cudny jest!
Obrazek

jopop

Post » Czw lut 05, 2009 14:46

Wyjątek pisze:Wielbłądzio - oby się udało... Trzymam kciuki mocno.
Ja 16ego z samego rana mam samolot, więc Sambuka musi opuścić moje mieszkanko NAJDALEJ 15ego. Pisze najdalej bo prawdę mówiąc 14-15 chciałabym pojechac do rodziców na weekend i też jakieś zakupy porobic i przygotować się do wyjazdu. Więc najlepiej do 13ego wieczorem, ale jak by treba było to zostane w domu:)

Aha, czy mogłabym się dowiedziec, gdzie dokładnie Sambuka ma ogłoszenia? I dostac tekst do ogłoszeń?

gieldaogloszen.pl
e-zwierzak.pl
kupsprzedaj.pl
petsy.pl
czworonogi.eu
mojpupil.pl
gumtree.pl
zwierzeta.low.pl
To jest moja 'baza', ale bardzo możliwe, że ogłoszenia są też na innych stronach. Wszystkie mają w tytule "Sambułka" więc spokojnie je znajdziesz. Ja korzystałam z tego tekstu:
"Sambuka jest bardzo spokojna. Jest grzeczniutka, lubi się przytulać i mruczeć :D
Oczywiście kuwetkowa, odrobaczona, wysterylizowana. Jest jeszcze trochę wystraszona, ale już przejawia predyspozycje do bycia wspaniałym, kolankowym, domowym mruczkiem. Potrzebuje jeszcze chwilki czasu, aby w pełni nabrać zaufanie do człowieka, pewności do otaczającego świata, ale efekt będzie, oczywiście, tego wart :D Domki niewychodzące.
Kontakt: Joanna, 692 730 ***, jopop@wp.pl "

Dankaa

Od: Nie paź 26, 2008 22:14

Post » Czw lut 05, 2009 16:29

tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasną :roll: i najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.

Czekam na info, pozdrawiam :)

Mamy dwie trikolorki, Pusia - rok i Rukia - dwa ( przybliżeniu), przytulaste, po sterylkach. Wątek Pelcusiów, zajrzyj tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86 ... &start=150
Gdybyś była zainteresowana to pisz do mnie na pw. Opowiem całą historię koteczek. Chciałabym którąś stamtąd wybrać. Niech Cię nie przestraszą zdjęcia. Na żywo prezentują się teraz znacznie lepiej.
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pt lut 06, 2009 2:07

denerwuję się. i to bardzo. niedosyć, że do mnie po raz kolejny nie zadzwonili pomimo obietnicy, to jeszcze po raz kolejny ja nie zdołałam się dodzwonić na komórkę :twisted: ta pani wyłącza sobie wszystkie dźwięki, dzięki czemu nie słyszy ani połączeń ani SMS-ów... niby ja czasami też tak robię, ale do jasnej cholery - nie wtedy, kiedy umówiłam się z kimś na telefon :roll:
to wszystko razem mi się nie podoba :( jeśli nie dodzwonię się i jutro, w weekend pojadę. od razu z transporterem :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lut 06, 2009 13:27

:(
Obrazek

jopop

Post » Pt lut 06, 2009 17:03

Migota pisze:
tillibulek pisze:Jopop, jakie kotki Wam jeszcze zostaly? Przyjaciolka mojej siostry szuka koteczki - lubi trikolorki. Ona chce dorosłą kotke, oczywiscie przytulasną :roll: i najchetniej na jedynego kota w domu, bo wiekszego zakocenia nie planuje.

Czekam na info, pozdrawiam :)

Mamy dwie trikolorki, Pusia - rok i Rukia - dwa ( przybliżeniu), przytulaste, po sterylkach. Wątek Pelcusiów, zajrzyj tu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86 ... &start=150
Gdybyś była zainteresowana to pisz do mnie na pw. Opowiem całą historię koteczek. Chciałabym którąś stamtąd wybrać. Niech Cię nie przestraszą zdjęcia. Na żywo prezentują się teraz znacznie lepiej.

Dzieki, Migotka, pisałam już, że ta znajoma zdecydowała się wziać kotka z Fundacji Canis, więc moja prosba jest nieaktualna. Ale dziekuje, ze odpowiedzialas. Moze jak bede szukala dla siebie wtedy mi pomozesz.. Ale to dopiero za pare miesiecy... Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]