czy podawać numer kontaktowy do Doroty z ogłoszenia?????
501.293itd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GreenEvil pisze:Witam, dzwonila do mnie dzisiaj pani, ze w czwartek prawdopodobnie widziala Fuksie na kolo przystanku przy anielewicza (po drugiej stronie niz budowa). Zaproponowala, zeby ogloszenia powiesic tez po drugiej stronie ulicy anielewicza - szczegolnie przy studni oligocenskiej. Tam tez podobno sa gdzies otwarte okienka w piwnicach. Moze ktos powiesic tam ogloszenia?
pzdr
GreenEvil
Regata pisze:jeśli ktoś ma gotowy plik z ogłoszeniem, to proszę o przesłanie. Powinno mi się udać wydrukować przynajmniej kilka w kolorze A4.
Postaram się dzisiaj je rozwiesić, ale nie mogę się zobowiązać na 100% (jeśli nie dziś to jutro).
Regata pisze:jeśli ktoś ma gotowy plik z ogłoszeniem, to proszę o przesłanie. Powinno mi się udać wydrukować przynajmniej kilka w kolorze A4.
Postaram się dzisiaj je rozwiesić, ale nie mogę się zobowiązać na 100% (jeśli nie dziś to jutro).
Jeśli chodzi o cmentarze - raczej nie ma możliwości, żeby Fuksia tam była. Po pierwsze - dwupasmówka z torami tramwajowymi na środku i parkanem dzielącym tory. Gdyby jakimś cudem przeszła (np. przejściem dla pieszych kawałek dalej), to mur jest nie do pokonania nawet dla kota. Ceglany, pełny, wysoki mur. Brama szczelna i zamknięta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości