» Pt wrz 22, 2006 21:03
Koty p. Hanki - Do wszystkich zainteresowanych!
Do wszystkich zainteresowanych!
Pani Hanka bardzo dziękuje za dotychczasowe wpłaty i pomoc , dzięki temu mogła wysterylizowac 2 kotki, zakupić leki i karmić kotki na bieżąco bez długow.
Dzięki Waszej-naszej pomocy jej przytulisko działa prawie normalnie.
Ja i Pini w ostatnich miesiącach jeździłyśmy do Pani Hanki ,ale to przeroslo nasze możliwości czasowe, Pini dojeżdża z Katowic , ja z racji spraw osobistych i zawodowych mam coraz mniej czasu a mam też swoją 14- osobową kocią czeredę i angażuję się też w sterylizacje na terenie Wrocławia. Niestety nie jesteśmy już w stanie regularnie comiesięcznie odwiedzać Pani Hanki, na tym etapie prosimy tylko o wpłaty na konto , którym administruję (bądź konto fundacji p. Hanki) i z którego będę jak dotychczas zaspokajać potrzeby bieżące -- mięso, weta i inne.
Jeżeli ktos z forumowiczow miałby ochotę jechać do Pani Hanny na własną rękę, proszę o kontakt na PW, podam adres i telefon.
W chwili obecnej mamy na koncie 744,73 zł. (Wpłaty za Tolę i Srulcę, Kleksia, Oneczkę i Oneta, Ewusię, Gwizdusiową, wpłata na koty, Eleganta).
Z tego, jeśli pozwolicie, przekażę na mięso Panu, który je dostarcza - 500 zł, 150 na koszty leczenia i zabiegów w lecznicy.
A.