KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 31, 2008 14:33

Ale Masza jest piękna. Nie wiem jak mogła się niepodobać. Te bieluchne skarpeteczki na łapeńkach:-). Zwyczajnie urocza.
Obrazek Obrazek

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Pon mar 31, 2008 14:51

Dorciu44 pod parasolem Kubuś pozuje specjalnie dla Ciebie :!: :!: :!:
Kubuś też na parapecie w kącie za fotelem jest czarny jak noc i ma wspaniałą sierść jak jego mama Czarusia.
Z białą plamką z przodu i otartym noskiem to Bobik jego historię opiszę jak znowu dorwę kompa. Bobik pięknie mruczy prawie tak pieknie jak Maszeńka.

Madziku, Marcinie-Jagodka i Agatka przesyłają pozdrowienia (jagodka to ślicznotka modelka Agusia bielutka).

pod fotelem stłoczni Perełcia(ruda pupcia)przestraszony kłębuszek to maxiu, oczko z tyłu milutek a dupka czarna chyba bobika :roll:

Ach wszelkie okruchy na podlodze to z kuwetek licznie rozstawionych(byliśmy jeszcze przed sobotnim sprzątaniem przepraszam :oops:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto kwi 01, 2008 11:03

Wymieniłam pofalowane zdjęcie... inaczej zrobić nie umiem, grafik komputerowy ze mnie żaden... :(

Żeby się tą moją kotkę szybko udało chapnąć, to bym ci klatkę oddała i telefon podała :)

ancymonka

Od: Czw lut 28, 2008 14:30

Post » Wto kwi 01, 2008 11:48

Arcymonka:
Czy ten kot: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=67919ee1ba983741
jest całkiem biały, czy tylko mi się tak wydaje??? :P

TZ_mestudio

Od: Czw lut 28, 2008 8:02

Post » Wto kwi 01, 2008 12:26

TZ_mestudio pisze:Arcymonka:
Czy ten kot: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=67919ee1ba983741
jest całkiem biały, czy tylko mi się tak wydaje??? :P

to jest ten sam kot, co tu )-> http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 201e78438c
Tak z boku wyszedł cały biały, bo łatki ma na pleckach :) i o ile się nie mylę to panienka jest :)

ancymonka

Post » Wto kwi 01, 2008 13:00

To białe to Agatka jest ma ciemny ogonek i dwie latki a na głowie przy uszach to ciemne to pozostalośći po diabelskich rogach są co się czasem ujawnia w jej charakterku :wink: to moja madzikowo-marcinowa :kitty: agatunia kochana jest co ją wyłysiałą całą od grzybka i z rozdętym brzuszkiem dziką śmierci wydarłam skarbuś bielutki.

iwonac

Post » Śro kwi 02, 2008 14:38

po rzeliczeniu plamek Agatki wyszły mi jednak trzy :lol: i ogonek i te "rogi " przy uszkach. ŚLICZNOTKA MOJA KOCHANA

iwonac

Post » Czw kwi 03, 2008 11:02

No to lecimy do góry :)

ancymonka

Post » Czw kwi 03, 2008 13:14

bardzo proszę gdyby ktoś chciał zaadoptować wirtualnie jeszcze któregoś z moich kotków to było by nam lżej a ja za to otaczam je troską i miłościa. Jestem bardzo biedna ale u mnie kotki są szczęśliwe bo robią co chcą nikomu nie przeszkadzają a ja kocham je takimi jakie są. Trochę nam ciasno ale i tak na łepek przypada więcej metrów kw. niż przeciętna krajowa dla ludzi :wink: A jeszcze gdyby cud się stał i udałoby mi się zdobyć kaskę na zabezpieczenie balkonu :) to naprawdę było by nam fajnie latem bo balkon całkiem spory jest...w zeszłym roku było ciężko latem a gdyby tak zabezpieczyć marzę o :roll: tym.
I jeszcze moje drugie marzenie to żebym mogła je co roku zaszczepić bo teraz to niestety nie są szczepione..... :cry:
Pozdrawiamy serdecznie ja i moje kotki: Czarka, Milutek, Maszka, Perełka, Kubuś, Agatka, Jagódka, Bobik i Maxiu.

iwonac

Post » Czw kwi 03, 2008 14:46

Iwonko jaki Kubuś jest piekny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jaki lśniący i zadbany...aż chciałoby się sięgnąc ręka i pogłaskac... :wink: widać że są kochane...
bardzo ci dziekuje za fotki :D
koniecznie musze go doflancowac do mojej gromadki...ale ja nie umiem :oops:
Iwonko w tym miesiącu nie dam rady ale w przyszłym chociaz na szczepienie dla Kubusia przesle....
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 03, 2008 17:24

Iwonka ma chyba największą kolekcje czarnych kotów jaką widziałam :lol:
Ja po 5 minutach przebywania u niej w domu pogubiłam sie który kot jest który :oops:

truskawa144

Od: Czw mar 25, 2004 3:35

Post » Pt kwi 04, 2008 9:43

Ja czasem też się gubię. :lol: :lol: :lol: Np muszę dawać antybiotyk czarusi która oczywiście nie chce. strzykawką jak maxiowi się nie da jedna osoba nie utrzyma czarusi ona nawet na kolanach sie nie mieści. no to poluję na nia wczoraj wieczorem makrela i chrupki nie ma szans. za chwile wchodze do kuchni czarusia na stole to ja znowu spodeczek z antybitykiem a czarcia z chęcią mlask językiem po tym ja szcżęśliwa i nagle błyska na mnie oczko cale zdrowe toż to kubus- ledwo mu wyrwałam :roll:
Oj gdyby były szczepine... :cry:

iwonac

Post » Pt kwi 04, 2008 10:17

truskawa144 pisze:Iwonka ma chyba największą kolekcje czarnych kotów jaką widziałam :lol:
Ja po 5 minutach przebywania u niej w domu pogubiłam sie który kot jest który :oops:

To i tak dobra byłaś :) Ja od bidy Bobika wyławiałam, bo plamkę na popiersiu (o ile się nie mylę :twisted: ) Ciekawa jestem czy bym swojego wsród nich znalazła ;)

ancymonka

Post » Pt kwi 04, 2008 10:48

Iwonko ja też wierzyłam że jak mam koty poszczepione to nic się do nich nie przyczepi...a teraz mam 3 chore... :cry:
Ruda Nelka ledwo oddycha...a w dodatku jest ciężko chora na serce...
Kropka kaszle tak że aż dudni z oczu się leje,..
Polatucha to samo..
przyniosłam jakiegos wirusa który krąży i co jakiś czas je dopada.. :?
podaje im Synergal..

ale gdyby tak pare osób po pare gr...dałoby rade zaszczepić ci wszystkie..chociaż już nie było by stresu przed Pp...bo tego to ja boje sie panicznie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 04, 2008 13:49

Wiem,że szczepienia nie uchronią przed wszystkim ale jednak moje koty mają takie choroby, że szczepienia by je mogły uchronić a ja to wszystko przynosze do domu z dokarmiania i coraz to nowych kotów. wet mnie za każdym razem napomina ale ja sama jestem poważnie chora i nie mam na leki i badania :cry: .Bardzo chciałabym szczepić moje kotki....
a tymczasem może ktoś zechce któregoś mojego kotka do wirtualnej adopcji np Bobik super kotek :lol: :lol:
nie będę miała dostępu do compa aż do środy prosze podnoście wątki o moich kotkach

strasznie martwię się o tysiaczki :cry:

iwonac

[poprzednia][następna]