S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 03, 2014 7:29 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Yossariana :D
Gratulacje! I samej pozytywnej energii w małżeństwie :ok:
Super gest dla zwierzaków: oby goście hojni byli!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw kwi 03, 2014 10:32 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

mam nadzieję, że moi goście jakoś solidnie wesprą Niekochanych - pozachęcam do hojności.
Ślub będzie w Chorzowie - w kościele :) Św Ducha 21.04 0- Lany poniedziałek o 13.30 :).
Korciaczki będę robiły zdjęcia :), więc Zuza całkiem sama nie będzie :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Czw kwi 03, 2014 10:44 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Yossariana - powodzenia na nowej drodze życia :kotek: :kotek:
Piękny gest i pomysł zamiast kwiatów, dziękujemy :1luvu:
Podzielisz się potem zdjęciami jak co? Lubimy szczęśliwe historie :)
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Czw kwi 03, 2014 12:02 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

jasne, że się podzielę - liczę na Korciaczki, że będę "jakoś" wyglądać ;) i pięknie dziękuję za życzenia :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Czw kwi 03, 2014 13:30 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

czarna chore oko-67/14
od 26 03 w schr

Obrazek

:arrow: Bettysolo nadasz jej imię? :wink:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw kwi 03, 2014 18:20 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

TanundA pisze:czarna chore oko-67/14
od 26 03 w schr

Obrazek

:arrow: Bettysolo nadasz jej imię? :wink:

to panna MABEL
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw kwi 03, 2014 22:43 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

dzięki dzięki za imionko :wink:

a dziś cóż to było w schronie naszym?

Domki - chyba Melody znalazła jedynie ale to zanim się pojawiliśmy. Kciuki zatem burasiu :ok:
lecz stała ekipa była
wymiziane kociaste zostały
smakołyków zabrakło :|

Migiel i Magnus się darły bo żarełka dobrego nie było ale do głaskania chętne to chłopaki nie są
Bambina ciągle się przełamuje
Savanka lekko dziczej, znerwicowana tą klatką co nie dziwne
Wendy - źle z nią :(
Ten nowy Tołpa to prawdziwy upierdliwiec w sensie robi wszystko by z klatki się wydostać, bałagani na maxa, trociny wszędzie echh. Tak mu źle w klatce.
Prada na kolankach dziś zawitała, odpoczęła i była bardzo rada z tego powodu. Nareszcie kolanka, a taką udaje wstydnisię.
Miłka/Marysia bidulka też bardzo się garnie do ludzie, taka kochana i stęskniona za domowymi warunkami..
Cherry marudka jak dużo ludzi to marudzi ale tak to wypina ogonka do mizianki :mrgreen:
Axel i Helge pomiaziani troszki. Szczególnie Axel zadowolony i ciekawy, Helge bardziej panikujący.
Maylo chciał się miziać no ale katarka ma no i bywa nieobliczalny
Barca jak się uda to pogłaszczesz, a jak nie to goń mnie ludziu po klatce. Nieśmiałek ale drze się, że chce coś głaskania i uwagi a potem zwiewa. On ewidentnie ( :!: ) stosuje taktykę Migiela
Zadora młodziutka krówka pomiziana, fajnie fajnie ale ona woli zwiedzać, takie lekke adhd
Sideris zarezerwowany już ale on taki słodziak i ma taki piskliwy maiuczek :wink:

reszta bez większych zmian

A Ramisia na kociarni daje radę i odnajduje się :ok:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Pt kwi 04, 2014 8:05 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Wendy :(
Może rzeczywiście powinna zmienić adres, zdaje się ,że było zainteresowanie ze strony DT.
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pt kwi 04, 2014 10:08 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Dziewczyny, kojarzycie jakieś organizacje pro-zwierzęce z Siemianowic Śl. albo jakiś DT tam? Chodzi o kotka z przetrąconą łapką: viewtopic.php?f=1&t=161452. Ja nie mam już totalnie miejsca ani samochodu, żeby jechać, kota zgarnąć i zawieźć do weta :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 04, 2014 12:18 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 04, 2014 12:46 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Alienor pisze:Dziewczyny, kojarzycie jakieś organizacje pro-zwierzęce z Siemianowic Śl. albo jakiś DT tam? Chodzi o kotka z przetrąconą łapką: viewtopic.php?f=1&t=161452. Ja nie mam już totalnie miejsca ani samochodu, żeby jechać, kota zgarnąć i zawieźć do weta :( .

Z tego co wiem, w Siemianowicach nic nie ma :( to miasto jest strasznie zaniedbane pod tym względem, moja ciotka walczy tam rękami i nogami o pomoc dla kotów wolnożyjących, ale robi to prywatnie, to starsza osoba, bez auta. Ja samochód czasem widuję z okna, i czuję jak mi po kieszeni bije, ale jakoś rzadko mam okazję z niego korzystać :roll:

Julita - tak strasznie mi przykro... :cry:
Milka [*]
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt kwi 04, 2014 18:25 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Dorota- dzięki za info o sterylkach , będe informowała jak ktos do mnie zadzwoni

Alienor, bardzo chciałabym pomóc, ale nie udźwignę teraz jeszcze jednej biedy
jak gdzies będzie jakaś ściepka na weta to będziemy reklamować i sie dociepywać

Yossariana- dzięki :1luvu: , bardzo nam pomożesz, nie mamy kasy, a zacięłam się ,że żaden nieprzetestowany kot nie trafi na kociarnię, więc każdy grosz na wagę złota, potrzeby fin. na testy sa ogromne, a każdy prawie grosz pochłania jakaś chora niekochana bieda :(
Ech, żeby jeszcze był jakis sposób na Fipa :( , w schronisku coraz częstsze przypadki, i z zewnątrz tez ciągle mam jakieś info o jakimś fipowcu. Nie chcę krakac ale to nowy seryjny morderca kotów, zaczyna zagrażać na równi z pp i białaczką. Kiedyś tylko od czasu do czasu o Fipie sie słyszalo

Zdzisio najprawdopodobniej będzie miał jednak wycinanego tego polipa, ale od zewnątrz, bez gwarancji , że wszystko się wytnie. Za to zabieg duzo prostszy , mniej ryzykowny, o bardzo duzo mniej obciążajacy organizm. Wstępnie w przyszłym tyg, jeśli będzie dobrze sie czuł.

Kamakolo- chyba jednak conwa, strasznie duzo teraz znów idzie na dokarmianie

Wendy ma mega nadzerkę na jęzorku, dzis dostała drugi zylexis, na szczęście ładnie łyka conwalescensa

Melody w domku na razie dziczy, ale z rozmowy bardzo fajny jej sie domek trafił

Dzięki royalowi mamy super poradniki dla adoptujących koty , autorstwa naszej forumowej ryśki.
Świetne są :ok: , jest tam wszystko co trzeba

aaaa no i mały karzełek Axel jest ujemny :mrgreen: , testy wyszly negartywne, wiec najprawdopodobniej jutro juz zamieszka z była niekochaną Nescą u anka0106

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 04, 2014 19:11 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Mała1 pisze:aaaa no i mały karzełek Axel jest ujemny :mrgreen: , testy wyszly negartywne, wiec najprawdopodobniej jutro juz zamieszka z była niekochaną Nescą u anka0106

Bardzo się cieszę :D ogromne kciuki potrzebne żeby się para dogadała.

Rano wpadnę :D

anka0106

Od: Pon mar 10, 2014 20:18

Post » Pt kwi 04, 2014 19:36 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

aaa i ważne

12-13ty , czyli przyszły weekend akcja w Ikea

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 04, 2014 19:44 Re: S.K.Niekochane- XXIV- zapraszamy

Mała1 pisze:Alienor, bardzo chciałabym pomóc, ale nie udźwignę teraz jeszcze jednej biedy
jak gdzies będzie jakaś ściepka na weta to będziemy reklamować i sie dociepywać

Mała1, nie chodziło mi o to, by Was w to "wrabiać", tylko żeby znaleźć kogoś na miejscu kto mógłby pomóc (choćby transportem do dobrego weta), rozpatrzeć się w sytuacji. Ale już puskas1 mnie upewniła, że tam nie ma za bardzo nikogo :( ...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]