kwiryna pisze:w obecnych czasach można tylko czekać![]()
włosy to jedno, po kwarantannie i tak nie wyjdziemy z domu jeśli nie zmieścimy się w drzwi...
coś w tym jest. Ledwo się dzisiaj dotoczyłam do pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:w obecnych czasach można tylko czekać![]()
włosy to jedno, po kwarantannie i tak nie wyjdziemy z domu jeśli nie zmieścimy się w drzwi...
sqbi90 pisze:Setka mi dzisiaj stuknęła![]()
![]()
kwiryna pisze:Trzeba będzie wznowić spacery
Marzenia11 pisze:kwiryna pisze:Trzeba będzie wznowić spacery
Byle nie w poszukiwaniu kota... TFU!
SabaS pisze:Jak Ci idzie porządkowanie kuchni? Ja na porządkowanie i sprzątanie muszę miec tydzień wolnegozawsze mam obawy, ze się z czyms nie wyrobię i to co wywleklam z szaf i szafek będę musiała na szybko z powrotem upychać
![]()
Dzis moglam na legalu wyjsć z domu, bylam z kocurem u weta. Kolejny dzien wymiotymoze faktycznie jakas wirusówka? Kolezanki dwa psy tez wymiotowały.
Martwi mnie Nutka, fatalnie jej się kojarzysz Marzeniu, oj mocno będziesz musiala ją obłaskawiaćZ Nuci to chyba typ wrażliwca. Kropka jak zobaczyla transporter, to tez od razu na meble uciekła, myslala ze to dla niej
Wyglaskaj koteczki
SabaS pisze:Z racji wieku pewnie trzeba bardziej rozpieszczac koteczki i dopieszczac ile się da, bo no nie czarujmy się, wspólny czas się kurczybyłam na wątku czitki, nie takich wieści się spodziewałam. Znów będzie ten smutny czas na forum, gdy koty odchodzą
![]()
Tak, to Szajbus mi zapewnia takie rozrywki. Jutro idziemy na pobranie krwi i zobaczymy co dalej. Dziś dostanie chyba pół tubki Bezopetu, może się tylko zatkał, w końcu ma tej swojej sierści trochę, a i dziewczyny tez chętnie wylizuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości