Uśpijcie je wszystkie i ... Kropek jedzie do alessandra :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 01, 2007 8:34

Jestem nowa na forum wiec jeszcze nie poruszam sie po nim zwinnie. Nie wiedzialam ze jest watek transportowy. Zaraz bede przegladac. Tak pilnie, bo dzis, potrzebny bylby transport dla Myszki. Ja pisze z Krakowa a domek jest u mojej mamy w Warszawie, ale ona nie bardzo ma czas by sie odbieraniem kociaka zajmowac. Ale mam tam wielkiego i bardzo kociego przyjaciela ktory jest gotow na wszystko dla kociakow:) Tylko ze dzis w nocy ma darmowy transport do Krakowa, ktorym chce sie zabrac.... bo tutaj opiekujemy sie bezdomna gromadka podworkowa i budujemy dla nich Kotel... czyli domek-hotel gdzie beda mogly sobie mieszkac na zime (bo administrator budynku oczywiscie piwnicy nie otworzy :evil: )... moj przyjaciel wraca do Warszawy we wtorek wieczor... no ale lepiej zeby Mysia byla juz w ciepelku i milym domku wczesniej.... wiec prosze pomyslcie czy ktos ze znajomych, rodziny dzis nie jedzie do Warszawy! A poza tym... kto moglby Mysie odebrac z mieszkania... czy ktos tam mieszka kto mozne ja "wydac"? Prosze bardzo bardzo o wiecej informacji.

Pozdrawiamy z Krakowa.
:king:

ps. wyjezdzam na pare godzin na groby wiec podaje moj nr tel 510 255 014
.wyrzuć z domu telewizor a w zamian weź kociaka.
Obrazek

królewna

Od: Wto paź 30, 2007 8:32

Post » Czw lis 01, 2007 10:22

Królewna...czy ja dobrze przeczytałam, że ccesz dać DT Myszeńce?
Czy Twój transport we wtorek zabrałby Myszkę do Warszawy do nowego domku? Przejeżdża przez Łódź?
Myszeńka to bardzo przestraszona koteczka, trzeba ją socjalizować...dacie radę? Napisz jak możesz coś więcej....
Mój numer 604-172-520, ja zajmuje się kotkami.

Jejku....ale bomba!!!:)

Co do Kropka, Kropek ma dom stały u mamy Wlodaro.
Myślę, że w najbliższym czasie go odwieziemy, jeszcze tylko jedna wizyta u Ewy. Potem ewentualnie będę przywozić Kropka na konsultację do Ewy.
ObrazekObrazek

Moriaaa

Od: Pon maja 15, 2006 14:47

Post » Czw lis 01, 2007 10:55

Tak, moja mama zgodzila sie przyjac Myszenke na czas az znajdziemy dla niej domek na stałe. Ja mieszkam w Krakowie, ona pod Warszawa, ale w Wawie ma malenkie mieszkanko i tam sa juz 3 kociaki ale znajdziemy kącik dla Myszenki i jest pomieszczenie gdzie na poczatku bedzie mogla siedziec sama, jesli bedzie sie innych kociakow za bardzo bala. Jeden z nich to rownie przestraszony dorosły kotek, 2 inne to maluchy (jeden zostaje, drugi jak skonczy sie remont u przyszłej jego pani to do niej od razu idzie)... opiekowac sie nia bedzie mojaja mama (w mniejszym stopniu bo ma pod opieka 20 psiakow (czystej krwi kundelki, znajdy itp) i w wiekszym stopniu moj przyjaciel, ktory juz teraz kociaki 1 lub 2 razy na dzien odwiedza (a ma tez swoj koci komplet). Mamy juz troche doswiadczenia z wystraszonymi zwierzakami wiec powinnismy dac rade i moze Mysia troche sie oswoi. To tak zeby jasne bylo gdzie Mysia jedzie i nie martiwl sie o nia nikt. Zle jej nie bedize, w mieszkaniu jest cieplutko i głodna nie bedzie. Nie chce mamy mojej obciazac kolejnymi kosztami wiec jeszcze dzis wystawie cos na aukcji i mam nadizeje zbiore pieniadze by kicie szczepic, bo rozumiem ze nie jest szczepiona.

a teraz wazna sprawa... niesety nie mam samochodu, ani moj przyjaciel tez nie ma, a mamy mojej nie moge obciazyc kolejnym obowiazkiem, wiec bardzo prosze o pomoc w 'sporwadzeniu' Mysi do Warszawy. Albo dzis, albo niesety dopiero w srode(pisałam wyżęj o tym ze w miedzy czasie robimy Kotele w Krakowie wiec nie miałby kto Mysi odebrac). Czy do przyszlego tygodnia, gdyby nie dalo rady dzis, to Mysi nic sie nie stanie? czy ona jest bezpieczna i dokarmiona?

mam tez 2 osoby znajome w Łodzi i dzis sprobuje sie z nimi skontaktowac... może da sie przez nich jakis domek znaleść....

No ale tymczasowy w Warszawie jest juz zaklepany.

Dzwoniłąm ale nikt nie odebrał. Ja sie przemieszczać dzis bede rowerkiem, wiec moge tel nie usłyszeć dlatego w razie gdybym nie odbierała to prosze o sms.

Pozdrawiamy serdecznie.
Obrazek

królewna

Post » Czw lis 01, 2007 15:04

Znowu dobra wiadomosc :D Bardzo sie ciesze, ze Myszenka bedzie miala domek. Trzymam kciuki za jej osmielanie :ok:

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Czw lis 01, 2007 15:43

Bardzo się cieszę Mysia bedzie miala domek. Teraz tylko trensport jest potrzebny.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lis 01, 2007 15:56

Świetna wiadomość :D :D :D :D :D :D :D

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Czw lis 01, 2007 16:44

Świetne wiadomości :)
Kropku kochany - wszystkiego najlepszego w nowym domku :balony: :piwa: :flowerkitty: :balony:!!!
Myszko - nareszcie :)!!!

Teraz tylko ten transport.... :ok:

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Czw lis 01, 2007 21:11

wiadomosc dla tych ktorzy o Myszenke sie troszcza: Mysia przyjedzie do Warszawy 7 listopada wraz z pieskiem ktory jedzie do dr.Garncarza. Bedzie miala domek tymczasowy, a miejmy nadzieje predko znajdzie sie stały.
Obrazek

królewna

Post » Czw lis 01, 2007 21:23

królewna pisze:wiadomosc dla tych ktorzy o Myszenke sie troszcza: Mysia przyjedzie do Warszawy 7 listopada wraz z pieskiem ktory jedzie do dr.Garncarza. Bedzie miala domek tymczasowy, a miejmy nadzieje predko znajdzie sie stały.

To cudownie - Mysia nawet jeśli tego nie okaże będzie przeszczęśliwa.
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw lis 01, 2007 21:24

Ale świetne wiadomości :love:
:dance: :dance2:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Czw lis 01, 2007 23:39

ale cuuuudne wieści, straaasznie się cieszę :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt lis 02, 2007 9:49

oj Mysia szybko dojdzie do siebie...zobaczycie dwa tygodnie a poczuje sie jak u siebie :)
Byle by z dala od tego pijaka...

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 02, 2007 11:20

:dance: Myszenko :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lis 02, 2007 11:28

No doczekała się nareszcie! :D

Jesteś jej dobrym aniołem, Królewno :aniolek:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 02, 2007 21:52

Cieszę się bardzo, bardzo :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]