(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 30, 2019 7:04 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Podobno nie ma czegoś takiego jak przypadki...

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Wto kwi 30, 2019 22:36 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

1. Zdewastowane przez lokatorów mieszkanie.
2. Nagana w pracy, źle wpisałam spotkania i klient przyszedł a nie miał do kogo. Będę mieć rozmowę we wtorek.
3. Dee nie je od wczoraj rano. Zjadła 4 chrupki. Właśnie wróciłam z dyżuru. bolą dziąsła przy kle, ale może z powodu długiej antybiotykoterapii bez probiotyku. Ciągle mi się przypomniało w nocy a nie w dzień. Dostała kroplowke. 100ml pod skórę dawali 10 minut!!!! Najpierw ją trzymałam. Myślałam że to chwila, dee mi poszatkowala klami ręce, tak była wkurzony i przerażona. Ja tez ale co miałam tym wet kom powiedzieć jak kropka jedna była na kilka sekund????
4. Nie ma Mamy. I już nigdy nie bedzie.
Pozytyw: nie rozjechalam ludzi i nie wyjechałam w nikogo, a było o krok.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 30, 2019 22:44 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Marzenia11 pisze:Moj umysł dziwnie działa. Zaakceptował nieobecność ale nie brak Mamy. Dotąd chyba podobnie radzilam sobie ze śmiercią znajomych, że oni są tylko ze dawno nie mieliśmy ze sobą kontaktu.
Czekam na przystanku na autobus. Brak słońca uwidacznia zieleń i kolory kwiatów.

O, pamiętam, też tak miałam... Chyba mózg tak radzi sobie ze stratą. To łatwiejsze,niż przyznane,że już nigdy więcej się tu z kimś nie spotkamy :(

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto kwi 30, 2019 22:45 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Marzenia11 pisze:1. Zdewastowane przez lokatorów mieszkanie.
2. Nagana w pracy, źle wpisałam spotkania i klient przyszedł a nie miał do kogo. Będę mieć rozmowę we wtorek.
3. Dee nie je od wczoraj rano. Zjadła 4 chrupki. Właśnie wróciłam z dyżuru. bolą dziąsła przy kle, ale może z powodu długiej antybiotykoterapii bez probiotyku. Ciągle mi się przypomniało w nocy a nie w dzień. Dostała kroplowke. 100ml pod skórę dawali 10 minut!!!! Najpierw ją trzymałam. Myślałam że to chwila, dee mi poszatkowala klami ręce, tak była wkurzony i przerażona. Ja tez ale co miałam tym wet kom powiedzieć jak kropka jedna była na kilka sekund????
4. Nie ma Mamy. I już nigdy nie bedzie.
Pozytyw: nie rozjechalam ludzi i nie wyjechałam w nikogo, a było o krok.

Całkiem dobry dzień, biorąc pod uwagę powyższy pozytyw :wink:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto kwi 30, 2019 22:48 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Nie rozumiem, o co chodzi z kroplówką. Za szybko leciała?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 30, 2019 23:40 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

MalgWroclaw pisze:Nie rozumiem, o co chodzi z kroplówką. Za szybko leciała?

Za dlugo.
Mice robiłam 100ml w 3 min 15 sekund. Miałam policzony czas,bo czasami brałam kroplowke 500ml w opakowaniu które się zasysalo i trudno mi bylo ocenić ile płynu wlecialo.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro maja 01, 2019 6:05 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Może źle wbita igła była. Przecież te podskórne idą szybko. Jakie szkody w mieszkaniu? Materialne?

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro maja 01, 2019 6:12 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Cholerka jasna, Marzenko zadziało się u Ciebie.
Jesteś teraz w trudnym czasie więc nie dziwi to co się dzieje. Człek jest rozkojarzony, nie obecny. Łatwo o błędy, niedociągnięcia. Los wstrętny w tym czasie lubi dodatkowo dokopać.
Będzie spokojniej. Czy dobrze? Nie teraz ale będzie.
Mocno Ciebie przytulam i trzymam kciuki :ok: Za dziewczynkę kocią także :ok:
Odpocznij
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro maja 01, 2019 6:20 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Była źle wbita, w pewnym momencie w ogóle nie kapalo, zwróciłam uwagę, że nie leci.
W mieszkaniu jesienią 2016 był remont i kupione nowe łóżka z materacami. Razem z Mama je skladalysmy. Teraz ściany czarne od brudu,materace czarne od brudu, łóżka połamane, szafki w kuchni też, wszędzie brudno, szyba w drzwiach balkonowych pobita... itd.

Marzenia11

Post » Śro maja 01, 2019 6:25 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

A pisałam ze Dees mi poszatkowala klami ręce?
Sześć ugryzien, prawy wskazujący mi spuchl.
Dee dzisiaj kicha. Stres.
Jest nowy ładny słoneczny dzień. Co przyniesie? Boję się bardzo.. wszystkiego..

Marzenia11

Post » Śro maja 01, 2019 6:50 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Marzenia11 pisze:Była źle wbita, w pewnym momencie w ogóle nie kapalo, zwróciłam uwagę, że nie leci.
W mieszkaniu jesienią 2016 był remont i kupione nowe łóżka z materacami. Razem z Mama je skladalysmy. Teraz ściany czarne od brudu,materace czarne od brudu, łóżka połamane, szafki w kuchni też, wszędzie brudno, szyba w drzwiach balkonowych pobita... itd.

Dużo pracy i kasy trzeba będzie wydać żeby to wszystko ddoprowadzić do względnego stanu, współczuję.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro maja 01, 2019 6:58 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

A ci lokatorzy to już są out czy nadal mieszkają? :strach: :strach:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Śro maja 01, 2019 8:28 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Byliśmy umówieni na odbiór mieszkania wczoraj o 19. Tzn facet coś chciał sciemnic, że nie wie kiedy firma transportowa np wywiezie rzeczy ale na 19 odpisał ok. Babka wczoraj o 6 rano mi napisała, że odda klucze dzisiaj bo nie mają transportu. Przed świętami mi pisała żebym się zastanowila żeby mogli zostac,bo ona ten adres podala gdzieś tam, jej córka ma wpisany w szkole itd. Nie zgodziłam się. Rzecz w tym,ze jak Mama była na oiomie ona przyjechała dopisać się do umowy i w dowodzie miała wpisany brak adresu. Co mnie zdziwiło, przez moment nie wiedziałam co zrobić w tej sytuacji no ale mogą sytuacja była szczegolna i pomyślałam, on jest wpisany z pełnymi danymi,wiec jakoś to będzie. Pod koniec lutego, okazało się, przyznała się, że jest pod opieką mopsu i leczy się na depresję. Wtedy koleżanka mi powiedziała, że mogą być problemy, że przestaną płacić, a lokator leczacy się i z dzieckiem jest chroniony przez prawo lokatorskie.cdn bo pisze z telefinu.
Ostatnio edytowano Śro maja 01, 2019 11:52 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Śro maja 01, 2019 8:37 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Oni wiedzieli, że mama trafiła na oiom, bo 13 stycznia byłam z nimi umówiona, ale jak przyjechałam to był tylko facet.
Wiec wykorzystując ciężka sytuacje Mama powiedziałam, że niestety wracam do Olsztyna od maja i muszą się wyprowadzić
Nie chciała ona, oczywiście nie zapłacili za kwiecień tłumacząc się ciężka sytuacja.
Wiec pojechałam wczoraj z bratem na 19. Nikt nie otworzył drzwi. W drzwiach mamy taki stary zamek Gerda, który się zacina dlatego nie jest używany i nikt nie dostaje do niego klucza. Tylko do drugiego, zwykłego. Otwieram i zanykam drugi zamek, a drzwi są zablokowane,czyli użyta jest Gerda. Tylko myślałam, że założyli nowa. Nie było znajomego sąsiada a inną sąsiadka nie miała wiertarki wiec pojechaliśmy do domu. Wracamy, ja do drzwi otwarte, zamknięte jedynie na łańcuch. Otworzyłam wkładając rękę i w ten sposób weszłam do mieszkania. Wymienił brat ten zwykły zamek, ja zdążyłam jeszcze pojechać do oni i kupić prosty w stylu gerdy zamek, ale brat juz go nie założył. Dlatego mam trochę nerwów ze oni się w nocy włamali i boję się tam jechać. Ale mam nadzieje, ze juz ich tam nie ma i nie będzie.

Marzenia11

Post » Śro maja 01, 2019 11:55 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Poprawiłam posty,bo ten głupi telefon zmienia słowa mimo że wylaczylam te funkcje.
Zaraz jadę. Nie mogę się zebrać, bo się boje, bo jadę sama. Mój brat ma swój świat i dzisiaj pomoc mi się w tym jego świecie nie mieści. Dobrze ze wczoraj pojechał.

Marzenia11

[poprzednia][następna]