asim pisze:Czyli Notka i Nutka to "puszyste panie"Mika jest chudzinką a Milenka jest buraskiem
I jest jeszcze DeeDee, cala bura, bo Milenk ma biale łapki. DeeDee je osobno, nie lubi tłoku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asim pisze:Czyli Notka i Nutka to "puszyste panie"Mika jest chudzinką a Milenka jest buraskiem
asim pisze::1luvu:![]()
![]()
Serce rośnie
A gdzie DeeDee i Milenka?
Jak tam brat?
asim pisze:Ja też panikuję, czasem do tego stopnia, że potem aż mi głupio... Ale wolę wyjść na panikarę niż coś zaniedbać.
Najgorzej mam wieczorami, to taki czas, że bardzo łatwo wkręca mi się schiza, że coś jest nie tak a lecznica nieczynna, żeby zadzwonić... Jak w zeszłym roku Redzik złapał pasażerki na gapę i zaczął wieczorem być niespokojny, to wkręciłam sobie, że ma problemy sercowe i do rana mi zejdzie... Na szczęście zauważyłam na futerku pchłę i się uspokoiłam, bo już chciałam szukać lecznicy czynnej całodobowo... Potem się śmiałam, bo go po prostu swędziało, ale dziad zamiast się podrapać to biegał nerwowo po mieszkaniu z wielkimi oczami ...
Jakieś takie irracjonalne lęki mnie czasem nachodzą, bo niby czemu miałby mieć problemy z sercem?
To dobrze, ze wszystko ok![]()
Kciuki za dobre wyniki zaciśnięte!![]()
lilianaj pisze:asim pisze:Ja też panikuję, czasem do tego stopnia, że potem aż mi głupio... Ale wolę wyjść na panikarę niż coś zaniedbać.
Najgorzej mam wieczorami, to taki czas, że bardzo łatwo wkręca mi się schiza, że coś jest nie tak a lecznica nieczynna, żeby zadzwonić... Jak w zeszłym roku Redzik złapał pasażerki na gapę i zaczął wieczorem być niespokojny, to wkręciłam sobie, że ma problemy sercowe i do rana mi zejdzie... Na szczęście zauważyłam na futerku pchłę i się uspokoiłam, bo już chciałam szukać lecznicy czynnej całodobowo... Potem się śmiałam, bo go po prostu swędziało, ale dziad zamiast się podrapać to biegał nerwowo po mieszkaniu z wielkimi oczami ...
Jakieś takie irracjonalne lęki mnie czasem nachodzą, bo niby czemu miałby mieć problemy z sercem?
To dobrze, ze wszystko ok![]()
Kciuki za dobre wyniki zaciśnięte!![]()
Ja w podobnym wypadku -pasażerki- poleciałam do całodobowej w sobotę przed północką
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 66 gości