Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Grafik dyżurów 21.09.-28.09.
21.08. pon. rano CatAngel wiecz. Asiap
22.09. wtorek rano CatAngel wiecz. brak
23.09. środa rano Tajron wiecz.brak
24.09. czwartek rano Tajron wiecz. brak
25.09. piątek rano CatAngel wiecz. brak
26.09. sobota rano brak wiecz. brak
27.09. niedziela rano brak wiecz. brak
FElunia pisze:Beatko, mam 2 pytania:
1) Co z wypuszczeniem Irysa?
2) z burą Mamuśką już chyba znowu spokój? Może trzeba by ją wreszcie umówić na "ciach"?
Mogłabym w środę rano podjechać, zawieźć Mamuśkę na sterylkę, a Iryska do karmicielki.
W czwartek wieczorem Maciek weźmie Enję do kontroli.
edisza pisze:JACUŚ biega jak szalony, żeby mu posprzątać to musiałam go wypuścić na chwilę, bo nie było opcji inaczejpolował na zmiotkę i ścierkę, podgryzał ręce, ale jest uroczy w tym psoceniu
Dałam mu puszkę na pół Animondę kitten z BOŻENKĄ zjadły
![]()
balbina38 pisze:edisza pisze:JACUŚ biega jak szalony, żeby mu posprzątać to musiałam go wypuścić na chwilę, bo nie było opcji inaczejpolował na zmiotkę i ścierkę, podgryzał ręce, ale jest uroczy w tym psoceniu
Dałam mu puszkę na pół Animondę kitten z BOŻENKĄ zjadły
![]()
Edytko proszę nie dawaj im takich ilości.Ja wiem,że one by zjadły nawet całą puszkę na głowę. Szczególnie Bożenka.One są małe i puszka na pół to stanowczo za dużo.
balbina38 pisze:FElunia pisze:Beatko, mam 2 pytania:
1) Co z wypuszczeniem Irysa?
2) z burą Mamuśką już chyba znowu spokój? Może trzeba by ją wreszcie umówić na "ciach"?
Mogłabym w środę rano podjechać, zawieźć Mamuśkę na sterylkę, a Iryska do karmicielki.
W czwartek wieczorem Maciek weźmie Enję do kontroli.
Jak możesz go zabrać to super.Zadzwonię do karmicielki albo podam ci nr do niej .Jak wolisz?
O sterylkę też zapytam,mam nadzieję,że w końcu się uda.
Tajron pisze:Śnieżynka się kwalifikuje do woliery.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 105 gości